ten fun facts -

10. Äntligen nr 10 (andas ut) Nu ska jag berätta för er vilka bloggar jag läser och varför. Egentligen läser jag inte så många bloggar och dom flesta bor här i Ljusdal med mig. Brukade läsa dom där pinsamma bloggarna som Kissie, Dessie osv men sen insåg jag att jag inte orka kolla på och speciellt inte skänka pengar till dom varje gång jag var in där!

http://deelilah.blogg.se/ - Hanna Strömberg, sen hon börja blogga med hjälp av foton så börja även jag läsa hennes blogg. Jag gillar hennes bilder, hon är duktig på att fotografera. Och jag har alltid gillat fotobloggar så därför "läser" jag hennes blogg. Fortsätt så Hanna!

http://www.nattstad.se/Isabell.Andersson - Isabell Andersson, min gamla klasskompis som jag saknar. Men jag gillar att hålla mig uppd och genom att läsa hennes blogg vet jag vad hon sysslar med. Väldans go och trevlig, fan att du flyttade från Ljusdal Bells.

http://fanvadjaghatarbloggar.blogg.se - Frida Bergström, min fru om jag själv får bestämma. Så sjukt jävla snygg och det säger jag inte för att hon är min fru. Utan jag kan helt ärligt påstå att hon är bland de snyggaste här hemma. Hon är ju så verbalt lyckad och hennes bilder... oh puss på dig frugan.

http://josefineehansson.blogg.se/ - Josefin Hansson hittade jag via Moa Helsing's blogg och sen dess har jag läst den. Varför? Jo hon är ju så söt och så är hon tillsammans med en väldigt mysig kille som råkar vara en vän till mig.

http://juliasteggo.blogspot.com/ - Julia Steggo och jag behöver inte säga mer än att hon är sååå söt!

http://keela.se/ - Michaela Nilsson, hon bloggar om andra saker än alla andra och jag gillar att hon är så färgglad när hon skriver. Sen att hon är snygg och brunett gör ju inte saken värre. Även kul att se hur känd hon blivit i bloggvärlden.

http://kenzas.se - Kenza är ju så jävla snygg och klär sig som en gudinna. Hon skriver bra och jag skulle kunna sitta och kolla på hennes självpoträtt hela dagarna, så snygg tycker jag att hon är.

http://isabellphe.blogg.se - Isabell Persson är så sjukt charmig och levnadsglad så man dras med. Hon och jag har alltid uppskattat varandra på vårat vis och jag gillar hennes texter.

http://isabellewendin.blogg.se - Isabell Wendin hennes blogg börja jag läsa när vi hamna på samma jobb. Hon är så liten och söt och det märker man i hennes blogg.

http://maddeluttten.blogg.se - Madelene Larsson, mamma till mosters lilla ängel. Denna blogg läser jag för att det är min syster och jag vill veta vad hon sysslar med även också för hon bloggar mycket om Vincent med bilder osv och jag vill ju helst inte missa något.

http://moahelsing.blogg.se - Även här en fotoblogg jag gillar att läsa, hon är även duktig på att skriva och väldigt söt så det blir som pricken över i:et.

http://sandrasvedman.blogg.se - Sandra Svedman GRRR..

http://sannatrosell.blogg.se - Sanna Trosell, min syster som nu bor i fjällen. Hon är galen och kreativ och det känner man av i hennes blogg. DOCK så bloggar hon aldrig längre så fyy för dig Sanna.

http://victoriya.tumblr.com/ - Victoriya Jensen med hennes bilder och texter. Älskar det.

Kommentarer
Postat av: isabell

AMEN, PUSS PÅ DIG <3 och detsamma gullet!!!

2011-03-10 @ 15:12:04
URL: http://isabellphe.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad roligt att du tycker det! =D

2011-03-26 @ 17:35:06
URL: http://victoriya.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0