17:16

jag lovar er en bildbomb imorgon! så mycket bilder som ska upp från jul, juldagen osv. inte haft mycket tid dom två senaste dagarna eftersom jag måste städa efter två stycken lortkusar (jag hoppas ni är bättre på att städa i fjällen) hihi. men imorgon gäller det för då flyttar jag in och mamma och janne kommer med min nya tv. sen kör vi på bara och gott nytt år och allt sånt!

16:21

måste erkänna att jag blev som ett litet barn nu när hm's vårkatalog kom hem till mig! attans vad jag ville ha mycket saker från deras nyheter, wowfaktor som bara ett barn har? nu är det bara att styra upp lite beställningar och sedan vänta tills våren kommer så jag slipper frysa.

one year

igår var det ett år sen jag och simon började träffas, attans vad fort det gick! jag hade i alla fall planerat en heldag åt honom i julklapp, men han hade ingen aning om vad.

det började med att han först trodde att han fått en bok i julklapp, då han var nära att börja gråta? haha. men när han öppnade upp boken fick han se ett brev, i det stod det att jag hade planerat en dag att ge honom. i boken hade jag skurit ut hundratals sidor och lagt ner ett halsband, så han i alla fall fick något på julafton. dagen var i alla fall den 27'de (igår) och bara råka infalla samma dag som det  var ett år sen vi träffades?
dagen började med att han fick ett sms från mig att han skulle gå ner på ljusdal och hämta ett paket jag lagt undan åt honom, en grå jeans skjorta som han gått och kollat på ett tag nu. sen så gick vi och sola och käkade lunch. sen blev det en längre paus eftersom jag i smyg måsta förbereda nästa stopp - bubbelbadet. då åkte jag i förväg till borr och ställde i ordning, simon kom 20 minuter efter mig och var helt ovetande, han visste inte ens om att stället existerade vilket gjorde allt mycket roligare! där väntade världens snällaste tjej på honom, klädd i bikini (WOOOW) och stod och vänta med champagne och blommor.
nästan så att jag skrattar åt mig själv så här efteråt eftersom jag egentligen inte tycker om sånt här, men jag kan väl ibland. efter badet drog vi ut på byn och käkade finmiddag och avslutade kvällen hemma hos simon med massa mums och film. för eftersom jag tidigare befann mig på statoil för att hyra film, jag kollade verkligen efter filmen med den sämsta framsidan eftersom det är såna filmer simon gillar, dom jag tycker ser ut att suga pung. det blev i alla fall a nightmare on elm street, dock hade han redan sett den.
















   (min snyggfis har sin nya skjorta på sig också, observera tack...)


18:O9

vilken sjukt dryg dag det har varit. legat sängbunden fram tills kl 15 pga bihålorna, så jäkla segt. bestämde mig ändå för att kliva upp, klä på mig och ut och gå i stormen. gick ner till hägg för att hämta upp bikinis som kommer komma till användning och sen passa på att hämta ut mina nya böcker, dock kom bara två i denna leverans och den tredje kommer senare. böcker behövs nu, som lite extra terapi så jag slipper ringa massa människor och säga dumma saker en kväll som denna. trots att jag gärna skulle vilja, men släpper det så snällt.

min mamma och låtsaspappa gjorde i alla fall en bra bilresa idag och köpte mig en ny dator, men det ska jag betala tillbaka! men äntligen en ny dator, passar bra nu när jag flyttar.


-


tomtejävel






23:36








pepparhusbaket













ja okej vi fuska, vi köpte färdiga formar.... men bara för att ingen affär hade deg!

love is in the air

jag vill bara tillägna ett inlägg åt min syster och hennes, faktiskt blivande, fästman! dom har just förlovat sig och jag älskar hur rätt dom är för varandra. dom har en son på 8 månader ihop som heter vincent, mosters guldklimp. jag älskar deras lilla familj - som jag får träffa ikväll!


OBS

varför fick inte jag sånt här hår när jag föddes? har i alla fall bestämt mig för att det blir en permanentning efter jul - tack tomten.



fast om vi även ska önska oss något, så kan jag väl ta henne också?

melissa horn - vår sista dans

haft en mysig dag idag, väldigt mysig. började med en fika tillsammans med johan jonsson på finess, vilken redig karl. sen gjorde jag några hemliga ärenden, besökte även second hand och hitta ett rött fint skärp som kommer komma till användning på kära julafton - three more days to go! efter det gick jag hem till simon, somnade en sväng och sedan började pepparkakshus bakandet för fulla muggar, dock dog kameran i lagom tid till baket. men huset blev riktigt bra.
imorgon ska jag och simon åka till vallsta (sanning) och hälsa på min kära mor och alla andra i familjen, då blir dom glada! jag med, för det var länge sen nu mamma ♥


17:22

varit i hudiksvall med fam eriksson (minus minstingen) haha, vad liten anton fick låta nu. sjukt mycket folk och bilar som fyllde hudiksvalls gator ska ni veta, wow vad människor. jag och simon åkte egentligen med bara för att hålla hans mamma sällskap, men HM levererar som alltid. lyckades hitta en klänning, väldans fin surru. ska på second hand imorgon haade jag tänkt och försöka hitta ett fint skärp till.
ikväll ska jag till simon (simon who, what) jo min simon. vi ska baka pepparkakshus och sen träna. tänkte knäppa kort på huset så vi får se om vi lyckas slå anton och fias vackra(?!) hus.





OBS, JAG GLÖMDE SKRIVA ATT SANNA OCH DANIEL KOMMER HEM I JUL! :D

noll procent aktiv

oh jag är så less på sura, svåra och dramatiska människor. folk som håller sig undan och människor som vägrar släppa gammalt groll och småsten. tjejer som är sur på gamla ex och gamla ex som är sur för att "man ska vara" och folk som hör av sig lite när dom känner för det. men tjabba tjena hallå, ömsesidig kärlek fanns det något som hette sist jag kollade.
men det bästa som finns är när man får sätta foten i marken och bara skrika ifrån lite, speciellt när man är så medgörlig och snäll som jag är, med eller utan en jävla iphone.


14:31

fredag - pesonalfest som var sjukt kul!
lördag - tjejkväll/pokerkväll med de två bästa.

men här kommer i alla fall lite bilder från fredagskvällen, som bjöd på god mat och trevligt sällskap. fick ett bra bemötande som en av dom nya i gänget så det känns bra att sätta sin fot i lius lokaler i januari. kvällen avslutades i en full (okänd) kvinnas lägenhet tillsammans med sofia.p och då vi där ifrån begav oss till våra "bröderna eriksson"














1O:25

gäsp...

sitter hemma hos simon, nyvaken om jag ska erkänna. ska snart iväg och träna, måste göra det så jag hinner dubbelpass idag och med tanke på allt godis jag satte i mig igår så vore det nog bäst. DET DU SOFIE HÄGG!!! jag har tjuvätit godis, en hel vecka tidigare. men det slutar inte där för jag drack även trocadero. men simon sa att jag fick, med tanke på att jag inte ätit godis sen i april och inte druckit trocadero sen i juni (vilket jag inte kan förstå för jag har saknat mr t) så fick jag.

ikväll ska jag på personalfest och det känns väldigt kul! men om jag ska hinna träna dubbelpass och vara klar 18:3O så måste jag nog slita mig nu. och alla ni som eventuellt får ett fult sms av mig ikväll - jag skyller på spriten.

15:31















att knäppa kort med en canon digitalkamera utan blixt från ett tiotal meter ger inget vidare resultat, dock finner jag en inre tillfredställelse i pixliga bilder? var som skrivet på julshowen på slotte, faktiskt en av de bättre julavslutningarna jag sett under mina år där.

j.b

ännu en nykärlek som hyser till joakim berg, vilken man.
är så sjukt sliten idag måste jag erkänna, testade något nytt igår - tre pass på raken. började med core, sen body pump och allt avslutades på pace. gick ganska bra, lite sliten på slutet och ännu värre idag för nu har jag massa ömma lemmar. men man är väl en karl, eller?
ska snart trampa upp mot slottegymnasiet för att kolla in julshowen, hoppas ingen lägger märka till mig och slänger ut en gammal trogen elev... har också haft den fördel att vi har varit ledig hela veckan denna vecka, återstår att se hur det ser ut imorgon.

vill passa på att tipsa lite, vissa väldigt gamla
kent - det kanske kommer en förändring
melissa horn - en famn för mig
the fray - you found me
kent - chans = kommer alltid vara lite bättre

?




11:37

sitter hemma, ska snart klä på mig minst 4 lager av kläder och vandra ner på ljusdal för att köpa julpapper. att slå in julklappar har alltid varit ett stort nöje, då jag använder mig utan lack, stämpel och gammeldags julpapper. det blir fint så ska ni veta! VAD ANNARS? jo jag beställde just lite böcker från adilibris "alltid billigt, gratis frakt" så nu måste jag vänta 5 till 7 arbetsdagar tills böckerna kommer och det suger att vänta.

nej nu ska jag äta frukost, sen kl 16 ska jag iväg och städa hos min gammelmormor och sedan träna bodyattack och så som jag längtar? (skulle inte tro det) sen mys med simon.

något med den tredje

...kan det vara tredje advent idag, kan det också vara 12 dagar kvar till julafton och min plastmoder födelsedag? även att jag har vincent i knät, som vill hälsa: 988ujhmmh mhhhhhhhhhhhu7! hade i alla fall en väldans trevlig dag igår. jag och simon åkte ju till gävle, blev en massa fynd och är nu klar med alla julklappar. sen så åkte vi till farfar för äta julbord och efter det så var det fotboll på slotte som gällde. nu kommer min bildbomb, bara lite.














15:1O

ALLTSÅ FÖRSTÅ ATT JAG SKA HIT? VISSERLIGEN LÅNGT TILLS DET, MEN ÄNDÅ?!
till fina, underbara och kulturella thailand...



VAD HÄNDER ANNARS?
jo jag kom just hem från kursen, sitter hemma och är lite småhungrig men tänkte försöka hålla mig till middagen i alla fall. kanske slinker ner en och annan nöt men vad gör det?
imorgon ska jag och simon till gävle över dagen, tänkt att vi ska handla julklappar men av ren erfarenhet så blir det väl lite plock till mig själv (tssshh) men jag kan i alla fall stolt påpeka att jag bara har 2st kvar att köpa. var är min ELOOGE, ELOGE ELOOOGE?
Själv så behöver jag en ny mössa, byxor och en ny piercingstav och lite sånt där småplock som alltid verkar vara så nödvändigt. sen beger vi oss till farfar och ulla för det årliga julbordet och här kommer äntligen julmusten in! skrev för typ en månad sen här i bloggen att jag skulle hålla mig tills julbordet och det har jag (eloge igen?) men ikväll blir det bara mys i alla fall.

p.s jag och simon gillar maten i kroppstemperatur d.s

-


17:35

Sitter hemma, stressade som tusan helt i onödan för jag ska tydligen inte på core ikväll, betyder att jag slipper alla blåmärken och allt sidofläsk som hamnar i kläm. Ska istället inom de närmsta timmarna ta en promenad till andra sidan stan och hälsa på simon och sedan dra ner på pace. Ledig imorgon också tydligen, undrar vad jag då ska ta mig till hela dagen? Det blir ju lite så istället, inte alltid kul att vara ledig för mycket heller för då går man bara runt och släpar fötterna efter sig! OCH DET GILLAR JAG INTE. Snart är det sluttittat på sunes jul också, lika tråkigt varje gång. Får väl se ikapp julkalendern som jag följde så flitigt.


18:21

mitt liv kan ibland vara väldigt tidstyrt:

• Träna - bodypump 19:00-20:00
• Mysa med 2m kärlek 20:00-22:30
• Träna - Pace 22:30-00:00
• SUNES JUL 00:00-ZZzzZzz....

LEDIG IMORGON, ska nog trycka in en lunch på kina och handla juklapp till farfar (har tur som vet vad) och sen bara vara väldigt jävla slapp fram tills det är tid för CORE, lika med blåmärken och massa ont. Låter väl bra?
Julavslutningen på ledarpasset gick kanoners igår, fika och mys - fick en blomma av damerna. SÅ det gick hem, längtar tills gymmix drar igång igen, dock inte hunnit slutat än?

ZZZzzzZz





JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT OCH DET SPELAR INGEN ROLL HUR MYCKET JAG SOVER!
men jag bjuder på några nyvakna bilder, synd att ni missar ögonkusen ganska precis.
Bättre blir det inte när jag tänker på allt jag måste göra idag, tack och lov så är vi lediga idag.

√ Träna in dansen, sista chansen
√ Klä på mig och kanske kolla graderna ute?
√ Ta mina ben och gå ner på ljusdal, handla sista julklapparna
√ Köpa massa fika tills ikväll eftersom JAG BJUDER
√ Dansa sidsteg, sen aldrig mer dansa förens nästa termin

15:45

håller på att  baka tills imorgon, och jag kan nästan sätta 1346 kronor på att jag aldrig, själv, har bakat en sockerkaka?! men nu gör jag i alla fall det, med kokos vaniljsocker och kanel (för julens skull) men eftersom jag själv inte är så förtjust i sockerkaka måste jag be någon annan att smaka den... undrar när linn kommer hem?

börjar i alla fall bli jävligt less att dansa till julmusik, men imorgon så har jag julavslutning med gymmix så då är det över, i alla fall för mig som instruktör. så efter det är det bara att vänta tills nästa termin börjar och då ska jag köra igång igen, även blivit tillfrågan om jag vill sitta i styrelsen och eventuellt ta fler pass. OCH DET VILL JAG JU? skulle vara kul att köra igång med något helt nytt pass, något eget och köra skiten ur alla? haha, om jag själv orkar det vill säga.
nej nu måste jag sluta skriva, ska kolla till min kära kaka och fortsätta träna på mina juliga sidsteg och sedan äta något riktigt gott - lövbiffsgryta.


11:22

filmen "kung fu panda" är så jäkla klockren! och lussebullar på det, med simon <3

17:45

FREDAG - först träning sen direkt hem till sofie för att duscha och invänta folket och sedan var det party, dock ingen dans med leroy. gick sedan hem till min blivande chef och kalasade.











IDAG - vaknade upp hos min man, begav mig snabbt för att möta upp sofie och sedan knalla till matpunkten för att möta upp sanna och handla till det årliga julbaket, passa även på att besöka thorsell så jag kunde få tillbaka MYSTERIET PÅ GREVEHOLM (som vi kollat på idag) baket blev lyckat, med en deg som "koka över" och bidrog till ca 45-50 lussebullar OCH 2 st längder.
nu sitter jag hemma, ska iväg och träna och sen mysa med min simon eriksson.












humor på vems nivå?

haha jag dör en sväng! vilken vrålful tjej, och jag är en aning efter att hitta henne.


lucka nr 2

jag och simon har hunnit öppnat lucka nummer 2 på min chokladjulkalender, och chokladen var godare än vad jag minns den. kanske för att jag inte ätit godis sen i april (mums) såg även första avsnittet av julkalendern igår, men missade dagens avsnitt, dock spelar vi redan in det hemma hos simon så vi lider ingen större nöd.

nej hej då, jag bjuder på en misslyckad bild från mitt rum då jag och simon försökte vara söta tillsammans, men som vanligt misslyckades vi nå katastrofalt.


RSS 2.0