18:29


(fast blått är ju din favoritfärg så se det fina i det micaela)

-

Knappen är intryckt
nu väntar vi bara på mannen i grönt.
Vi väntar på att han ska ge sitt samtycke
så vi kan ta ett steg fram över gatan.

Bilarna får gult
men hos mig lyser det rött.
Börjar stampa otåligt.


15:20


06:26

Underbara 6 dagar kvar och imorgon kickar träningen igång, satan vad bra det går nu.

19:03

+
Heldag med Simon & Kristofer
Kul jobbdag igår
Chai Latte
Kristofer Håkansson

-
Inte idag
inte heller imorgon


Simon Bylund & Kristofer Håkansson, vilka lirare

12:09

(Fredag, pappersblomma och nedklottrade knogar pga världens finaste Håkansson)


09:17

NYVAKEN, det ska vara gött och leva. Det stämmer in bra då Kristofers mamma kokar kaffe och jag får sova till 09:00 och ikväll blir det jobb! Igår pynta vi lite inför halloween också, blir nog bra ska ni se... kommer dock bli asknack med människor så jag har en känsla av att jag kommer vara rätt så trött i natt. Sova gör vi när vi dör? Jag och Kristofer är lite oeniga om vad som ska hända med oss efter detta liv, jag tror inte på så höga mirakel medans han gör... slutade med att han förbjöd mig att prata om det mer och så var det med det, endast förloraren tiger?

observera mera

Men jaaaa, vad knäppa ni är!
Allt som hamnar under kategorin "verbalt missfoster" är mitt egna, inget att skryta med men det är ett skönt sätt att få skriva av sig. Och nej fattar ni inte tänker jag inte heller förklara det, ta det med en nypa salt?

10:01

Timmar är en vision
& sekunder är en väntan,
medans känslan -
ja känslan är ögonblicket.

Faller handlöst
men vill inte ta emot mig.
Riskerar att skrapas sönder.

Men faller för det enkla
som att springa flertal kilometer för min skull,
ta del av samma gamla hjulspår.

 


hjärter dam bara lev och sjung, sjung en psalm för hjärter kung


09:53


06:12



12:13

Det hörs på telefon, kan inte hålla nåt
jag skulle vara någon annan om du fick önska nåt.
Det är söndagskväll på söder och alla vet vart du är
& du skulle sälja din själ för att få stanna där.

Gråt ut kära du, det är lika bra 
& ”tyck synd om mig nu” det var det sista du sa.
Spar plats åt nån annan och låt det vara tomt
för när man ser att det blöder det är först då det gör ont.

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har.

Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort
& du vill att jag ska lämna men vi säger aldrig nåt.
Du försöker ställa mig mot väggen, men jag står aldrig still!
För jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till.

Jag vet vad du tar för att stå kvar
när du har gett allting som Dom säger att du har.
När sista bussen har gått, när vi sagt god natt
när du rest och kommit hem och gått tillbaka igen...

09:50

far åt pipsvängen säger jag till mitt vänstra knä, ont och ont. fast för att variera mig lite så har jag ont i baksidan som om jag haft av ett muskelfäste eller något? blir inte bättre av att jag inte kan sitta still heller - löpning var dag samt hopprep och 40 min promenad fram och tillbaka till strömslund från kronan. men nu ska jag försöka lägga av med detta och faktiskt köpa ett gymkort igen, börjar bli lite kallt att träna ute +att jag är sjuk fortfarande (nedrans bihålor) och vilket gym jag hittat då: http://www.alvhogsborg.se kostar dock den lilla slanten extra med jag får tillgång till gym, gruppträning, bad och relax och lätt värt det! gruppträningar är ju rena guldet, aldrig tyckt det varit så kul att träna som när jag tränade på gymmix hemma i ljusdal. och har man kul när man tränar så fungerara allt lite bättre! så det är ett tips för dom som har svårt att komma igång att träna, kör på gruppträningarna och hitta passen som passar DIG! 

Nej nu ska jag lämna strömslund för nu är kaffet slut här, beger mig ner till biblioteket och sedan förbi på Meza för att fixa lite i garderoben sen i lördags, ser ut som fan där.

puss.

http://www.myspace.com/thirdtysonmusic/music/songs/third-tyson-use-somebody-cover-61381658
vilken kille det är den där håkansson alltså, tänk att få honom på kroken?

10:18



syster, vincent och vilja ♥
snart kommer jag hem och kramar hela familjen, familjen som får mig knäsvag och stolt.

13:50

Ännu en lyckad jobbhelg. På fredagen fick jag blanda ofattart många rebull/vodka, det drick inget annat här men det gjorde ju jobbet lite enklare. Igår fick jag ta det lugna gatan i garderoben (trodde jag) men haha vilken jävla kaos det blev och jag kunde inte göra något annat än att skratta. klockan 03:00 lämnar jag jobbet med en full håkansson som sällskap, somnar fint och vaknar sjuk och trött... typiskt.
Skrapa även ihop några vuxenpoäng igår då jag var på lägenhetsvisning, helt ok hak så nu väntar vi bara.

Nyduschad väntar jag på att håkansson ska bli klar så vi kan påbörja promenaden in till stan för det traditionella besöket av ESPRESSO HOUSE, hur kunde jag egentligen leva innan jag blev presenterad? Sen ikväll tror jag det blir till att hyra film, en film tillsammans med mitt fina gäng hemma här i fina trollhättan.

10:42

(när ljuset släcks så ska du vara min)

17:38

trodde du ja...

22:25

Tycker jag har det väldigt bra här nere i Trollhättan. Skulle inte byta med många nu ass''
Poppar mumford hemma hos familjen Håkansson då lillesyster håkansson gnäller på det mesta jag gör på ett charmigt trolländskt vis. Kontrade med ett "har du aldrig tänkt på att det kanske är DU som är konstig?" men klart hon inte var det va??? Och nu har jag bokat in mig och knäppkillen på en släktfest, åka färja for the world och det blir nu snart, 6 november närmare bestämt så det ska bli finfint att träffa familjen igen... Sanna är jag rätt sugen på liksom.

-

Du ska vara tillgänglig
men inte för tillgänglig.
Du ska visa intresse
men inte så mycket så du verkar ivrig.
Du ska ha ett avstånd
men inte så stort så det märks.
Du ska inte ta det största steget
men du ska inte heller vänta in mellanrummet.
Du ska vara social med vänner
men inte så mycket så att du verkar försöka.
Du ska träffa familjen
men inte behöva be om det.

...Du ska komma fram till mellansteget
innan du missar avstampet.

06:12


att vakna upp till en text som lyser upp hela dataskärmen med orden "dig tycker jag om" slår aldrig fel.
helt ärligt så är det en sån sak man skulle kunna vänja sig med när jag tänker efter.

(kristofer offe håkansson)

08:36

Regn fulla Trollhättan, igår var det riktigt vått men vad spelar det för roll när höstkängorna är på och paraplyt uppfällt? Plus att jag hade den fördelen att spendera en hel vardagsdag med kristofer håkansson då han fick fri från mureriet.
Så vi promenerade i regnet, han förstörde paraplyt och vi myste in oss i bibliotekets skönaste soffa - han med h.nesser och jag med u.lidbo sen ett eftertraktat besök på espresso house (varm choklaaaad i höstregent) Besök på junkyard, överby och sen en biltema liknande butik som bjöd på kaffe och kaka, hittade även min drömcykel som jag bara måste köpa. Det är väl typ så en dag tillsammans med håkansson kan se ut, hej då.

20:41


melissa horn - under löven

18:48

och så var det 1 månad i Trollhättan idag
ahmen funken va coolt.

"gere baah... sääh"
GRATTIS TROLLHÄTTAN, nu är jag din.

11:39

en färg hänför mig
och nu blir mitt liv uppfattat.
det observeras med hjälp utav markeringspennan,
färgen som förbryllar, skapar
och kysser mig varsamt mot huden -

KLARBLÅ. 



10:31

Fullspäckad helg -

fredagen blev det tantbingo tillsammans med pettson och findus (kristofer och simon) vi vann inget och det var väldigt lustigt, kunde knappt hålla mig för skratt. Sedan skulle simon spela på impulsen och gick och tatuera sig, en nyckel på vänster handled som tydligen ska leda till kristofers lås på hans brösttatuering, deras vänskap hänför mig verkligen. Efter det besökte vi glasbanken och kvällen är ett enda stort frågetecken då jag skyller på personalpriserna på jobbet och olivias känsla för goda drinkar.

Lördag och jag vaknade upp pigg och glad vilket skulle förvåna de flesta, kristofer bjöd på bullfrukost och sedan åkte vi till simon för att mysa in oss med thaimat och film fram tills jag och simon måsta iväg på jobbet och leverera! Det var sjukt jobbigt och jobba igår, kändes verkligen som om jag var själv på plats men samtidigt är det en kick att veta att "nu fan måste du prestera annars blir det kaaaaos" Efter massvis av timmar och svett slog klockan 02:00 och folk blev allt tvungen att lämna lokalerna, stick! Efter en nattpromenad hamnade jag på rätt sida av sängen.
Nu sitter jag med Kristofers dator i knät, smyglyssnar på mumford & sons och kollar på när han sover men inte på det där läskiga sättet, nej bara uppmuntrande. Ikväll blir det bio med storgänget, Svensson Svensson som levererar.

-


(lars winnerbäck - vår för hjärter dam)    ♥

10:19

Inkiksläge
jag har aldrig känt mig så hemma.
Redan från första sekund
kära ögonblicksvän
-du hade mig på rätt avstånd.

Målade naglar
klädd i svart
inte ens det ger mig karaktär.
Du vann mig för länge sen.

18:24

Här händer det mycket... husjakt, jobbjakt, pojkjakt, kaffejakt och ja en jäkla massa jakt helt enkelt. Men satan vad bra allting känns fast att allt egentligen är helt crazy och saknar betydlig kontrast! Jag, Johanna, Lisa och Robin har hittat ett sjukt fint hus som vi vill flytta in i 1/12 och huset nyvarande ägare vill gärna se oss bo där men sen finns det en annan kvinna, "Åsa-Flåsa" som är skeptisk för tydligen är man dum i huvudet och ekonomiskt efterbliven om man är nyvuxen som jag så fint kallar oss under kontakt med henne. SÅ VI FÅR VÄL SE. Ikväll blir det (%"/#"=) bowling och ja... ser jag fram emot det? Lisa fyller år så jag kniper käft.


dear penis.

Morgonen börjar kaffefattigt och följdes upp av en väldigt lång promenad, visade sig att jag hamnade hemma hos världens bästa Robin och blev bjuden på kafferep. Varför Robin är så äckligt bra är för att när jag är med honom så får jag vara jag, 100% bara jag. Inget jag gör är för konstigt för honom, mina konstiga vanor accepteras ist för att frågesättas. Han är alltid glad, alltid snäll och skämmer bort mig på ett skadat vis. Han matar mig med kaffe och läsk och låter bli att påminna mig hur dåligt det är. Han är en sån där bra vän som skickar roliga natt-sms och alltid ser till att jag kommer hem hel och bevaren när jag krossat Kronan's farliga vägar. Han har tålamod med mig och kan sitta i flera timmar på Espresso House bara för att han vet att jag gillar det, han föreslår biblioteket och tack vare honom har jag fått träffat Trollhättans finaste människor. JAG VRÅL-ÄLSKAR ROBIN SCHULZ! och jag vill att han ska vara min vän minst i 34 dagar till, helst lite längre också.

13:01



OMG...
jag har jeans på mig


12:42




10:54

Helt plötsligt lättar mina fötter
jag inser att jag flyger.
och jag ser mer rött än någonsin förr.

(röda stoppljus, röda höstlöv, röda hjärtan)

Kan inte stava, kan inte prata.
Jag kan bara se på hur jorden snurrar
och tar mig med sig.
Någon som du får mig att stanna.


10:16

Helgen har varit så där "tummen upp" då lördagen bjöd på jobb och total kaos men det var sjukt kul i alla fall, satt dock i dörren och tog betalt och frös praktiskt tagit ihjäl men överlevde pga en endaste tanke MEN VAD FÅR NI INTE VETA, na na nananana. Söndagen bjöd på Karlsson på taket, chai latte, forngården och liknande projekt med trevligt sällskap. Kvällen avslutades tillsammans med Anton, Ulrika, Robin och Kristofer i biosalongen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen klockan 12 blir det häng med världens bästa Robin och en och annan chai. HELT JÄVLA TAGEN! Sen blir det jobbcoach (finally) och lite annat så hej!


18:43

(vår för hjärter dam)

11:32

Stillsamt och fruktansvärt trevligt på jobbet, satt i garderoben tillsammans med en ofattbart söt tjej som heter Ida.
Vi drev väl mest med varandra och alla andra mellan 21-02:00 och jobba ytterst lite, inte pga moralbrist utan pga brist på fulla människor som ville spendera sina mellandagars-pengar. Jobb ikväll igen, hoppas dock på lite mer folk.

ANNARS: Nytränad och har fått sova i ca 4 timmar då människor inte verkar fatta att folk jobbar natt och vill bara få sova lite. Ska hoppa in i duschen sen ner till stan en snabbis - kaffe och film.


11:16

Inatt var det någon som lyssnade till hennes snåriga ord och fördjupade tankar om livet. 
Inatt fick dom se att en kärlek var oanvänd och ett ordförråd som stod övergivet.
Nu skiner morgonsolen in vackrare nu än någonsin, när han kysser hennes bleka vinterskinn.

(hjärter dam, nu är han din)

-


11:18

Vad är nytt här? Jo för första gången sen jag flyttade hit fick jag tidigare denna vecka en "hemmakänsla" och det fyllde mig med massa fin energi och det kommer dröja länge tills den pumpas ut. Fick även höra igår att 2 av mina nyfunna vänner kanske båda har 2 olika extrajobb åt mig och skulle det bli så så skulle jag bli väldigt glad i bakhuvudet. Har även införskaffat 2 nya läsvärda böcker, en av dom skriven av H.Nesser och satan i gatan vilken man, vann mitt hjärta på en sekuuuund va?! SÅ nu har jag tidsfördriv, jag och bibblan ♥

Ikväll blir det äntligen lite jobb igen, ska ta igen för en arbetslös vecka. Synd att det har regnat i 1847 dagar nu, nu är det höst och ja jag älskar väl hösten men come on?


11:09


"nu smakar jag försiktigt, skiljer varmt ifrån kallt
jag måste lära mig från grunden, jag måste omvärdera allt"

18:19

Utan bläck syns du inte
utan fläckar så är du inte trovärdig.
Helst ska man vara vikt på mitten
& synlig med kaffefläckar
- då kan du bli aktuell.

Så samla dig själv i högar,
låt människor bläddra flitigt igenom din själ
tills du likt Doris Lessing samlar damm bland hyllorna.

23:22




2 chai latte (oj vilken munorgasm) och 2 böcker senare möts jag upp av Kristofer för att tillsammans med honom åka och lyssna på höguppläsning av självaste Håkan Nesser och Bengt Ohlsson, erkänner att det var Nesser som var mitt personliga dragplåster. Efter det så åkte vi och spela biljard som följdes upp av bullbak, kunde inte haft en bättre kväll.


13:26

Hur agerar du i ett hav av hjältar?
Att vara eftersmart skaver mer än ett par nyköpta skor.
Spetsig tå, blodiga hälar.

rest in peace.

22:46

"På ett ögonblick"
Visst har jag läst om det,
vissa gånger även ansträngt mig
för att läsa mellan rader.

Det berör mig inte.
Har blivit nuddad för många gånger,
rånad på ren kärlek.

21:45

Att jobba i helgen satte prickarna ovanför ä'et i Trollhättan, satan vad jag fick en kick av det. Världsbra arbetskamrater och en bättre chef, down to earth like it should be. Längtar redan till nästa helg, låt det gå med raketfart.
NU DÅ? Vatten ur pepsiflaskan, allt är galet här nere. Ser fram emot en tidig morgon imorgon, fylld av hopprep och iskaffe. Ibland ska man inte få ha det så bra tycker jag.


-


so damn beautiful.
/älskade syster, stolta moster

14:44

(high on life.)

16:26

Herregud, trött som satan i gatan själv. Premiär som sagt igår, nittonnolltre (1903) och jag hade askul, men det var slitsamt och jag måste även säga: TACK FÖR EN KLOCKREN PREMIÄR! Dock har jag inte lyckats sova mycket och kl 18 börjar det om igen, men jag har ju tråkigt nog fria veckor än så länge så jag får sova då. Idag har jag äntligen lyckats fått lite tvättid så nu kommer jag igång igen, slipper i alla fall vända ut och in på mina underkläder?

RSS 2.0