14:46

Blodtörstiga vargar, sorglösa schackpjäser.
Ni ger mig skada värre än skoskav och blödande magsår.
Jag vill inte passa in i era ramar.
Ska jag vara en alkoholiserad kvinna så gör jag det bäst med karaktärsdrag
likt mina egna.

Dramatiska kvinnor, luktar eftersvettningar när jag går förbi.
Av ren ansträgning svettas ni under allt lager av förväntan och expertis.
Ni tror er ha så mycket.

news -

Lite uppdatering:
Resan hem till Hälsingland var väldigt behövd. Som överraskning kom Kristofer upp också sista helgen, blev mycket att hinna med och det mesta krockade med varandra men det som var tråkigast är att mormor och morfar inte hann med att träffa Kristofer. Bättre försök nästa gång.
När jag kom ner till Trollhättan väntade massa jobbtimmar vilket glädje mig, cash is king. Men helgen som varit var "Fallens dagar" vilket är i stort sätt samma sak som stadsfesten, jag sov i alla fall inte en blund pga allt liv utanför mitt fönster, mitt i stan. Så det var en tuff vecka/helg att jobba långa pass men ack så värt.

Sen som sagt letar jag lägenhet, hittat två. Den ena har en loftvåning men konstig hyresvärd. Den är mindre och dyrare än den andra lägenheten men har som sagt en LOFTVÅNING! Den andra ska jag ge en till chans idag då jag ska möta hyresvärden om dryga timmen för att ta ännu en titt. Vi får se hur detta slutar?

hej.

Hinner inte riktigt med, jobb på jobb och som pålägg är jag mitt i en lägenhetsjakt. FYFAN vad jobbigt. Men man glömmer det mesta när den 25:e kommer.

11:10


hälsingland i mitt hjärta

-

Vad vill du ha sagt, detta är din chans att tala ostört -
Jag vill älska och älskas i den nivå som ger mig karaktärslösa ben.
Jag vill bada i varmare vatten
och jag vill alltid ha dig att luta mig tillbaka mot.

Sanningen känns, jag vill våga älska dig.

denna tillägnar jag dig -


-

Nej jag tror inte på ödet.
Jag tror på formler, textiler, färger.

Förra årets förkärlek.

19:04


10:44


01:05


/just när jag trodde att det inte kunde bli bättre...

23:26

Vi systrar sitter och spelar kort, svarte Petter för att vara precis, så här ser snacket ut runt bordet:

Jag - Jag hatar att dela ut hela kortlekar, det tar sådan tid...
Madelene - Jag gillar det jag, jag är så snabb på det.
(jag och Ninni fortsätter efter detta att göra narr av henne, helt fantastiskt)

10:40


brev från Glenn

Vilken bra första dag jag fick här hemma. Först tillsammans med pappa och Ulrica sedan festhäng med Mamma mu, Podie, Lillill, Emmylie och Sara. Gick sedan till kära Tobias, den trogne medlemmen i mitt Grabbarna grus-gäng. Kvällen slutade dels med fylledans över järnvägar, och "alla heter Glenn i Göteborg" Så det är fynd att klaga nu.

Sen när jag full och glad skulle gå hem hade jag kameran i väskan och tyckte jag hade en enorm känsla för att fotografera (lagom självgod var jag) och så kom jag på det nu när jag vaknade och log lite när jag studera mina verk,
oj vad jag måste vara mysig och rolig när jag är på snusen:




-


uppdatering från gröna ängar och friskare luft -

Svar till mormor:
Jag kom hem i natt och kommer stanna tills lördag 14/7. Vi kan höras vid och träffas i veckan, kram!

...Och ja som sagt nu är jag hemma igen på Torsvägen hos far och Ulrica. Har hunnit grillat hemmagjorda hamburgare och besökt Storhagas loppis utan större fynd. Stressa till systemet för att handla dryck tills ikväll. Känns väldigt bra att vara hemma igen! Ska vakna till liv efter nästan noll timmars sömn det senaste dygnet och sedan dra mina ben ner till byn för att återförenas med min bästa vän och andra fina människor. Hej på're!

aspartam

Att betala 99 kronor för internet ombord på tåget är ett bra beslut att fatta, prisvärt initiativ! Sitter på tåget till Stockholm för byte till tåg mot Hudiksvall och sedan buss, ser verkligen emot detta. Pussade min pojkvän hej då och vill gärna pussas igen... men istället sitter jag felvänd i SJ's snabbtåg och lyssnar på en intresseväckande konversation mellan mor och son. Glädjer mig över att jag har följande i väskan:

Pepsi max, Stimorol fresh & clean, Stimorol fusion, Stimorol senses, V6 kids sugerfree x2, vattenmelon, Läkerol YUP, Läkerol acerola och Extra professional. Satan vad jag tycker om aspartam, jag viger mitt liv.

+

Det är blir en bra dag av detta på grund av:

Om 9 timmar sitter jag på tåget hem till härliga Hälsingland
Jag och min knäppis till pojkvän har varit tillsammans i 8 månader idag
Idag börjar min mini-semester
Och som sagt är jag snart på väg hem, igen ♥

21:08

Mitt sockerförbud tär mig i bitar, bara för att det är ett förbud så blir det ju jävligt tufft direkt. Som småbarn som vill men inte får, kan ju erkänna att jag har tänkt på kladdkaka sedan i fredags. Och läs sockerförbud, inte godisförbud.  Varför då undrar ni, du äter väl inte socker? Nej kanske inte men det händer ibland, ibland blir det för mycket godis men jag är glad. Ser detta som ett litet försök till att uppnå något stort, socker finns idag i nästan allt! Men jag hade satt 1 månad vilket jag tror kommer brista snart... Kladdkaka smakar gott och fyller i denna stund min mun av saliv, endast tanken.

23:37

Gråa dagar med växlande regn, rör mig inte i ryggen, snart är jag hemma.

RSS 2.0