11:53

ja men jag älskar ju er.
http://www.youtube.com/watch?v=jUGwyljcptw

halloween i kilafors

klockrent ställe och klockren kväll på herrgården i kilafors. här får ni några bilder som jag inte orkar redigerat men vad fan gör väl det?




























12:51

FREDAG

* sura över den kassa kommunikationen mellan marknadspunkten - mig.
* träna body attack
* dra mig hem till simon för att duscha
* möta upp hans mamma med sällskap på järnvägs
* lyssna på några kära gossebarn som uppträder ikväll
   MYSIS!


LÖRDAG
* bege mig till kilafors
* träffa tjejerna, även sanna som kommer hem från utlandet
* fira halloween på herrgården
* åka hem/tigga mat hos mamma?

men just nu sitter jag hemma, lyssnar på lars winnerbäck och är helt skadat sugen på jordnötter som jag tror finns nere i mitt kök! Igår beställde jag och simon lite grejer från HM och snart så har han en tubhalsduk runt sin hals, förjävla great och snyggt. själv beställde jag nog det tråkigaste man kan beställa: träningsbh, träningsbyxor och ett par gråa mjukisar... snacka om wowfaktor, men vad gör man inte, det kommer i alla fall till användning.



16:31

jippie, sitter hemma i ämbarbo med lillill och ska kolla på gamla bilder på datorn från den tiden vi var små och fjortisar och det är alltid lika uppskattat! annars så regnar det en massa ute och om 2 timmar börjar mitt dubbla träningspass och superladdad tjej sitter här framför datorn? efter det ska jag till min kära ismon, som jag tydligen har varit tillsammmans med i ÅTTA HELA månader, mysis på honom.


nu har jag i alla fall bestämt vad jag ska göra på halloween, eller lättare sagt på lördag - kilafors herrgård tillsammans med bra jävla tjejer. så låt det bli lördag nu ist för en kass vecka.


2O:46

just hemkommen från mitt motionpass - sitter med en glass i handen och har det sjukt jävla bra. funderar på om jag ska lägga mig i badet och somna för en stund, vakna och sedan gå upp till min säng och somna igen? äh skit i det nu... ska fortsätta äta på min glass och meddela att jag är kär i en kille som heter simon. HE'S GREAT, like cornflakes.

UPPDATERAD: vad funken ska man göra på halloween då, vara full och hänga på äckel-stadt eller järnvägs? kanske skita i allt och dra till kilafors med tjejerna? hmm? detta är i alla fall vad vi gjorde på halloween för 5 år sedan, middag hemma hos mig i ämbarbo och så läskiga vi såg ut? (mindre bra bild)


uppe v: mathilda, jag, lillill, victoria. nere v: elin och sanna

11:O9

Hemma från stockholm, sitter och äter fil med kanel - müsli och gojibär. Stockholm var bra, gjorde stan mesta delen av tiden och kollade på bio lördagkväll: BURIED och den var inte så sevärd kära läsare (hah) men det var mysigt och nu kommer lite bilder, puss.









O9:O3

Jaha, sitter hemma hos erikssons och FÖRSÖKER skriva men detta sjuka tangentbord suger snopp! alla bokstäver fastnar så här sitter jag och slår och suddar 24387st dubbletter av samma bokstav, jag sprängs av lycka över detta. Bättre är ju det att mina skor kom igår! :D tar med mig dom fina lila (det finns en anledning till att lila rimmar fina) till stockholm. åker kl 14 och så hej då.

12:36

för stunden hänger jag hemma hos simon med hans goa mamma och kollar på ocean eleven, första gången någonsin om jag ska vara ärlig. Har sån sjuk träningsvärk efter combaten igår, jag vet i alla fall vart min stjärt sitter om jag säger så, för igår var det lite tungt. Körde dubbelpass - core & body combat.
Var lite nervis över om/eller inte jag skulle kunna träna lika bra nu när jag börjar käka piller igen, men till min förvåning och till läkarnas fördel går det kanoners!

Jaja, nu ska jag väl ta och gå hem, packa tills imorgon och vara lite effektiv samtidigt som jag tänker dela med mig av med bild på kanske världens snyggaste man - bruce willis, herregud.


14:12

sitter på romeos och kollar på när eveline klipper sin "drop in" kund som gnäller på sitt långa tunna hår över huvudet, charmig man. Samtidigt sitter jag och sniffar på mina händer som eveline har smörjt in i massa hårprodukter som luktar bra jävla gott, hah.
Kanske man skulle färga håret till något varmt, röttbrunt på nån höger? Har aldrig färgat håret och har alltid sagt att jag ska - så det blir väl inte nu heller, men förjävla charmig är jag ändå.

1O:O7

Remember those walls i built? well baby they tumbling down
and they didn't even put up a fight - they didn't even make a sound.
i found a way to let you in but i never really had a doubt,
so i standing in the light of your halo and i got my angel now.

Hit me like a ray of sun, burning through my darkest night.
you're the only one that i want - think i'm addicted to your light.
i swore i'd never fall again but this don't even feel like falling
gravity can't begin to pull me back to the ground again.

It's feels like i've been awakened and every rule i had you breaking,
the risk that i'm taking - i'm never gonna shut you out.
but everywhere i'm looking now i'm surrounded by your embrace!
baby i can see your halo and you know you're my saving grace.
you're everything i need and more - it's written all over your face.
baby i can feel your halo, i pray it won't fade away.


SIMON ERIKSSON <3 M

15:46

wow, det är ju verkligen svinjävla kallt ute nu. Hade jag några bollar nu skulle dom nog frysa för är det inte så man säger? MEN VAD FAN GÖR DET? sitter hemma och kollar på top model (hah, det visste ni nog inte redan om mig) men det gör jag, och simon hatar mig för det. Väntar på att jag ska få mat sen blir det body pump ikväll sen sova gott i MIN säng - det var länge sen!

I helgen ska förmodligen jag, simon, anton och fia åka till stockholm och hälsa på bröderna eriksson's andra familj och det har vi försökt att styra upp sen tidigt i augusti, ni ser ju hur snabbt jag rör mig. men nu verkar det bli av så det ser jag fram emot, göra av med mina pengar som jag så flitigt lyckas spara ihop (klappar axeln)
och ja vad mer, mer är väl att sanna och daniel åker utomlands imorgon och är borta i 10 dagar, så orättvist. Men jag funderar på att ta min "halva solariumoskuld" och vara brun när dom kommer hem igen.

21:53

ett antal hundralappar fattigare och blir nu tvungen att knapra tabletter igen - kukhus.


12:O4

Sitter hemma hos Sanna på lunchen, blir bara kortdag idag för tydligen ska jag till sjukhuset i bollnäs (mitt hjärta) och betala flera hundra bara för att lyssna på dom snacka. Men vad gör man? Slipper ju kursen i alla fall, men det blir en massa jävla stress efter för jag måste hinna hem till 18:30 och hålla i mitt motionspass!
Men för stunden är jag på topp, just ätit min goda tomatsoppa från varma koppen, dock väldigt kryddad på egen hand.

18:37

wow, klickade just hem 3 par nya skor och det känns fin-fint!



13:29

Hemkommen från vallsta, men vad hände?
Gjorde det bästa av bollnässtad, lyckades hitta lite småjocks, dock så ångrar jag mig djupt att jag inte köpte ett par skor. Det var i alla fall jag sanna och simon som drog ner och träffade lillasyster med pojkvän, käkade flera liter glass och kollade på exorcisten (bara för att förgylla min klassiska filmvecka) kollade även på fler filmer och somnade mätt i magen!

Idag har vi lyckas tjuva lite tid från världens bästa Vincent, mosters lilla snorunge! Han var finklädd för pappa Jimmy fyller år idag så ett grattis vevas till honom. Men nu är jag hemma, laddar för en lång, hård träning som ska få min glassmage att försvinna - höhö!


tubhalsduk - lite underkläder - snoddar/örhängen - sockar (mitt nya måste)

11:O9

Sitter och inväntar tiden så att den ska bli 12:OO snart, för då åker jag till bollnäs och sedan till vallsta för att tillbringa lite extra tid med min 14åriga lillasyster, käka grillad kyckling med sallad och självklart lite glass. Kollar på exorcisten och dör en aning?
Och som sagt hade vi spökkvälls-kväll igår, lite misslyckad faktiskt, då vi såg 3 filmer man mer satt och log åt. Men det var trevligt med sällskapet från Sanna, Lillill, Sandra, Sofie och Linn! Kom hem runt 2 och var faktiskt svintrött, noll energi! MEN VAD FAN GÖR DET?

...och så bara måste jag visa mitt senaste second hand inköp från i torsdags: 65 KRONOR!

15:O6

Ja här hamnade jag tillslut ändå, men ganska förutsägbart ändå och allt tack vara personen på bilden nedanför. MEN VAD FAN GÖR VÄL DET? Här ska jag blogga om mina väsentligheter och karriärsmål(haha om man hade några?) Mitt kreativa namn har jag min hotmail att tacka för.



Nej nu skiter jag i det här, ska äta och sedan dra och träffa min största hat/kärlek: BODY ATTACK. Efter det kör vi en skräckfilmskväll med tjejerna.


RSS 2.0