21:02


14:01


(ännu en gång helt genialiskt och man gråter)

22:36

Jag älskar honom.
Att få höra att han känner lika
får mig att älska honom ännu mer

- om så möjligt.

10:56



heartbreak

Tog fram mina favorit shorts från i somras och märkte att dom blivit tok för stora, detta gjorde mig inte glad (vilket kan låta konstigt för vissa) för fan, jag älskade dom riktigt hårt. Hade jag varit ett klädesplagg skulle jag ha älskat med dom.




-

Med 2 fingrar på pulsen
och handen på hjärtat så märker jag det tydligt.

Vad gör man?
Jag sluter mina händer, ber en bön
- tackar Gud för gamla vistelseorter
med rymliga dörröppningar.

Och så får jag känna den omtalade Deja vu-upplevelsen,
vet att dörrlisten har mina avtryck.
Känner ren överensstämmelse från tidigare visiter.


..ett kognitivt fenomen som innebär att en person har en falsk eller opassande känsla av igenkänning inför
en ny händelse, en ny situation, en obekant person eller en okänd plats som personen inte kan känna igen.
Det påminner om
flashback, men saknar en grund i ett sant minne.

21:52

Jobb idag, 10-19 och ensam kvar för att stänga på egen hand och det gick väl... så där halv ok? Tack vare Kakiiz så gick det vägen i alla fall. Hann med ett träningspass efter jobbet och sitter nu med självaste Kakiiz och ser på Kalla fakta, helt jävla sjukt. Jag hatar sjukhus och dagens Kalla fakta stödjer min åsikt rakt av.

07:14


När jag fick höra att denna perfekta, magnifika, underbara, ja fina film skulle komma ut i 3D så trodde jag att
jag nästan skulle börja gråta av lycka. Denna film ligger mig så varmt om hjärtat så det nästan är pinsamt men
samtidigt - VADÅ? Titanic är så underbar så den ligger på plats 2 på min topp 10 bästa filmerna i världen.

16:08




+
gårdagens nachos hos svärmor
vårvärmen
isabella "frugan" stelling
kaffe i solen med lisa andersson

_
sömnbrist
min uppsvällda mage

12:44


min pojkvän är så väldigt snygg.

08:57

Kata Beach













Buddha/Nattmarknad








Phi Phi (James Bond-ön, Maya Bay, snorkling och övernattning)












FantaSea (djur, underhållning)









11:21


Inget ansvar
med kläderna vid fotkanten.
Aldrig behöva se om
eller efter.

Tillbaka på samma fastland
och samma demoner
som trycker i skallen - han är tillbaka.

Likt den omtyckta semestern
kom han hem igen.

06:57

Hemma, har fortfarande inte somnat efter att ha varit vaken i ca 24 timmar och av dom 24 var 17 timmar restimmar. Visst tappade ögonlocken lite höjd titt som tätt under resan, skulle tydligen räcka för nu har jag varit hemma i Trollhättan i 3 timmar och har inte somnat. Det börjar bli ljust, fan då.

Phi Phi Island


(tyck synd om mig nu?)

Jag och Kristofer har idag hunnit snorklat, sett Maya bay dar The Beach spelades in, atit den godaste Pad Thai sen vi kom till Thailand och hunnit gatt vilse samt hittat tillbaka igen. Vill faktiskt bosatta mig pa Phi Phi nu.

Thailand

Livet leker och solen varmer, verkligen synd att klaga. Nattmarknaden igar var en upplevelse, dock en kort sadan da lilla lillesyster blev dalig men vi aker eventuellt tillbaka pa lardag och testar igen. Vad mer? Jo jag och Kristofer bokade just en paketresa ut till Phi Phi som inkluderar havssnorkling, trans fran och till, frukost/lunch och overnattning pa ett deluxe hotell. Ska bli skont att aka ivag lite pa egen hand, detta trots att jag alskar mamma och Janne.

Hoppas att du har det bra mormor, i bloggen skriver jag endast for din skull. Krama tjockmagen fran mig ♥

uppd. from Thailand

Livet leker har i Thailand, Kata Beach. Branna i armhalan men annars har jag klarat mig ratt sa gott fran skador och elanden till skillnad fran vissa andra i mitt sallskap (haha) Ater god thailands mat varje dag och reagerar battre pa varmen an tankt. So long, nu vet ni att jag lever och har det kanoners!

Har haller vi hus(bild fran pool ner till havet):

22:02

Jobbat idag, samma sak igår. Trivs väldigt bra bakom all matflott och lukten av mig när jag klivit av mitt skift, jag trivs. Skönt att komma hem trött och veta att jag ska tillbaka, men inte nu på ett tag för om 24 timmar sitter jag på planet mot Thailand. Har bytt ut musiken på min mp3 och packat massa pocket till phuket, jag är så lustig eller hur?
Mamma har fixat en stor godispåse och packat min tandborste, om ni tror att jag är vuxen så får ni tänka om och nu ska jag packa det sista lilla sen dra mig till mitt vanliga nattjobb men idag ska jag stå på andra sidan baren och se andra jobba och detta mest bara för att jag ska säga hej då, allra helst till frugan! Ha det gött för fan.

-


vad köpte jag?

dagens sanning


10:41


Drog och handla lite frukost och när jag kom hem skrattade jag lite åt mig själv, varför?

19:21


(she shows my true colors)

16:59

Så länge jag håller i så är du hel.

08:49

4 dagar kvar tills vi flyger mot Thailand, ska bli helt... obeskrivligt? Så nu tänkte jag kliva upp, tömma resväskan på gammalt skit och fylla den med sommarkläder. Samtidigt som jag gör det ska jag poppa Kent och vänta på att frugan gjort sin entre, senare ska vi åka till Vargön och promenera milen, solen lyser och jag håller tummarna för en fin dag.

21:01


(haha jag tror jag dör, jag har nog världens mest okvinnliga samt osexigaste ben)

17:04

Känner mig som en av dom som alltid köper tialotter
och hoppas att "denna gång så sker det"
- för plötsligt händer det?

Skrapar en ruta i taget, sakta
och hoppas att det ska påverka resultatet.
Ibland skrapar jag till och med i mönster.

"Ingen vinst, men kanske imorgon"
Jag intalar mig alltid samma sak för jag lever på hoppet.

14:23


Jag som tyckte jag klippte av så mycket av detta trollbo nu i jul men ändå är det så långt? Kanske jag ska ta tiotal extra cm? Vi får väl suga på det ett tag. P.s Jag älskar min tatuering, jag kommer nog aldrig få nog av den d.s

07:40

Vad är nytt?

Jag gillar dubstep, det är nytt. När min vän Robin spelade upp all sin dubstep som han producerat själv lovade jag att aldrig uppskatta det men här ligger jag nu och poppar Skrillex? Man hamnar i någon mittemellan-värld när man lyssnar, kroppen får ett jävla floooow. Något annat som ni kan ta del utav, hmm..... (tänker)
Jag längtar till sommaren då jag kan åka ut till Smögen och ta del utav sommarkusten, det ska bli helt makalöst. Hört allas historier om sommaren på kusten, festerna och folket och jag vill ta del utav det nu. Vi var ju i Smögen för någon vecka sen och kollade lite i finvädret och jag kan bara säga det att hakan hängde nere vid knäskålarna, hänförd.

Idag ska jag till mitt nya jobb och skriva anställningspapper och jag är så fruktansvärt nöjd över det. Frugan kommer hit om några timmar och då ska vi dricka kaffe, ta den långa promenaden ut till Överby då hon ska jobba på h&m och jag ska äntligen bli en anställd. Säg hej till Micaela som jobbar på Coop Restaurangen! Jag är ju awesome på att laga mat.

Något annat som är nytt är att jag ska byta sambo, efter Thailand (5 dagar kvar) så ska jag flytta ihop med frugan och Sandra! Det kommer bli så jävla awesome. Och nu undrar ni säkert varför, bor inte hon med sin finfina pojkvän? Jo just nu så är det så men det var ju aldrig riktigt meningen att jag skulle bo här? Han erbjöd mig sin lägenhet så jag skulle slippa hyra ett rum av två mycket märkliga människor. Men nu har jag blivit kvar här för länge så nu är det på tiden att dra på sig lite, för det är för tidigt att bo ihop har vi kommit fram till och ja... i'm in it to win it ♥

Men nu ska jag ta vara på spotify och vila den sista stunden innan jag verkligen måste kliva upp ur sängen, ha det gött!

11:34




Jag är rätt klantig, det kan jag erkänna. Trött och hungrig så nu släpper jag loppet.

tjugotvå


-


19:07






jag älskar min humor.

14:45


det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden.
tysta alla nätverk, stanna trafiken och be en stilla bön om lugn
-att kunna ta besvikelsen.

om jag hade lite kärlek så var den till dig.

08:47

Får en sådan enorm lust till att blåsa glas,
dyrka dig i rika gestalter likt heliga maria eller moder teresa.
Rista in med bara händer
hur väl du bär upp mig här i världen.

Jag sitter på vårat ställe, tvärs över gatan från min existens.
Värmer händerna på min "made to go"
samtidigt har baristan just penslat ett X på min rygg.

Du ler, och likt det inkännande du har på mig
granskar du min pappersmugg med ett uppstickande sugrör
och låter mig omslutas.


(för frugan)

allt.


20:01


13:03

Fruktansvärt trevligt igår att kolla på fotbollen inne på O'learys tillsammans med Kakiiz, frugan och Sandra. Drack alkohol och tjöta som bara flickor kan, tjoa högt när Sverige gjorde mål och bua åt Zlatan. Frugan och Sandra måsta tyvärr dra redan vid 22 men jag och kakan stannade, låtsas som om vi visste vad vi tjoade för, drämde näven i bordet samtidigt som alla andra gjorde det - and so on. Fick lille suget på Max's hamburgare så där vid nattesnåret men för första gången någonsin (nypa salt) var det stängt vilket resulterade i storkok hemma hos Kristofer och kakan som nattöverliggare och självklart reprisen av Sveriges mästerkock innan jag somnade gott i soffan.

Idag har jag hunnit med morgonkaffe, morgon-tjöt med frugan och morgonpromenad, så lång så det övergick till en förmiddagspromenad. När jag kom tillbaka till Kristofer hade Kakiiz hunnit vaknat och dragit sig hem men jag har lyckats lura tillbaka henne så snart är hon tillbaka. Solen skiner, dragspelsmannen spelar sina toner utanför på gatan och det är 9 dagar kvar tills jag åker till Thailand (ibland så lever livet)

RSS 2.0