Senaste -


?

Jag tycker det är olustigt att folk i min omgivning verkar ha så starka åsikter gällande mig och min träning, åsikter dom gärna också preciserar. Lite hånfullt kan ni häva ur er saker som att jag är liten eller att jag är svag. Det gör mig lite chockad faktiskt, för skulle ni säga samma sak till någon som är tjock? Kan jag inte bara få köra mitt race här och helst lite ifred också, tack.


Hej hjärtat


18:01

Efter morgonens body pump och beige'a motionspass så börja jag känna mig sjuk, trodde det var latmasken i mig till en början men nu ligger jag raklång i sängen och kollar på OC, laddar? -


Love

Vaknade denna morgon med den sjukaste abstinensen efter pepsi! Tur att Kristofer bor granne med Ica.


Då.

Allt var så ytligt.
Alla sår, alla känslor -
utan hud och stabilitet var jag blottad.
För syns skull
en pajas värd att tala om.

I ett skede i livet där texter handlade om mig,
alla hinder var omöjliga
och där människor inte var värt att lita på -
där ville jag bo. "FRYSA LEVA ALDRIG DÖ"

För avsaknad gällande hud gör mig inte osynlig
varken död eller levande.
Bara jävligt eländig!


Mumford and sons


Update

Indoor walking, passledaren entusiasm fyllde min kropp med så sjukt mycket endorfiner så jag ville bara gråta! Tänkte att det kanske inte skulle vara så passande så jag höll emot och nöjde mig med att endast le - ADDICTED, so lost in my addiction. Bryr mig inte om detta.

Efter 3 dagar av utvärdering gällande mina nya pwo, prestationsförhöjande pills kan jag inte säga annat än att jag är förälskad.


It's here


Måndag

Ledig idag, sjukt gött! Körde ett intensivt core-pass på förmiddagen samt ett lättare cardio. Gick hem och kramas med Kristofer, gick sedan till Ica för att köpa äggvita på BURK (sjukt seriös tjej) för att slippa kolesterolet i äggulan och endast komma åt proteinet i vitan. Gjorde grönsaksomelett innan pass nr2 som ikväll blev hat/kärleken body pump som var jobbigare idag än senast, ökade visserligen i vikter men inte så väldigt markant.

Nu är det en väldigt fin kväll i Trollhättan och jag ska tillsammans med min tvspel-spelande pojkvän ta en kvällspromenad som följs upp av ett besök på Ica där jag ska köpa mumma ( = kvarg, hallon, pepsi och finncrisp)

P.s kommer hem igen till Ljusdal väldigt snart, 17-21 maj och vill träffa alla fina människor där uppe som jag inte fått träffa sen julas!


-


23:19

MUMS!


Torsdag

Kort uppdatering -
Tränar på, ser resultat och just i denna stund sitter jag i kristofers soffa med magmuskler som, helt ärligt, känns som om dom BRINNER efter mitt kvällspass Core och det är så jävla gött! Tidigare idag körde jag även bodypump med gårdagens träningsvärk i ryggsäcken så hur skadad jag känner mig imorgon återstår att se. Men imorgon har jag vilodag då jobbet ser till att jag missar gymmet pga dåliga öppettider.

La även en beställning på gymgrossisten tidigare idag. Lite prestationsförhöjande, koffein och vitaminer så nu kan jag inte skylla ifrån mig. Mina nuvarande prestations-pills blev ödelagda idag då min vattenflaska läckte så praktiskt i min väska. Hade som tur i oturen bara en dagskur kvar. Men nu ska jag pussa min pojkvän som smakar choklad, puss.


Måltidstips:

Gjorde något så nyttigt, enkelt och till och med gott till middag idag:

250g kvarg
100g tonfisk (vatten)
En halv rödlök
Gurka
Salt/peppar/cayenne

Hacka gurka och rödlök och blanda enkelt ihop alla ingredienser och lät stå i kylen en kort stund för att "dra sig" lite. Åt detta strax innan träning, proppat med protein och gott. Var rädd att kvargens smak skulle ta över men med kryddning blev det en väl fungerande bas till min tonfiskröra. Kvargen fick fungera som ett nyttigare alternativ. Testa!


My life

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel
lev med det -


Då vs. Nu

Detta är något jag skäms över och låtsas som om det aldrig varit. Ska jag vara ärlig så visste jag inte att jag såg ut som jag gjorde och det gör psykiskt ont att påminna er om hur jag sett ut. Men detta i syfte av att kanske inspirera andra, själv har jag inte alltid varit hälsosam men jag IDAG i jämförelse med mig själv för bara 2 månader sedan har förbättras väldigt mycket, på sån kort tid. Från att leva på kaffe och sallad (på sin höjd) till att äta i alla fall 3-4 gånger om dagen, fet och proteinrik mat. Långt kvar till full förståelse men snart är demonerna borta.

Från 72 kg till 49, nu 52 kg! ❤


-

... P.s
Jag testade denna förmiddag "indoor walking" för första gången efter att dragit ut på det länge och verkligen prestations-gruvat mig - det kändes awesome att få det gjort och inte alls så jobbigt som jag hade trott, det kör vi igen!


Just do it -

Det folk inte förstår är att jag aldrig någonsin fått njuta av denna träningsupplevelse så som jag gör nu. Att träna för att bli större och inte mindre kan vara den bästa idén jag fått! Det är både roligare och mer inspirerande -


My boyfriend


Framsteg & inspiration


Hemmagjorda proteinbars

Banan
Kanel
Havregryn
Rågflingor
Yogi mini blåbär
Sockerfri müsli

In i frysen -


RSS 2.0