ten fun facts -

7. Jag ska till Irland om 17 dagar och fira St Patrick's day i Dublin tillsammans med min mamma och mina två systrar Madelene och Ninni. Detta har jag vetat sen i december och nu längtar jag ihjäl mig efter en kulturell chock efter att tillbringat en tyst och tråkig vinter i Sverige.



Saint Patrick’s Day är Irlands nationaldag som firas den 17/3. Dagen firas till minne av landets skyddshelgon S:t Patrick och det är en tradition att ha gröna kläder på sig (vilket jag ännu inte lyckats hitta) och om man ser någon som varken bär gröna plagg eller accessoarer får man enligt tradition tillåtelse att nypa dem. Jag längtar så jag skulle kunna spy på svenskar just nu.

-

I really love it when it looks like this:


12:47

Just kommit hem från min 2 timmar långa promenad, hälften av tiden tillbringades runt kyrksjön med Hägg och resten av ren njutning i solen. Nu ska jag bara hämta handlingslistan och gå och handla, blir nog Delins uppe på åsen bara för att det är den ICA affären som ligger längst bort. Så sjukt skönt med sol, jag vill inte sitta här inne längre. Ikväll blir det mitt ledarpass sen hämtar herr Mårtensson upp mig och vi åker hem hit till mig och kollar på film, mysigt. Nu ska jag bara lyssna färdigt på parken sen vara vuxen och handla.

lördag på isen

















Dessa bilder är dom som jag orkade bjuda på, helt orkeslös idag kan jag ju berätta. Nu är det i alla fall fear factor och kl 19:00 så har jag bokat tid i tvättstugan, hatar att jag inte har en egen tvättmaskin. Det tänker jag nog önska mig när jag fyller år!

09:55

gammal goding: The Fray - You found me

Hade en helt sjukt bra dag igår, började med att jag kom ut på isen vid 9 och satte igång, kom hem vid 14:30 och var för full för mitt egna bästa vilket resulterade i att jag somnade gott hemma i min soffa. Vaknade vid 17 igen och insåg att jag hade bråttom. Så full och dryg skulle jag snabba mig *VIPS* två timmar senare drog jag mina ben till hsb där frida bor. Jag var omringad av bra människor hela dagen och kvällen, bättre kunde jag inte få det. Blev järnvägs på kvällen och jag hade ovanligt kul, dansade loss med lillill och mysan hela kvällen så nu har jag dåliga knän. Fick också någon annans knä inkörd i låret och min muskel är helt bortdomnad - sjukt jävla ont. Men till min förvåning så är jag inte blå så det ger vi tummen upp för.

Idag är det tänkt att jag ska göra mycket vettiga saker, tänkt i alla fall. Ska åka skridskor med Alexander och försöka äta något med Simon, men han var inte heller så pigg idag så vi får se. Sen ikväll tänker jag bara ligga i min soffa och lukta illa. PUSS

?!

Är det hit jag ska, eller va? Vad händer nu egentligen. Den som väntar på något gott...


18:04

Sitter hemma i mitt barndomshus på torsvägen tillsammans med linn, jimmy, syster och lilla vincent. Men linn och jimmy ska båda iväg på farligheter så det blir bara jag och madelene kvar här hemma och ja, vincent. Så ikväll blir det myskväll och imorgon ska jag upp tidigt och dra ut på isen. Har plockat fram alla varma kläder så nu ska jag fan inte kunna frysa tycker jag. Alkoholen laddad till tusen och snowboardskorna framplockad, fick mig att inse att jag borde börja åka igen. Men vi får väl ta det som det kommer, puss.


10:21

och människor säger att materiella ting inte kan göra oss lyckligare? bullshit.
här är min senaste kärlek, utbytt mot fysisk kärlek kan vi kanske säga.


-

...den där Tuva är ju inte att leka med, har inte insett förr hur snygg hon egentligen är!

 


21:55

Jag och Simon har just sett klart på Possession och den var.... ovanlig. Har inte riktigt bestämt mig för om jag gillade den eller inte. Men den var absolut inte dålig i alla fall. Vad som är mindre bra är att min dosa till tv'n har valt att somna ifrån mig, kul att jag inte har några extra batterier i fickan. Tur att den dog när jag hade femman på och inget annat.

Imorgon är det fredag vilket tyder på att det snart är lördag! Och denna lördag ska jag dricka mig full som en annan tonåring men till skillnad från dom så ska jag fiska samtidigt som jag tappar mitt omdöme. Så imorgon blir det systemet och så ska jag leta fram alla mina varma kläder, snowboardskorna på? Hoppas på att vädret blir bra bara.

15:54

 
     Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
     det kan vara så förfärligt
     det kav vara så bra             - lars.w


18:45

drar med min bästaste vän sofie margareta på farligheter ikväll, jag ger er en liten ledtråd -


ten fun facts -

6.  Sex egenskaper och annan fakta som folk inte riktigt tror att jag besitter:

*Jag är blyg, blyg som tusan när jag ska prata med folk jag inte känner men jag låtsas som om jag inte är det och kör på, därför är det få som egentligen vet om det.

*Jag är för snäll, oftast, för mitt eget bästa och låter folk komma undan med mycket. Inte för att jag låter folk köra över mig utan jag råkar hata drama så jag slipper helst bråka om jag kan. Och det gör så att folk kommer undan med mycket som jag egentligen borde slå dom för. Men jag har en 10 sekundersregel, är jag sur så är det så pass länge så jag hinner ta ett djupt andetag - borta.

*Jag är svag för killar som lyssnar på kent, resten spelar egentligen ingen roll. Lyssnar dom på kent så har dom dragit vinstlotten. En annan sak som får mig att smälta är killar som (helt seriöst) högt säger mitt namn. Jag vet inte varför och ni tänker väl nu att man alltid uttalar varandras namn när man umgås, men tänk om igen för det är sällan.

*Jag är dumsnål, som fan. Jag köper alltid den billigaste varan och det är underbart att veta att jag kanske tjänade 5 kronor. Men när det kommer till skor och kläder så rinner pengarna mellan fingrarna vilket resluterar i för små garderober...

*Jag har i princip bara tygskor, par efter par. Converse i mitt hjärta förevigt.

*Jag umgås mycket hellre med killar än tjejer. För av ren erfarenhet så är dom mycket enklare, mindre dramatisk och roligare att umgås med. Tjejer ska bara snacka strunt om varandra och jämföra olika mindre intressanta saker. Men detta gäller inte mina fina tjejer för dom har ju redan vunnit mig.

11:19

Alabama Arkansas, ï do love my Ma and Pa
but not as much as i do love you.
Holy Moly me oh my, your the apple of my eye
girl aint never loved one like you.
Man o man your my best friend, i scream it to the nothingness
that we got everything we need.
Hot and heavy pumpkin pie, chocolate candy Jesus Christ
(aint nothin please me more than you.)


Take me home, mama i'm coming home.

I follow you into the park, thru the jungle thru the dark
girl aint never loved one like you.
Moats and boats and waterfalls, alleyways and payphone calls!
- I been everywhere with you.
Laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night
never could be sweeter than with you.

Like its only you and me jade/ebes your somethin to see.


Jade do you remember that night you fell outa my window?
ya you came jumpin out after me.
Well you were bleedin all over the place
and i covered your ass with your dress and we went off to the hospital,
you remember that?
Well there's somethin i never told you bout that night.
What didnt you tell me?
Well, while you were sitting in the back seat smokin a cigarrette
that you thought was gona be your last
i was fallin deep, deep in love with you and i never told you till just now!


Home let me come home, home is wherever i'm with you
Home, yes i am home´and home is whenever i'm with you.


i make my own luck










ten fun facts -

5. Frågor och svar

Min första kärlek
Min första kärlek hette Johan Hemström och han träffade jag när jag gick i 9an. Han var mitt första riktiga förhållande och även den första killen jag sov hos. Vi var inte tillsammans så länge, kanske 3 månader men fy  vad kär jag var i honom och det var jag långt efter vi gjorde slut också eftersom det var han som lämnade mig. Efter det blev jag väldigt deppig, väldigt länge. Sen träffade jag Andreas men det är en annan historia.

Mina föräldrar
Mamma: Nanette "Nettan" Andersson bor i Vallsta och henne tycker jag väldigt mycket om. Hon flyttade från Ljusdal för många år sedan vilket gjorde så att vi inte träffades så ofta som vi egentligen ville. Men nu det senaste året har det blivit mycket bättre och vi har hittat andra delar av varandra. Min mamma jobbar på ett stort företag inne i Bollnäs och jag TROR det har något med HR ansvarig att göra, ska nog kolla det med henne som det verkar på mig.

Pappa: Jan Larsson, alltid varit min idol (se bloggnamn.) Jag har växt upp här hemma i Ljusdal med honom men nu har jag äntligen lyckats flytta hemifrån. Min pappa är en man som vet vad han vill och har alltid massa bollar i luften som han aldrig tappar och det är nog det jag gillar mest. Han är också väldigt allmänbildad och jobbar som elekriker på Färilasågen.

Vad är kärlek?
Kärlek är inte massa insekter som flyger runt i magen. Kärlek för mig är från grunden en djup vänskap som är byggd på en stark cementplatta. Jag jag tror att det bästa förhållandet bygger på att personerna innan varit vänner en längre tid, för jag vet av egna erfarenheter att det förhållandet samspelat bäst. Jag tror inte heller på "kärlek vid första ögonkastet" utan bara en ytlig attraktion som mer än gärna får leda till kärlek men snälla var lite realistiska.

Min bästa vän
Jag har måååånga fina vänner som jag älskar och som jag absolut inte skulle vilja packa ner. Men jag har också en bästa vän som heter Sofie Margareta "stora tjocka feta" Hägg som är 20 år som bor här i Ljusdal. Vi fann varandra på gymnasiet under ett grupparbete som skulle utföras, hon var tjurig och jag var egensinnig och vansinnig. Men det bjöds på många fina skratt och jag minns första gången hon och jag skulle vara med varandra ensamma. Vi var på internatet och kollade på film, sprutade drickfontäner i köket och skrattade som bara hon och jag kan. Vi har aldrig varit ovänner men fy fan vad vi har varit oense om mycket. Men hon är svår och jag är bossig, vi gillar varandra.

Någon jag ser upp till
Som jag redan sagt så är det min pappa, men i överlag så ser jag upp till smarta personer. Jag vet inte varför men folk som vet vad dom pratar om har alltid varit väldigt fascinerande.

Min tro
Helt ärligt så har jag alltid gillat kultur och religion, inte för att jag tror att religion är nödvändigt utan jag gillar människors tänk. Jag gillar idén med karma och heliga floder, speciellt uråldrig historia. Annars är jag helt svag för kyrkor, speciellt katolska och gamla kyrkor. Jag ber faktiskt till gud när jag känner mig vedervärdig och behöver lite hjälp. Jag tror också att det finns något större än människan och jag vet det mesta om nya/gamla testamentet. Men det beror nog på att jag är en historianörd och fråga mig vad ni vill om hur jesus blev korsfäst.

Det här hade jag på mig i dag
Mina fina nya leggins, eller ridbyxor som Alexander säger. En vit/blommig tunika och faktiskt en värmetröja för jag tycker att det är lite kallt.

Mina syskon
Madelene: 23 år och bor i Vallsta. Har en underbar son som heter Vincent och en minst lika bra fästman som heter Jimmy. Hon och jag kom inte alls överrens när vi var små, mysket slag och gråt där. Samtidigt så är hon men enda helsyster så det ska väl ligga i våran natur. Hon är en väldigt omtänksam person som älskar människor och gick omvårdnad på gymnasiet. Hon flyttade med mamma till Bollnäs när vi var små så jag har inte träffat henne så mycket som jag önskat, men likt med mamma så har det blivit mycket bättre nu. Jag var med henne på nästn alla hennes sjukhusbesök när hon väntade Vincent vilket jag idag är otroligt stolt över, det är något hon och jag alltid kommer att ha.

Sanna: Hon är min ingifta storesyster, dock är vi båda 20 år. Vi är uppvuxen tillsammans och hon och jag har alltid varit ofattbart bra vänner. Vi var också vänner när våra föräldrar bestämde sig för att bli ett par. Så hon och jag har den där drömmen alla hade när man var små - att bli syster med sin bästa vän. Just nu bor hon i fjällen med sin pojkvän där dom säsongsjobbar ihop. Hon är väldigt estetisk lad och gick estetiska på gymnasiet.

Linn: Min andra ingifta syster, i detta fall lillesyster för hon är 18 år. Linn är den där personen som alla får skratta åt för hon bjuder på sig själv jämt och ständigt. Man har aldrig tråkigt med henne och det bästa minnet jag har ihop med henne var sommarnätterna 2006 då hon och jag brukade poppa massa popcorn och dricka ICA's apelsinsaft. Linn är lik Madde, hon bryr sig mycket om människor och älskar barn. Hon går omvårdnad och tar studenten nu till sommaren.

Ninni: Ha lilltjejen på 14 år. Hon är min halvlillesyster då vi delar mamma men har olika pappor. Hon är en typisk tonåring med massa hyss i huvudet och röker som alla andra små coola barn. Hon flyttade också med mamma till Bollnäs så henne känner jag inte heller på det vis jag hade önskat. Det roligaste minnet jag har med henne var då hon var ca 2 år och vi skulle lika hide and seek. jag räknade och hon skulle gömma sig, hon satt sig mitt gå golvet i hallen och hade händerna för ögonen. Eftersom hon inte såg så skulle väl ingen kunna se henne heller, tror det var lite så hon tänkte. För när jag gick och "letade" henne och ropa hennes namn satt hon och fnissa så som små söta barn gör. Jag minns tom vad hon hade på sig - en rosa tshirt och vita strumbyxor.... so cute.

I min handväska
Jadu, jag byter ju väska var och varannan dag så det beror ju på. Men idag har ja använt mig utav min blommiga fina från secondhand jag har soppa, kryddor, programpapper, tuggummi, läkerol och en plånbok i. Även lite småtussar lort så som man kan få ibland.

Mina drömmar
Att börja plugga igen. Jag trivs faktiskt som bäst bakom dom där malätna gamla böckerna. Så fort jag har åldern inne så ska ja börja plugga till behandlingsterapeut/pedaogog. Egentligen så skulle jag ha gått klart lumpen och sedan ansöka till polishögskolan och se till att bli en kriminalare. Men pga sjukdomen så blir det inte av, men jag är inte bitter eftersom jag lyckades något annat som jag är väldigt intresserad av.

Mitt favoritminne
Jag har inget speciellt minne så här rakt av men jag kan ju säga att hela 2006 var ett väldigt fint år som jag inte skulle ha några problem med att återuppleva. Också så kändes det väldigt bra när jag fick reda på att jag blev utsedd till att bli värdinna på balen och när jag fick mitt stipendium. Inte just för utmärkelserna utan vad det representerade. För sjuan och åttan så var jag inte så väldigt fokuserad på skolan men det tvärvände första dagen i nian då jag storsatsade och vände betygen. Jag kände väl då att det var min belöning.

Det här upprör mig
UAAH. Folk som ljuger och slåss. Svartsjuka, avundsjuka (ALLA TYPER AV SJUKA) Översittare, folk som lever på att vara eftersmarta, människor som spelar svår, dåliga vänner och folk som pratar strunt om mig.


Där fick ni lite att bita i. Jag förkortade listan en aning för jag pallade fan inte. Hej då fina människor.


09:31

Sitter och kollar på bilder och videoklipp från min och Sannas Cypernresa, haha jag tror jag dör. Sannas skinnydopp, fyllespelet me finskarna som snacka massa snusk på deras språk så vi inte skulle fatta och alla jäkla krogar. Skulle inte sagt nej till att flyga tillbaka typ nu men nej nej, istället sitter jag här och ruttnar bort. Kan ju starkt påstå att jag mått bättre men tur för mig att jag ör en optimist och så ser jag fram emot min kväll som spenderas hos Mårtensson.

Flytta till Gävle någon? Call me.

00:47

hahah vilken vild chansning utav tv4 tycker jag.... eller vad säger ni? lustiga lottning.

ten fun facts -

4. Om jag måste välja en färg av alla de färger jag gillar så blir blå min allra favorit. Jag insåg en dag, sommaren 2007, att jag älskade den färgen för det var då jag köpte min lilla blåa axelväska från indiska. Den använde jag väldigt flitigt och den är total fullförbrukad och hopnålad idag. Efter den uppenbarelsen så rann det bara med strömmen vilket resulterade i ett halvt dussin blåsprayade cyklar, kläder, smycken and you name it. Det finaste jag har i dagsläget som är blått skulle nog vara mina solglasögon för dom har den allra klaraste blåa färgen. Men skulle det inte varit som så att Simons lillebror tappat bort min cykel så skulle det bli mitt förstahandsval. Så nu vet ni, paint me in blue so i can love you.


favvis nr. 1


kläppavägen 9b

hallen:




tvrummet:




toaletten:


köket:



(hmm, undrar om min kritvägg kräver en liten uppdatering ändå?)


sovrummet:




Och det kära vänner visar hur det ser ut hemma hos mig, det är rätt mysigt så kom och fika med mig någon dag vet jag? Nu ska jag dippa äpplen i en god sås och kolla klart på OC sen ska jag hänga med grabbarna grus hos tobias, löve it.

m.h

Det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper ovanför.
Men jag har slutat säga nej för nu ska jag göra vad jag kan.
Jag ska riva mina murar tills vi ser varann.

Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet.
jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet.
Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt
för vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag har inte sagt till nån att du blev kvar här igår
fast det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går...

11:52

all min kärlek till dessa två, jag älskar min mamma och styvfar av hela mitt hjärta!

18:59

Hemkommen från Bollnäs/Vallsta med några fynd rikare och massa mat att fylla frysen med - tack mamma! Haft en urskön dag och min dator börja lysa ERROR när datamannen kolla på den så den lär jag inte se på några veckor. Men så snäll som Janne är så lånade han ut sin dator till mig undertiden.

OBS: Hittade äntligen mina drömkängor, tack för det Bollnäs. Även en jacka som jag letat länge men den orkade jag inte ta kort på och inte mina nya byxor heller osv... Men lite ska ni alla fall få se och som sagt, jag ♥ mina nya skor.








09:32

Hej alla, helg och jag lyckas sova till halv 8, helt jävla kanon? Igår var Johan här på besök och vi hyrde film och myste in oss i soffan och det gick hem! Men nu är jag vaken och redo att åka till Bollnäs för att lämna in den här kassa datorn som jag dras med. Hoppas dom fixar den, för det finns en viss förkärlek mellan den och mig också. Efter det blir det lite pengarspendering och sedan mat hos mamma, skönt. Mindre skönt att det är -30 drader ute nu och jag är fryssen av mig.


JAG BJUDER PÅ EN BILD NÄR JAG BORSTAR TÄNDERNA, KÄNDES LITE GIVANDE NU FAKTISKT


miss u misse


tidsrapport

07:47 Vaknar jag av att jag hör massa ljud från folk jag aldrig hört förr, fattade att jag sovit över!
Nu gäller det att hoppa upp ur sängen och dra på mig kläderna, det som ligger närmast helt enkelt.
07:49 Inser vilken dålig idé det var att tvätta håret innan jag la mig igår. Nu är det bara att "tova" loss och dra det bak i en toffs, snilleblixt med lite solpuder.
07:56 Borstar tänderna, utan frukost och inget annat vettigt i magen men har hunnit packat väskan med lunch och andra nödvändigheter man kan ha till jobbet (läkerolx5 och tuggummi)
07:59 Drar jag på mig skorna som inte är knytbara vilket innebär att jag inte nudda någon av mina älskade tygskor. Eloge till mig vilket resulterar i varma fötter hela dagen tänkte jag. Smäller igen dörren bakom mig och springer alldeles tom till jobbet.
08:06 Framme på jobbet och villig att ge mig en klapp på axeln. Denna dag kommer bli en katastrof.

-


16:20

40 minuter, sen hej då till jobbet för idag. Helt fruktansvärt jävla trött har jag varit idag, halsont och jävlig. Men efter jag slutar idag ska jag lägga mig i ett varmt solarium. Efter det ska jag traska hem, kolla på halv åtta hos mig sen traska vidare till herr Mårtensson och kolla på film med mina favoritgrabbar - dom är bäst! Sen så är det en tidig kväll ikväll som gäller, det är i alla fall vad jag röstar för. Men det brukar alltid bli för trevligt i den gröna stugan så vi får se.

Nu vill jag ha min bikini och mina nya skor. Det är de som är nackdelen med att internetshoppa, väntetiden! Men jag har hört att den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Och hurru ni ni!!!!! SUGEN? http://www.himlabadet.se/ Jag vill åka med massa människor och bada hela jävla dagen.

d.a-r




    Förresten så kommer dom här till mig väldigt snart.

07:03

GODMORGON Sverige, idag är jag trött. Känns bra att jobba nu, puss hej då.


11:36

NY BIKIN och det var väl ändå på tiden? Nu ska jag se till så att det blir lite äventyrsbad också.
Jag vet att den är väldigt svart och tråkig, men jag är även vit och tråkig. I alla fall just nu är jag det.

psalm 21

Jag och Magnus kollade på skräckfilm igår, helt okej för att vara en svensk sådan! Det säger jag eftersom 30% av filmen så satt jag och höll för öronen och halvkikade åt tv'n. Inte rätt kväll att sova ensam, speciellt inte när Magnus skrämt upp mig hela kvällen och avslutar med att skicka ett sms: Vem var det som stod i ditt fönster? Attans, inte nödvändigt måste jag säga.



Shoppa på lunchen idag, råka hitta något fint när jag snabbscrolla genom affärerna igår. Ja vi får väl se sa räven? Nej det tror jag inte att han sa, men nu sa han det. Och du som säger att du läser min blogg, upp till bevis! Ville bara säga tack för blommorna, dom var jättefina men jag förlåter dig inte.

alla's bajsdag

Alla singlar, likt jag tycker att denna dag är så sjukt överskattad (är det för att vi är singlar?) Själv så klarar jag mig helt finemang utan chokladhjärtan och män. Godis blir man tjock av och män ger en magkatarr för det tror jag att jag har nu, eller i alla fall något liknande. Känns som om hela magen snurrar och sätter knut på sig själv och det svider något alldeles underbart. Så nu ska jag fundera över om det finns något i världen som är värd den här smärtan, kände att jag vågade satsa på en cupcake alldeles nyss men nu mår jag illa. Ganska värt det var det i alla fall.

Ikväll ska jag strejka genom att kolla på en oromantisk film tillsammans med min vän herr Gevär. Han heter ju inte det egentligen utan Gävert är hans riktiga (efter)namn. Men först blir det mitt motionspass som varje måndag de senaste 8 månaderna. Dock har jag fått ett nytt program att bita i så det känns lite roligare! Så 19:30 står bilen parkerad på Shamre och min chafför väntar på mig.

11:54

Vilken seg morgon, känns som om jag skulle vara full. Typ så mycket fokuserad känner jag mig just nu! Ringde även Ljusdalshem nu på morgonkvisten angående toaletten som inte fungerar, ca 3500 kronor skulle det kosta och det låter ju alldeles underbart tycker jag. FYFAN och PISS säger jag om det.

Svinkallt är det ute också, så kallt så att jag fixade skjuts till jobbet imorse. Mina ben skulle nog spricka om jag hade gått till jobbet. 4m tjock hud skulle man ha nu, massa mysig och tjock hud, päls rent utav?
Nu är det i alla fall lunch och den ska jag avnjuta hos Alexander, han jag och hans vattenkokare.

-


ten fun facts -

3. Jag anser mig själv vara väldig okvinnlig och gillar mer att umgås med killar än med tjejer eftersom jag vanligtvis kommer bättre överrens med killar. Men jag har en typisk kvinnlig sak som jag älskar och det är nagellack! Jag har säkert 30 olika färger och tillbehör till naglarna och jag får aldrig nog. Eftersom jag är så kass på accessoarer så har nagellack blivit något istället för liknande tjoffs. Så om någon där ute känner för att överraska mig med något, jag behöver ett nytt nagellack i rostig färg!




och så en gratisbild på min fina favvisklocka!

18:09

Haha jag måste bara få skratta, vilken jävla kaos!

Igår var det lördag och vi firade Lillills 21 årsdag vilket började hemma här i min lägenhet. Allt flöt på och det var jättekul tills evelina bestämde sig för att totalsabotera min toalett! 10 minuter innan vi skulle åka till romerska hör jag någon SKRIKA "Mikaela, kom hiiit!!!" och vatten sprutade överallt. Allt blev kaos för vi måsta åka så det slutade med att jag blev ensam kvar i lägenheten med securitas i örat (världskass servicekänsla btw) Dom kunde då inte hjälpa mig utan det slutade med att Alexander kom hit och lagade min toalett. Och nu är det andra gången han lagar något som tillhör mig, min lilla hjälte. Efter mycket om och men så kom jag till romerska ca 1 timme efter alla andra och hade det sjukt jävla bra! Sen blev det utgång som sög.

Nu sitter jag hemma - nykörd, nystädad och nytränad. Ska äta mat ny så snart är jag även nyäten. Imorgon är det måndag och jobb, även alla hjärtans dag. YEAYH.


11:11

 



låt mig presentera tjejen
livrädd med stil.

S says hello




18:46

vuxendrickat, laddat check and done.


13:efter lunch

Wow snart är det fan helg och den här helgen, trots allt, kommer bli en bra jävla helg. Imorgon blir det förhoppningsvis fika med Sofie och efter det ska jag lägga mig i solariumet och bli fin. Sen händer det, halv 7 kommer folket hem till mig och halv 9 har vi romerska för oss själv fram tills utgången sker. Ser så sjukt mycket fram emot det! Och vuxenpoängen rinner på nu när jag ska dricka, wait for it. LIKÖR! Vilken grej. Nej det blir en bra helg men nu ska jag sluta skriva och sälja för ca 395.000 kronor så lasseliten blir lite glad nu på fredagseftermiddagen.

07:23




18:O3

 



          kom kom
          atombomb.
          om jag någon gång
          nånsin
          blir som dom?


home is

...wherever i'm with you.


äntligen får jag internet i lägenheten, ska gå raka vägen hem efter jobbet och fixa det. Blir det äntligen lite bilder och mer skoj i denna bloggblaska också. Ikväll ska jag äntligen få träffa Tobias igen, han har varit sjuk hur länge som helst. Innan det hinner jag se halv åtta hos mig och träna är det tänkt.

'


?

nothing will ever be as sweet as it was to have you.

13:49

Nu går det segt på jobbet, haft en urkass dag hela dagen. Men mätt i magen är jag i alla fall, fisk på stadt som satt jätte fint. GRATIS ÄR GOTT då jag vann en intern tävling och blev bjuden på lunch idag.

Har en sån sjuk träningsvärk i benen, inte på det sköna viset utan det gör verkligen bara jätte ont. Vi får se hur denna dag slutar, vet i alla fall att det är repris på gårdagens avsnitt av halv åtta hos mig klockan 17:30 och det kommer jag inte att missa. Och så längtar jag till helgen då det blir mys på romerska med fina människor och god likör. Det kommer gå utför och jag kommer tillåta det för denna gång.


lilla lady


16:55

5 minuter tills dagen är över, använder jag den tiden flitigt? Skulle inte tro det. Nu ska jag övningsköra så jag blir vuxen och tar ett körkort, får väl gräva djupt inom mig för att hitta viljan. För sanningen är den att jag inte vill ha något jäkla körkort. Men nu ska jag skaffa det så nu är jag i alla fall på god väg. Ännu bättre blir körningen ikväll när jag vet att jag ska se Forrest Gump ikväll - så run time, run.

ursäkta min franska

En liten ros med ett hål i sin själ
som gjorde rätt men av dåliga skäl.
Hon hade drömmar om status och flärd
men hon blev slav för sitt eget begär.
Hon vet inte vad hon känner för,
lågan slocknar utan tändstickor.
Du är bäst nu men du var bättre förr
men våra brister gör oss till människor.

Lilla Lady

Den lilla staden fick knappast ett farväl.
När andra nöjde sig sprang hon iväg.
Hennes ord var ett laddat gevär
och hon sköt på framtida besvär.
Hon hade guld nog att bygga ett berg
men lilla rosen hon saknade färg.
Du är bäst nu men du var bättre förr
men våra brister gör oss till människor.



Jag gillar att du säger vad du tycker
men det du säger att du tycker säger inte så mycket.


<3


10:52

Ja nu sitter jag hemma i mitt barndomshem, med huvudvärk och kalla fötter. Men vad gör väl det nu när jag snart ska åka till hudiksvall? Maten var god igår, god på Kick Saloon - en massa jävla mat var det så jag absolut inte kunde äta upp.
Ikväll blir det häng med häggen, miss fröken prupp. Men nu blir det hej då, åker om 20 minuter.

time to be -

ÄNTLIGEN lite ensam tid, tid att vara lite själv. Nog för att jag gillar Alexander jätte mycket men den killen går mig på nerverna, hahaha med en glimt i ögat. Så ikväll blir det lite halv åtta hos mig, träning och tvmys på hotellet. Sen hoppas jag att Alexander inte tänker banka på min dörr inatt, full och jobbig.

Imorgon är det bara halvdag sen är veckans kurs avslutad och jag sitter på tåget mot Ljusdal, kvällen avslutas på Kick saloon med fina människor sen mys med min fina pojkvän. På lördag blir det mys med häggen och sedan avslutas den kvällen med Tobias, om jag har lite flyt.

17:32







Jo han lagade den faktiskt, min dator... För det verkar som om allt fungerar nu ju?


f ck.

Min dator vägrar fungera, pissdator tycker jag för stunden. Krånglat dom senaste 2 dagarna och inget fungerar och jag får snart en tår i ögat. Men nu sitter jag på Alexanders dator för han är snäll, ibland. Dagarna här i stockholm är sköna, så fort klockan slår 17:00 and we're free to go home. Tex så ikväll var jag och Alexander in på stan, käkade och gick på bio vilket ar väldigt trevligt. Men nu ska jag snart sova hade jag tänkt, även lovat att utnyttja hotellfrukosten imorgon så det ser vi fram emot.
Men hej då så länge, imorgon ska jag shoppa gärnet men innan det ska jag underhålla mig själv genom att kolla på när Alexander försöker fixa min dator.

00:34

godis, big bang theory och ett soft hotellrum = en nöjd tjej och cambild... bara simon som saknas!


RSS 2.0