14:02

En smäll på käften
och ett välkomnande tillbaka,
man ska inte sväva allt för länge.
Gravitationen gör en konstig
och luften är tyngre där uppe-
smakar liksom salt.

Tack ska du ha
för att du åter igen räddar mig.
Tack för att du låter mig slippa undan ett liv
utan koldioxid, avgaser och spyor.

11:49


frugan kom på morgonbesök innan hon skulle börja jobba så likt den fina frun jag är, bunden till spisen, kokade jag oss lite gött kaffe och vem skulle inte vilja dricka latten jag gör varje morgon? skulle du kunna säga nej, det skulle'ru inte.

snart ska jag väl dra ihop packningen för ikväll ska jag åka till stockholm för att hälsa på min fina vän frida bergström, lagom impulsfyllt och fint. vet som sagt inte när jag kommer hem igen det får vara sånt som märks :)

världsklass


21:46

Jag har ljugit för mig själv innan om det är så här det känns att älska någon.
Det säger jag inte för att såra andra
eller för att profilera den kärlek jag känner för honom.
Men jag måste stava denna känsla för att undvika att gå sönder.

17:49


(min mysiga lusekoft-gutt)

-


21:04



-
mammalängtan & huvudvärk
torr hud, så torr så att den svider
tjock tjej klev på min tå = nageltrång?
socialdemokraterna faller samman

+
godis & hyrfilm med den enda killen som det känns gött med
stockholm på tisdag, ingen hemresa bokad
endast 2 veckor till kärt återseende
och helt ärligt: sex and the city-marathon!


18:17

Det är när jag märker att jag blivit stum
som jag inser att jag är tillbaka,
sittandes i skogskanten med en utsikt som ska profilera glädje.
Högern krampar och vänstern blöder -
Ssscch...

Som svensk är vi alltid lagom.

16:16


äntligen,
tisdag trollhättan - stockholm

brb


"med ett långfinger åt döden"



min pojkvän överraskar mig med frukost, satt riktigt fint. nu snart ska vi bege oss till junkyard för att kolla in deras 50% rabatt och våran fina vän robin som dj'ar där idag, gött snack. sedan ska jag bjuda håkansson på middag ♥

12:10

Jag som skulle vara så duktig och käka bra innan träning så jag koka massa couscous men fy, hur bra är man när man lyckas få couscous överkokt? Jag älskar det i vanliga fallmnär jag inte kokar det så som det står på förpackningen:

*Koka upp 2 dl vatten
Ta bort kastrullen från plattan
Tillsätt 2 dl couscous och sätt på locket
Rör om med gaffel, klart om 5 min.

Jag brukar häva upp couscous i en skål, häva hett vatten direkt över och låta det stå samtidigt som jag rör om, alltid blivit superbra men nu blev det bara grötigt, snuskigt. Så frullen blev inte alls lyckad idag heller!

10:14


(life is waiting to begin)

17:56


på senare dagar har jag saknat norge, vännerna och oslo. har alltid sagt att jag kommer flytta tillbaka till norge och jag börjar fundera på om det kanske börjar dra ihop sig? plus att jag saknar maria bertilsson supermycket!

nej nu ska jag dricka upp go-kaffet, kamma håret och sticka (bokstavligen) iväg för att vaccinera mig inför thailand.

-

Det brinner, det ropar jag.
Bara för att se som det är någon som hör,
ett riktigt vargenkomplex.

Försöker kväva elden
men allt jag gör verkar få den att leva sitt egna liv.
Vad jag än gör... "dö din jävla fitt-eld"

Jag tänkte springa längder som liknar marathon.
Jag säger detta nu
så du en dag kan skriva mina memoarer.

För du vet ingenting om mig, ett riktigt vargenkomplex.

13:33




19:21


i'm so on my way

-



18:24

Inte piggaste ännu, men hög på koffein så jag märker inte av det riktigt. Men lyckats genomföra dagens planer så som träning och städning av lägenheten, även så har jag och Kristofer haft tvättstugan sen klockan 15:00 idag (säger allt) och de två sista tvättarna ligger nu i maskinen. Men nu sitter jag och tuggar V6 sugarfree bubbelgum med smak av tuttifrutti och det är rena munorgasmen, så anteckna det snälla. p.s i miss you jäkla mother-mou:



10:23


(hold on, hold on to me)

09:51

SVÅRT ATT INTE VARA GLAD NÄR SCHEMAT SER UT PÅ DETTA VIS:
- Hemresa, Kristofer följer med upp
- Viljas dop
- Mamma bjuder på thaimat
- THAILAND!
- Åka till Oslo, säga hej
- Fina familjen kommer ner till Trollhättan

Att jag har legat sömnlös spelar ingen större roll, att jag fortfarande är svag i kroppen spelar inte heller någon roll nu när det är så fina saker som ligger inplanerad framför mig. (HUVUDINGREDIENSEN I ALLA, bortsett från norge, ÄR MIN FINA MOR OCH PLAST-FAR) Jag har även bokat in vaccinationen inför Thailand nu på torsdag, Kristofer lovade att följa med så jag inte dör av sprutan. Men nu ska jag inte tänka på den utan allt det fina och Gotye, oj oj.

01:19

Allt detta tänkande, det ger mig huvudvärk.
Skjut någon
- nu vet jag inte.

12:53



12:12

1..2..3 och så var det dags igen. Vaknade tidigt som bestämt, ingen hals men ett huvud som kändes 23 gånger större än innan jag gick till sängs. Jag tröstar mig med lite "the tallest man on earth" för dom får mig alltid lite gladare, mest för att rösten känns så jävla magisk. Men nu är klockan över 12, jag har absoult ingen ork i kroppen men har lyckats duschat, ska snart möta frugan... misstänker att kaffe får mig att agera på topp igen och det är därför vi älskar kaffe, kaffe gör oss lycklig! Och godare blir det: mjölkskummare, lättmjölk och sötningsmedel - that's love if anything



22:19

(en bild säger mer än tusen ord)


efter träningx2, kvällsmys med min godis-prins och en kvällspromenad är det dags att lägga gå till sängs. Imorgon är det morgonsim kl 06:15 som står på schemat så tills dess måste jag vila för jag har sagt det förr och jag säger det igen- simma är ingen barnlek (trots att barnstimmet idag tyder på annat) p.s jag söker en tränarkompis, någon sugen? d.s

16:58

Jag tror att min pojkvän gett mig svinkoppor.

11:01

Är egentligen alldeles för trött sen nattens arbete men om en timme öppnar älvhögsborgs simhall och jag ska vara där, suck. Men något som glädjer mig är det att Kristofer kom hem tidigt imorse från att ha legat ute på jobb. Så äntligen är han hemma igen också! Nu ska jag fixa min kaffe-frulle och sedan klä på mig bikinin och skämmas lite, puss.

18:15

Karismatisk
Rolig
Iögonfallande
Spektakulär
Trofast
Otrolig
Fantastisk
Erfaren
Rationell.

15:36

Tänker du på det ofta?
"Ja det gör jag,
varje dag"
Jag tänker att något kan hända honom,
att något kan hända mig.

Och att det fick sluta så här -
punkter i en bok,
förorden i ett uppslagsverk.

skål?


40 minuter sim och jag är färdig, visst har jag vetat att det är träning det handlar om när man simmar längder men att gå in med den inställningen "40 minuter, a piece of cake" blev ingen simma lugnt-upplevelse.

Men efter lite häng i relaxen och en dusch så sitter jag hemma i min ...... (se bild) och dricker té i vanlig ordning.

01:37

Mysig kväll hemma hos Bylund tillsammans med frugan och Johanna. Bylund hade lagat tacos och jag hade hyrt med mig film, inte alls fel. Nu ligger jag i sängen utan sällskap, ska försöka övertala mig själv till att somna för imorgon ska jag upp i tid för att ta del utav detta, och det kommer till att sitta som pricken över i'et:



(morgonsim och sedan relaxavdelningen på mitt underbara gym älvhögsborg)

18:14

Det är tråkigt att se, det ska jag erkänna, när jag vet att jag har tappat så fruktansvärt mycket muskler men jag vet även varför. Men nej nej nu ska musklerna i ben och armar komma tillbaka så jag blir lika stark som jag var för 1 år sedan, så jäkla cool ska jag vara när jag patrullerar gator fram. Nog om det nu, ikväll ska Simon Bylund laga middag!

DÅ:


NU:


14:45


13:12



+
osötade skorpor
isabella & simon ikväll
3 veckor till dop

00:24


jag ligger i sängen och kan inte sova, klockan är mycket och jag är svinsugen på pizza (??!)
egentligen brukar jag inte tycka om pizza vilket gör allt ännu mer otippat. så här ligger jag klarvaken bredvid en snarkande mr håkansson, fruktansvärt sugen... ni skulle bara veta! "tränat hårt men har ätit svårt"

16:49

Nytränad, nyduschad. Håkansson slutade tidigare idag och just nu ligger han bakom mig i soffan och sover medans jag kikar på The big bang theory, lyckat ♥

-


16:25

Jag ska köpa en bok,
utan skrivna rader.
En bok där jag får skriva om min saknad
och levnadsår.

Jag ska prägla den med hat
och fula franska ord.
Låta bläcken rinna ut på pappret,
låt mig överleva.

Ska slåss mot min uppfostrade själ,
låta realismen ta sin form.
En starkare statur
som ni aldrig fått ta del utav.


I min bok ska jag skriva sanningar,
beteenden likt roller.
Sen ska den få heta "Stå upp"
av Micaela Larsson.

10:45

igår: Kakiiz kommer hit vid 16, umgås och klagar på hur jag hackar lök. Klockan 17 kom Kristofer hem och jag hade lagat en veg. wook som vi tre käkade. Kakiiz hänger kvar ett tag och drar sedan vidare, vi märker även att Kristofer misstänksamt fått tillbaka sina svinkoppor så det blir till att tvätta samt städa allt igen. Robin kommer senare på kvällen, vi går och köper godis på hemmakväll och kollar på Bad Teacher som var helt okej.

idag: Ska träna, sympatishoppa och sedan troligen ta en promenadrunda tillsammans med frugan efter jobb ♥

-


(klädd i kristofers boxer och linne, tuggar godistuggummin och njuter)

atombomb

1/10
Datumet då jag träffade Kristofer för första gången, jag bakom baren och han askalas. Ingen behöver tro mig när jag skriver följande, men sen det ögonblicket hade han mig.

2/10

Första smset...

4/10
Jag skulle ut till Vänersborg för att höra Håkan Nesser prata om sin nya bok, hade skrivit med Kristofer non stop hela dagen och bjöd med honom trots att jag var stensäker på att han skulle tacka nej. Jag hade som tur var helt fel så den dagen blev den första dagen vi hittade på något tillsammans. Efter Nesser åkte vi och spela biljard och efter ett SOS-samtal från hans syster Kakiiz så slutade kvällen hemma i deras kök då vi bakade kanel samt vaniljbullar.

8/10
Sov för första gången tillsammans...


9/10
Kristofer myste till det för mig genom att kolla på Karlsson på taket och visade Forngården och andra sevärdheter, han fick även sin första puss från mig då vi stod i kön inne på Coop. Jag stod och kollade på honom i profil och insåg då att jag bara måsta pussa honom.

14/10 (taget ur verbalt missfoster)
"Inkiksläge
jag har aldrig känt mig så hemma.
Redan från första sekund
kära ögonblicksvän
-du hade mig på rätt avstånd.

Målada naglar
klädd i svart,
inte ens det ger mig karaktär.
Du vann mig för länge sen
"

Den kvällen ställde Kristofer upp helhjärtat på mig, den fredagskvällen då jag blev så full så jag knappt kunde stå upp själv. Han tröstade mig, tog hand om mig och tog med mig hem till sig och bäddade ner mig i hans säng.

15/10
Jag insåg att jag tänkte ge mig helhjärtat till honom, 2 veckor efter att jag träffat han för första gången!

20/10
Vaknade upp i Kristofers säng, han hade hunnit åkt till jobbet men lämnat ett meddelande på dataskärmen med texten "dig tycker jag om" Då insåg jag att detta skulle verkligen få ske ♥

5/11
Kristofer tar med mig till Ullared, av någon anledning reagerade min kropp jättekonstigt på den stora folkmassan och utvecklade snabbt feberfrossa och ett kroniskt illamående. Kristofer klädde mig topp till tå och skjutsade runt mig hela dagen i kundvagnen. Den kvällen fick jag sjukanmäla mig från jobbet och hemma låg han och tog hand om mig.

6/11
Han och jag blev ett Vi
och sen dess har jag sagt till världen att denna människa släpper jag inte utan en rejäl svettig och blodig fight.
Kristofer vet nog inte om det själv men han har hjälpt mig så otroligt mycket - han har styrkt mitt Jag, fått mig att stå på mig själv och gett mig så mycket som jag inte riktigt fått upplevt i ett förhållande förr. Ja jag är så jävla tjatig och tramsig men det kan inte hjälpas -


...för jag älskar honom


21:20

vaknade, käkade gröt + kyäni, tränade, fika med frugan+kristofer+robin, besökte överby, kaffe, passiv rökning, promenad, tjöt, (try the best to fall asleep, knowing i'm a fucking freak) sallad, fruktsallad, foto, cola zero, frugan, blåsa i munnen, cola light, digga bort hjärnceller, (try the best to fall asleep, knowing i'm a fucking freak) dön + housemusik.

-

frugan till vänster och jag till höger, är vi inte go' så säg?


18:33


(...och så var det slut på att tycka synd om sig själv, hela finessen i att läsa verklighetsbaserat)

idag:
långpromenad
köpt nytt chai té (förbrukningsvara)
lagat middag -
tonfisk, lök, sallad och tomat ner i stekpannan.

ska: kolla på mina favoritkillar när dom spelar in musik och sedan b-b-biooo!

<3 you.

Som -
bubbelvatten...en vattensprinkler...omskakad kolsyra...
basen i house...sockerdrickan i benet...pulsen efter hård träning...

(jag älskar dig)

10:23

Jag tycker alla borde få ha en lika snygg vän, han är helt oemotståndlig när han sover (oskyldig som ett barn)
Bestämde även att tacka nej till jobbet, fick magkänslan direkt igår att det var fel och det har inte gått över än. Jobbet var att jobba för face 2 face ute på Göteborgs flygplats och det var endast provisionslön, jag skulle få åka från Trollhättan 03:30 för att hinna till jobbet. Så bättre lycka nästa gång? Jo jag hoppas verkligen verkligen, verkligen det.




21:22

Göteborgresa med riktigt goa gubbar (Kakiiz, Håkansson, Robin och Simon)
Simon Bylund "den här låten handlar om våran resa till Göteborg" och med det sagt blev det ett gott skratt i bilen då vi lyssnade på Amanda Fondell - All this way. Men det är sånt den fina lilla människan vräker ur sig, han är ibland den där lilla pricken över i:et. Så trots huvudvärk och illamående så ger jag tummen upp för bilfärden.

Men Göteborg gav oss idag sitt bästa då jag idag blev erbjuden jobbet jag sökte, har inte riktigt bestämt mig men deras positiva tankar kring mig gör det svårt att tacka nej. Ska dit igen imorgon för att få höra på lite mer, inhandla arbetskläder och träffa arbetsgivarna. Men innan det blir det jobb i vanlig ordning, 40 minuter och inte det minsta taggad.

21:12

Vilken kass em/kväll må jag säga. Efter jag duschat och somnat till i sängen med kungen själv som sällskap började jag bli dålig igen, kokade mjölk och té och en stund senare kom det upp, lite mer skum dock. Vad är det för fel? Nu ligger jag och kollar på OC och väntar (gruvar mig) inför morgondagen... Bjuder även på allas favoritbild.



12:33

Hemma från gymmet, tungt pass för benen idag och jag känner nästan lite för dom. Men nu är det gjort och kanske jag borde duscha, ja kanske. Men först ska jag se till så Kristofer trycker lite mer på mina axlar för satan vad ont jag har, gränsen till nackspärr. Det är jag det: Nackspärr, förkylningsblåsa i munnen, lelösa lemmar och svettig hårbotten.

12:23


Jag undrar just hur många gånger jag varit sjuk det här året, någon som har koll? Sak samma idag kommer Håkansson hem och igår hade jag det trevligt med hans sjuka lillesyster (inte sjuk på samma sätt som jag, henne har jag ingen diagnos för) och nu ska jag bege mig till biblioteket för att läsa min nya bok och älska min tröja lite till.

10:43

this little bluebird is up to be a year
oh dear.




-



Ditt namn lyser upp min display, utplånar värmen som dyker upp
för jag vet att den förlorar när den får gå en runda mot min stolthet.
Jag känner mig så oerhört uppfylld av ett hämndbegär.

Måndagen 16/1.

10:12

Kan det vara så att turen har vänt nu och att precis allt jag har grubblat över kan lösa sig? Jag ska inte hänga upp mig för mycket på det för nu har jag gått och hängt med huvudet alldeles för länge så detta skulle bokstavligen kunna vara för bra för att vara sant. Ordning och reda samt frukost, lunch och middag och en glad Micaela (vet inte vad som väger mest?) Bättre blir det då frugan ska tillbringa tid med mig idag. Och imorgon.... imorgon är det torsdag.

kids on the run


17:01




+
Tända ljus
Massa nyfallen snö i Trollhättan
Inte långt kvar till Thailand
Läkerols egna halstabletter (kaktus/lakrits)

skjut stureplanshoran.

Visst uppskattar jag att människan skiljer sig detaljrikt från sin egna ras, att man går runt med olika värderingar, vänster och högerpolitik, slampor och oskulder likt bokmalen och rebellen. Men det hör till att ogilla andras värderingar och val för hur ska man annars uppskatta sina egna? För det är vad jag måste intala mig själv, renrasad och röd som jag är. Jag gillar valmöjligheterna som uppstår när vi inte går runt och tänker lika men samtidigt ska jag vara fruktansvärt ärlig nu i följande rader och hur det påverkar er skiter jag blanka fan i för nu är jag less på kvinnor.

"Färgat underhår, piercingen på sidan av överläppen, tjejen som ska (likt besatt) knulla andras pojkvänner, blondinen med för mycket blekning i håret, mascaran som klumpar sig längst in, läpp-posen i spegeln, stilettklackarna en onsdagsförmiddag på stan, opererade bröst, 16 år och gravid och VEM ÄR FAR TILL MINA BARN? silverringarna i öronen, idominsalvan på läpparna, sms flirt, bara peka och pappa betalar, vem låg med vem? minispegeln i pradaväskan och helst inte ens i orginalförpackning, ser upp till stureplanshoran, missat att sverige blivit blått, röstade inte i valet men vill gärna uttrycka sina tankar kring invandrarpolitik, skrattar när andra skrattar, (lixom), djungeltrumma, skitsnack"

Kvinnan kan vara så oerhört oattraktiv och ibland vill jag evakuera till ett land med män, jag älskar män.

-


syster.


16:13

Puuh, sådär ja! Nu har jag städat klart Kristofers lägenhet så nu är alla spår av svinkoppor borta! (samma sak gäller det när det kommer till Håkansson som stack iväg till Lund för att jobba) men jag biter så lättsamt ihop fram tills på torsdag och som sagt, nu har jag en städad lägenhet som kan glädja mig. Tvättat alla sängkläder/handdukar, dammat och torkat och allt som hör till och det tog ca 3,5 timmar för att städa hans 2:a vilket är sinne tycker jag. Hade planerat in ett träningspass men det hinner jag inte med längre så ist får det bli en hurtis-promenad för att sedan välkomna frugan med öppna armar! Ska bara se till att hålla mig vaken också så blir detta bra.

11:35


can you see my true colors?

10:29

Vacker om en dag säger han
ändå har det bara varit grått och kallt?
Med huvudet böjt ser jag hur allt passerar -
möten, lovord & karriär

(kortfattat: ENDAST TILL BESVÄR)

18:21


17 kronor fattigare
men 246 gånger nöjdare.

-

Att leka tre är en konst,
men att berätta för den man älskar
varför man skakar... är skrattretande.

Det ber om ett utlåtande, en sekretesstömning.
Något att ta fotografier på
men så fort jag slår på den bättre sidan
så ökar kontrasten.
Ett utlåtande som sedan blir smutskastad -
tro mig... jag gav mig till den jag känner vid namn.

Helhjärtat
och rakryggad.

12:19

Lagom slutkörd mina knän var igår, dom håller inte men samtidigt var det relativt självförvållat då jag sprang runt i 9 timmar klädd i converse. Men i alla fall så var det kul då jag 17:00 klev på förtsa passet för att jobba i restaurangdelen tillsammans med Johanna. Restaurangen var bokad av hela släktet av det libanesiska släktträdet här i Trollhättan pga dop och wow vilken dopfest i jämförelse med svensk kultur. Jobbade i baren samt servitris och tiden bara flög iväg och helt plötsligt var klockan 22 och jag måsta byta om till min 1903-tröja och köra ett ensamt pass på golvet, upp och ner och fram och tillbaka, så trött blev jag och när det var dags för stägning gick jag nöjd hem till Kristofer, somnade på ett få antal sekunder och vaknade 11:38 utvilad med självklart med en helvetes huvudvärk.

11:52

när du strippar och klär av dig
så är det samma grej.

11:23

promenad i höstregnet uppföljs bäst med varm mjölk smaksatt med chai
(jobb 17:00 - 02:00)


00:52


-och så blev det dags igen, 16 år och förälskad i seth cohen ♥

15:40

Efter att fått vakna upp av att solen värmer mitt bleka samt vintertorra flickansikte så drog jag i Kristofer vid 9 snåret och tvingade upp honom då vi kunde gå ut och gå i januari's vårvärme. Promenaden blev längre än tänkt och tillslut satt vi vid mamma Annikas köksbord och pimplade te. Väl nere i stan igen gick vi och handla ingredienserna till kvällen då det äntligen (seriöst) blir tunnbrödsrulle, har velat äta det de senaste 2 veckorna och ikväll sker det -
ni vet... plötsligt händer det? Så ikväll styr vi tillbaka till svärmor för lite mat och en sån skön film som The Holiday.

dagens pärlor:


09:15


Hellre feber än Antarktis (Simon Norrsveden)
& som alltid bara sjunger du dig in.

23:14


(personalfest, fan vad jag älskar er)

17:12



+
the tallest man on earth
kristofer som målar kvinnliga könsorgan
godiskväll (först personalfest)
mor & styvfar 

-
torra ben
mitt feta frågetecken i huvudet
snöfattiga trollhättan

dialog 1

Kristofer: Micaela...
Jag: Aaah?
Kristofer: Har du kissat i min dusch?
Jag: HAHAHHAHahahaHHAHAHahah vaaah?!
Kristofer: Det luktar kiss.
Jag: Vad fan tror du om mig?

14:10

Som vissa redan vet så ska jag resa till Thailand i mars (10-25) tillsammans med mamma, Janne och lillesyster Ninni. Men det ingen vet är att idag bestämdes det att Kristofer också ska med oss dit, helt sjukt jävla passande och jag är typ så här (...................................) nöjd, minst. Allt detta tack vara mamma och Janne som gång på gång skänker mig glädje, jag förstår inte hur bra man kan vara. Så i mars åker vi till Kata Beach, Thailand och blir sjukt brun.



-

Ganska rotlös och invalid,
saknar inställning och infallsvinklar.
Svänger man in 30 grader ska man även ut i 30 grader.
Allt går ut på att få x kvar ensamt
och nu har ni mig där.

Men tro inte att jag sitter med hål i hjärtat
för det som inte dödar gör oss starkare.

Så -
på linjerat papper med handskriven stil "vi ses i februari"

en Gustav Svensson-grej


09:52


denna film såg jag, Kristofer och Kakiiz igår. Jag gillade den och jag tror nästan jag var ensam om det då Kakiiz satt och pillade på hennes mobiltelefon mest hela filmen och Kristofer gav den halvbra kritik väl hemma igen ;)

22:40



15:28

Kristofer står naken och nyduschad i hallen och skakar intensivt på stjärten.

10:41



Morgonen börjar med en sjuk munorgasm då jag premiärdricker mitt te jag fick från Sanna och Daniel (chai) och till det kokade jag mjölk och skumma, krydda lätt med kanel och sitter nu vid köksbordet fullständigt tillfredställd och ser på när Håkansson steker pannkakor, tacka gud för han och hans svinkoppor så han inte kan åka och jobba.

Sen så bara måste jag visa vad som står i skafferiet och pyntar allt så fint till min fulla glädje, kära underbara tassimo.

22:47

(En underbar givande dag, vuxenpoängen delas ut non-stop till mig och kristofer...)

1. Tvättat hela förmiddagen, 5 tvättar för att vara exakt. Sängkläder, kulörtvätt och allt vad det innebär. Handtvätt och ett tvättställ från svärmor som står strax överbelastat här intill mig.
2. Ut till Överby för att köpa kaffe till min kära tassimo (tack igen mor och plastfar) och min mindre kaffepimplande pojkvän passa på att köpa oboy i smak av marabou. OBS detta bidrar inte till några minuspoäng i poängsamlingen.
3. Besök på ICA Maxi och varför det ligger vuxenpoäng i det besöket behöver jag inte predika i. Inhandlade dagens middag som bestod av: salsa, tortillabröd, gurka, grönsallad, tomat och lök som sedan snabbt roddes ihop till en liknande wrap och in i ugnen! Och det som bidrog till +10p = kaffe på maten.
4. Inhandlade nya tandborstar
5. Köpte en plånbok som innehåller minst 10 olika kortfack.
6. Kvällen fick ett vuxet avslut hemma hos Simon i sällskap av Isabella och där kollade vi alla fyra in den svenska gamla 90-talsrullen: Det blir aldrig som man tänkt sig.

Nu ska jag tvätta löständerna och höja värmen, cirkulationen är ju inte densamma som när man var ung.

10:14

Från att smyga på tå
så faller jag med en gigantisk duns i golvet.
En klarblå himmel
och inga moln så långt ögat når.

MEN -
nu är jag hemma.

00:05

Varför jag längtat hem under en två veckors period slog mig ganska tydligt när jag idag äntligen får plinga på Kristofers ringklocka. På vardagsrumsbordet står pepsi max, nötter, presentkort på espresso house samt barntuggummin. Jag är så glad över att äntligen få vara hemma igen, tillbaka till riktigt kaffe och "goa gubbar"

Fick fördelen att sova hemma hos min mormor och morfar inatt och morfar var så duktig så han rökte under fläkten hela morgonen/förmiddagen tills jag drog vidare hem till Sanna och Daniel. Mormor åkte tidigt och jobba medans jag och morfar satt och kollade på film hela morgonen, synd att klaga ass.
Resan tillbaka till Trollhättan påbörjades idag kl 15:00 och avslutades 22:15 i världens goaste pojkväns soffa, SVIN gött.

02:06



(gott nytt år)

2012

En sak jag vet är säkert är att detta år kommer att bli vårat år.

RSS 2.0