-


?

int' tysche ja' att de ä' nå kallt eh'

10:27

jag kör en fuling och beger mig till hudiksvall med den bättre lasten: sanna och simon och jag skyller på lönen. MEN NU DU igår var det ju första advent, snart plingar det lite extra i min puls. och julefint och mysigt är det ju hemma hos mig redan så jag är bara allmänt snäll. och ja, julskyltningen igår och vi gick skyltbingon (jag, simon, syster, jimmy, vincent, pappa och ulrica) och vi vann 100kr som jag och simon sedan gick på ergyns för att kunna äta upp, bättre blir det sällan.

men nu ska jag sätta fart, men för att få er lika glad som jag - klicka fram till 05:48, jag dör varje gång han puttar håkan i snödrivan! http://www.youtube.com/watch?v=hbH6wQc2BZI

saker som bara är kul på pappret







tack för igår, fislisor! vill även tillägna ett tack till mannen och kvinnan som otåligt stod och tog på varandra framför mig och hägg på järnvägs igår, kände att det gav mig något.


18:34

Har hunnit suttit i sekretariatet idag, på innebandymatchen (damernas hemma) och nu sitter jag hemma och väntar på att man ska börja servera maten - paprikasoppa står på spel. efter det ska jag klä på mig och dra mina vacklande ben till sofie häggen, för hon och jag ska dricka så som pensionärerna gör.       Det är mycket som står på spel nu?


pure love


1O:43

uh, sitter i datasalen och gör något så fantastiskt okul. men nu är det fredag så det känns bra, dock fick jag just reda på att vi kommer gå utbildningen hela vägen fram tills den 23/12 - pung.

igår köpte jag glass, jag och mannen i mitt liv! sen så drog vi ner på pace vid halv elva och tränade, bastade efter det och det tog sån tid så dom hann slå av strömmen och hela fadderuttan, men lätt värt. men som känt så är det skitjävla svårt att somna direkt efter att man tränat så jag var bra nog trött idag när jag skulle upp. men har en massa att se fram emot: syster, jimmy och mosters guldklimp vincent kommer upp till ljusdal idag och stannar HELA helgen. det innebär en helhelg med vincent och ett trevligt sällskap på julskyltningen som äger rum på söndag, även FÖRSTA ADVENT! oh vilket barn jag är, kan inte hjälpas.

ben and what?

ja vadå, ben och vem? tänker i alla fall äta middag med jerry idag, kanske ben också? dom är dyr i drift båda två men fan så värt sällskapet!


18:3O

jag undrar just, vilket fack ska man gå med i nu när man har fått jobb? ;)
höhö, jag tror visst att mina "gudsfraser" fungerade mer än väl i mitt tidigare inlägg, tack.

nej nu blir det träning, tydligen det som står på mitt schema idag? ska kika - jo bodypump.

??!

bög. hur snygga är sidosteg då?

15:42

jag insåg ganska snabbt igår, då jag och simon gick hand i hand i vinterkylan att det endast är 8 dagar kvar tills min chokladjulkalender kan påbörjas och just då klämde jag nog hans hand lite extra hårt. ännu bättre är det att i mitt hus har vi börja adventspynta - rött och vitt i ett hus som är mitt! nu är det bara bra saker att se fram emot och ännu gladare blir jag om jag skulle kunna få ett jobb imorgon, arme gode gud.

idag försov jag mig väldans mycket, eller snarare 1 timme. började kl 9 och jag vaknade 9:43 och sprang upp ur sängen, drog på mig kläderna och körde några ynkliga hårnålar i håret och sprang ner. och trots att jag ser mig själv som relativt tränad så höll jag på att dö när jag var framme eftersom det absolut inte fanns någon tid för att inta lite müslifrukost. så hela dagen idag har jag i princip bara tänkt på simons varma och väldigt stora säng.
men nu ska jag i alla fall ta mig i kragen för snart har jag ju gympa med mina kära små tanter - som jag fortfarande inte utvecklat ett julpass till, oj oj och oj.


melissa horn

På andra sidan jorden, på andra sidan stan.
finns ingenting att göra och jag har sovit hela dan.
för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
och jag vet att det går över men det är lika svårt för mig.

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se,
jag drar mig sakta undan och solen följer med.
jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
för det regnade idag och det finns en mening med det.

var du än befinner dig - har du en famn för mig?

Jag tror att jag har valt något som inte gör dig väl
och om du inte saknar mig så har du dina skäl.
men älskling flyg till mig,
jag vill att du ska se att det regnade idag och jag tackar dig för det.

Var du än befinner dig - har du en famn för mig?
för överallt på jorden finns det människor som vet
att regnet alltid faller, i tid och evighet.

13:11

tid till att kliva upp nu tyckte jag, trots att kvällen slutade kl 7 på morgonen i min säng. men det var trevligt, men mest bara hemma hos sanna om jag ska vara sann. hon, jag, lillill och sandra!







och lillill, jag förlåter dig trots att du lura ut mig till nordsjö mitt i natten.

idag/kväll vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, det visar sig med tiden antar jag. skulle helst äta frukost först känner jag, ganska tomt. fast igår hade jag det gött - vräkte i mig naturgodis för 50kr. var nå fruktansvärt hungrig efter body attacken igår, som var jobbigare än vanligt och det resulterade till pillerknapring resten av natten för jag hade ett knä som ville dö tillsammans med mig... TSSSH vad gnällig jag är nu.


pppp...

...artyyy!
girls night out, sitter hos sanna. ska spela spel sen utgång. håll tummarna för oss?

<3


16:21

kameran följer med till vallsta ikväll.

1O:21

clementin, apelsin, saffran, lussebullar, kanel, pepparkakor, godis, rött, vitt, snö, kärlek, kyla, varm dryck, gran, julpynt, ljus, advent, kyrkan, vänner, julklappar, lucia, julmust, julmat, kalle anka, julstress, jul-paltkoma, frost på fönstret, rök ur munnen, snögubbar, snölyktor, pulka, spark, längdskidor, snoriga näsor, julpyssel, julhandel, brinnande mossa, julafton och juldagen...

MED SÅ MYCKET ATT SE FRAM EMOT SÅ ÄR DET HELT JÄVLA OMÖJLIGT ATT INTE VARA GLAD? ♥
hi, jag blir i alla fall liten som ett barn när jag tänker att det är mindre än 40 dagar kvar.


-


16:49

svinkallt inne i mitt hus, påklädd till topp men tänker tydligen fortfarande frysa. hungrig som en gris är jag, kanske därför jag fryser? imorgon ska jag och sanna i alla fall sitta barnvakt åt vincent, mosters charmtroll. så nu sitter jag och längtar tills att idag ska bli imorgon, för att fördriva tiden så blir det träning snart. hittade också en sjukt söt bild på vincent, hjärtat:


<3 s

S som i simon.... norrsveden! efter enstaka år så är jag fortfarande så såld på den mannen, speciellt låten "ta det lungt med mig" PURR PURR.
nej nu ska jag återgå till storstädningen av mitt rum, det behövdes om jag lägger fram det så.

fortsättning följer

...och det var lillesyster-linn som körde bilen hem, GRATTIS TILL KÖRKORTET! :D

16:18

sitter hemma, förväntansfull som få - vem kör hem bilen? fortsättning följer.....

har i alla fall haft en hanterbar dag på kursen idag (handelsinriktad) och imorgon blir det bara halvdag, så mina mungipor sitter väl någonstans vid öronen skulle jag gissa på? utan att kika i spegeln såklart. men nu sitter jag hemma och väntar lite, funderar på att uppdatera mitt befintliga CV och göra mig lite mat, kl 18 är det ju ledarpass.
igår hade jag det mysigt med min pojkvän, efter att jag städat klart åt min gamla tant, som råka låsa in sig själv på toaletten och blev väldigt upprörd - puss på dig. i alla fall så köpte vi litervis med glass, sås och strössel och hyrde filmen: the girl next door. alltså inte den där komedin från typ 1398 utan den relativt nya filmen. har ni inte sett den så ska ni passa på, kan inte säga att den är bra med tanke på att den är verklighetsbaserad, för det skulle nästan kännas som om jag uppmanar händelserna i filmen. men om ni inte sett den så se den.


för er lite mindre snabba människor så poängterar jag utseendet på filmen
så slipper vi eventuella missförstånd.


BUU-UUu


13:25

drar till gammelmormor och städar hennes lägenhet - hon är väldigt gammal och söt.

M

Du faller handlöst framför mig på din väg mot okända land
och när din sjukdom tagit dig ska jag ge någon gata ditt namn.
tar fram vår kamera, tar ännu en bild där du bara ler och ligger still.

Det verkar så enkelt vännen ändå är det så obegripligt svårt!
ja det verkar så enkelt vännen men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå? Jag tog en roll när du blev sjuk, en roll som krävde hårdare hud, min kraftreserv den tar snart slut som min tro på en ingripande gud. i ditt stora hjärta börjar slagen bli små och du rör min kind så jag förstår att det bara är timmar tills du går.








Fem steg bakåt två steg fram, på lite håll liknar det dans och i drömmen
håller du i min hand. Det verkar så enkelt vännen ändå är det så obegripligt svårt! i en värld byggd av män för männen - där ingenting har något värde utom minnet av allt som var vårt.

16:59

ska snart åka och beställa mat med sanna linn och simon, sen blir det väl mys och bus här hemma på torsvägen. hittade även lite saker på byn idag, bilden får tala för resultatet ;>


helvit baslångärmad, jeans och en vit/blå collagetröja. köpte även min omtalade
chokladjulkalender (och som vanligt tuggummi och läkerol)


nivå: noll

haha, jag dör en sväng när jag tänker på hur pinsamma människor kan vara och även när alla gör som alla andra, en "alla gör det" attityd som jag bara vill sitta och prutta på. fick i alla fall ett väldigt bra exempel för bara någon minut sen, men att skriva ut det här skulle kanske vara mobbning - men det sysslar ju jag med.

har i alla fall ont i benet för den som undrar (undra på förfan) men ska i alla fall trampa ner på ljusdal för att försöka hitta något i klädväg, verkligen älskar variationen dom har att bjuda på där nere. men ett par byxor och nya träningsskor skulle inte sitta fel? eller eller va va?

12:29

    haha, en sån jävla oskön bild... you're welcome.

15:16

oj, vilken dålig karaktär jag har. idag när jag var ledig från kursen hade jag tänkt att göra de allra viktigaste sakerna som att JULstäda mitt rum, söka praktik och andra vuxensaker, men vad gör jag ist? eller jo visst, en vuxensak hann jag med och det var att lämna tillbaka hillevi wahl på biblioteket. när jag var där insåg jag hur mysigt det var att sitta ner och läsa, eftersom jag visste att min katarina von bredow pocket låg i väskan och brändes. hur som helst tänkte jag att jag kanske kunde unna mig några sidors läsning och ja, tre timmar senare eller lättare sagt 145 sidor senare börja jag knalla hemåt.

nu är jag som sagt hemma och orkar fan inte städa, inte ens för julens skull. ont som tusan i knäet så det blir nog lite vila från träningen (efter ikväll och fredag) för ikväll blir det pace och imorgon är det faktiskt body attack som står på schemat and i wouldn't miss it for the world, men det skulle vara lite skönt att ligga på latsidan en kväll! och du, 43 dagar kvar till jul.


en bild från förra julen, rätt oskönt med tjejen i kulan? och ja jag vet att jag tjatar om jul.

jag tycker om

...min pappas tröja
...omelett med massa god gullök
...gymmix


12:23

det är snö förfan... så som jag har längtat efter det. stod som ett fån och kolla ut imorse innan jag gick ut bara för att förbereda mig på det där ljudet som låter när man kliver på snön - knarr knarr och helt nu blev jag som ett litet barn igen - julkalendern nästa.

16:53

jag är helt såld på julen, som ett litet barn och jag erkänner det. inte just såld på självaste julafton, alltså ingen tokig människa som är en sucker för julklappar - big no. mest för tiden innan: första advent, julkalendrar, julmarknad, julbak, julgran och snö. så varje år blir jag helt överspänd när det börjar närma sig, och ja november är början på att det ska börja närma sig = nipprig mikaela som knappt pratar om annat än ovanstående exemplen.


så nu har jag hunnit tänkt en del, vilket ni kanske hade räknat ut? men så här blir det:

1. ska byta musik på mitt gympaledarpass till julmusik och jag struntar i om chefen blir arg.
2. har bokat in det första och årliga julbaket med mina fina vänner (första helgen i december)
3. ska INTE smaka på julmusten innan jag ska äta (även här) det årliga julbordet hos farfar.
4. ska köpa en chokladjulkalender, trots mitt godisförbud.
5. varje år kollar jag på världens bästa julkalender - mysteriet på greveholm, för trots allt annat "juligt" som jag gör så kommer jag inte alls i samma stämning utan den serien. så det börjar jag med på det årliga julbaket, genom att visa lite karaktär kan jag lova er att jag inte kommer börja tjuvtitta i år.


what to do on a sunday


this is just a tribute

det var länge sen jag njöt så mycket av en frukost som jag gjorde idag, om jag ska vara ärlig!



DOCK SÅG FÄRGEN UT SOM NÅGOT ANNAT:

1dl frysta hallon
lite ananas och äpple
1dl fjällfil
och självklart kanel & müsli
= massa god frulle.

11:33

sitter hemma ensam efter att simon just flugit sin väg efter en mysig gårkväll med film och mest en massa glass, löv that and löv him. nu har jag just ätit frukost och ni kan ju gissa vad? precis! fil + havrekli + müsli + kanel + äpple = världens bästa och godaste frukost. så nu tänker jag vara mätt fram tills då vi ska äta något annat fruktansvärt gott, något som heter grekisk pytt och innehåller fläskfilé, feta, oliver, potatis, vitlök, lök och massa andra skadat goda tillbehööör, sen ska allt det in i ugnen! och nu när jag ändå håller på att babbla om massa intressanta saker så kan jag fortsätta med att säga att ikväll ska jag till hudiksvall och hänga med min gamle vän johan brolin, sköj.

(det enda som fattas nu är DAGENS OUTFIT så är jag fulländad i "intressanthet")


<3


       allting verkar så enkelt vännen

13:21

AJ. mitt sidfläck har otroligt ont idag efter ett jobbigt pass core igår, då man på någon höger skulle ligga på rygg med armarna rakt ut och sedan få upp knäna till armbåge i samma liggande position. allt "där på sidan" ville liksom inte med så allt klämdes och idag känns det. sen direkt efter blev det ju body combat så nu har jag lite extra ont - and i love it.

känns även skönt att det blir helg lite snabbare för mig nu, då det inte blir någon kurs imorgon, jag glider. så imorgon ska jag äta lunch på kina (den enda riktiga kinarestaurangen vi har, den i gamla stan) med mamma, mormor, morfar och lillesyster med respektive. jag har en känsla av att den glada mannen i kassan har saknat att ha mig där, saknat att le så där som han gör när jag kommer in. MIKAELA + kinaMAT = SANT...
äh nu ska jag läsa ut min bok (HILLEVI WAHL kan hon) sen ska jag traska ner på ljusdal för att söka efter ett par nya träningsbyxor, så om någon är sugen så har jag ett par till salu!

               hej då, nu drar jag.....


2O:35

just kommit hemifrån body pumpen så nu sitter jag och äter fil med havrekli och kanel, vilket har blivit ett beroende! gaahs vad gott det är, testa det. plus att havrekli är bra för magen för ni minns väl från filmen svensson svensson: ÄR MAAAGEN GLAD SÅ ÄR MÄNNISKAN GLAAAD.
mysig man det där som faktiskt inte gillar glass mer än mig, för det gör nog ingen.

det gick i alla fall tummen upp igår på sjuka-sjukan, cyklade så mina ben skakade. åkte efter det hem till min kära mamma (som är en av mina trogna läsare) och käka världens godaste thaimat, för det är hon verkligen bäst på. träffade min syster och världens bästa snorunge VINCENT, i löv him för mycket för mitt egna bästa tror jag. jaja nu ska jag läsa alla andra bloggar som typ: sanna, madelene, moa, keela, jensen osv, det är för många för att jag ska kunna erkänna. undrar om jag ska poppa popcorn samtidig?

12:53

sitter på bibblan (ja sant) som någon lurk och skriver. sanningen är att jag måste låna om någon bok och sedan fördriva tiden för klockan 14:1O ska fröken sitta på tåget till bollnäs och göra det årliga arbetsprovet = cykla på "mitt hjärta" i bollnäs tills jag spyr bara för att se hur medicinen påverkar hjärtat. SÅ JAG FÖRBEREDER MIG MENTALT genom att känna mig lite extra speciell genom att blogga på ett bibliotek, lurk lurk lurrrk... nej nu ska jag kika efter några lärvärda böcker, ciao bella.


RSS 2.0