16:16

http://www.youtube.com/watch?v=L64c5vT3NBw
nu kommer alexander hitta på att det var han som visa mig detta, men nej det skiter vi i. kan vara det gulligaste på länge, lillen till höger alltså.              45 minuter kvar, sen är det helg?

-

 jag slog mitt rekord, igen.


11:37

Sitter på jobbet och i hemlighet bloggar jag lite och väntar på lunch kl 12. MÅNADENS ANSTÄLLDA?
Jo kanske för jag har ringt mest idag så nu pausar jag lite i hemlighet och mina smaklökar skriker efter tomat/basilikasoppa. Halv åtta ikväll går tåget till Stockholm och på det ska jag sitta, även Alexander. Ska bli skönt att åka till Stockholm en vecka och ta det easy (haha vilken tönt jag lät som)

Drömde även en väldigt jobbig mardröm inatt, om en äcklig docka som man skulle ta hand om, likt ett perosnlig test eller nå. Men den här dockan gjorde så att man dog och andra sjuka saker. Tydligen så var det en leksak från pappas barndom som han glömt bort och efter många äckliga och obehagliga ögonblick skulle vi försöka förstöra dockan genom att vrida av huvudet men det fungerade inte (och heartbrokenkänslan tog fart här) jag försökte dränka den i vattnet för tydligen var den el laddad och helt plötsligt exploderade det och det börja komma skrifter i blod på köksskåpen om massa skit och historia om olika människor som blivit mördad från 1820 fram tills idag. Äh det var i alla fall jävligt kusligt och jag mådde väldigt dåligt när jag vaknade imorse, and that's the truth.


08:18

Jag hörde alla viska om natten, dom visste vad som hänt.
det som en gång vart mitt blev nu vårt.
och jag kände dina ögon den natten, dom följde varje steg.
dom såg mig som någon annan och jag kände mig som det.

Du släckte alla ljusen den natten och det tände varje rum.
det vackra sa farväl och jag försvann
du släckte alla ljusen den natten och jag minns varje sekund -
din sorg blev deras glädje för en stund.

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand.
men om en vän kan viska och ett löfte brista jo då går jag hellre hem.
kvar i nått jag lämnat, hu håller mig kvar i nått jag lämnat
...för länge sen


åh jag drömde om en framtid som glömmer och jag drömmer om en framtid utan dig.


ten fun facts -

2. Om jag fick välja min allra sista måltid så skulle det vara, utan att tveka, blodpudding med lingonsylt, knaperstekt bacon och ett glas grön mjölk.
För blodpudding har så länge jag kan minnas alltid varit min favoritmaträtt, jag väljer det före allt annat. Jag är uppväxt på det och jag kommer tvinga mitt framtida barn att älska det.


15:54

Borde egentligen ringa, men jag är ju över gränsen på antalet obligatoriska samtal så nu är det mest "go with the flow" och längta tills klockan slår 5 så jag får lämna mitt skrivbord och gå till solariumet och bli fisbrun! Efter det är det raka vägen hem för då är nog Sanna och Daniel hemma igen.

Som det ser ut nu så ska jag på Sanna's pappas nyöppning här i ljusdal mer än det vet jag inte.
Men imorgon blir det fart och fläkt, fortfarande väldigt sugen på att bege mig till järvsö. Men allra mest 30års festen som jag ska på imorgon. Så vi får se vart vinden för mig efter det. Men just nu är jag bara väldigt hungrig och vill hem och äta mina veggoburgare, mums.

ZZzzZzzz

Jag är ganska död känner jag men det hör väl till nu när det är fredag. Måste powernapa så jag kan vara vaken ikväll, även försöka tränga in en tid för att sola. För nu behöver jag lite UV-energi känner jag.

Nästa station: Stockholm

Jo, snart fredag som jag redan hunnit observerat. Fick även biljetterna och bokningsbeviset idag,
5 nätter på Scandic Alvik känns inte så där helt fel. Gym har dom ju också så det är ett stort fett plus i kanten tycker jag, där ska nog Alexander och jag svettas lite. Nu ser jag verkligen fram emot utbildningen nästa vecka, skönt att slippa jobba. Speciellt nu när jag fick fetdissen av Andreas som valde att vända sig till manpower ist för oss på Stepstone - där försvann mina finfina pengar. 
Men skit samma, ingenting kan få mig på dåligt humör för imorgon kommer Sanna och Daniel hem igen och jag har längtat en massa, mest för att jag är van att träffa dom minst var och varannan dag men nu har det gått över 1 månad sen senast och imorgon är det som sagt fredag! Så idag ska Simon komma över och dammsuga lägenheten, för han är min "bästaste" pojkvän som vill hjälpa.

Här är hotellet, ville bara göra någon stackars själ där ute lite avis. Jag älskar att bo på hotell: http://www.scandichotels.se/Hotels/Countries/Sverige/Stockholm/Hotels/Scandic-Alvik/

-


ten fun facts -

Jo nu ska jag börja med något som heter "10 fun facts" där jag KANSKE kan börja dela med mig av något intressant som folk kan läsa, ist för: jobb jobb, Simon och annat? Jag gör det stegvis, alltså 1 faktadel om mig i taget och så får ni väl själv bestämma om ni vill läsa, föfan.

1. Jag har en hjärtsjukdom som heter LQT, tydligen medfött och jag kan inte bli frisk utan är tvungen att knapra piller hela livet. Jag börja märka av det förra sommaren då jag tränade så intensivt inför lumpen. Så en kväll när jag kom hem från träningen och slängde mig i soffan börja jag känna en sån sjuk jävla smärta i bröstet, eftersom jag just hade ätit så trodde jag att det var pga det, sen trodde jag det var svininfluensan och sen trodde jag att jag skulle få en hjärtattack - och allt detta hann jag ju tänka ut på ca 45 sek eller nå. Men för att inte freaka ut helt och hållet gick jag och la mig i en "krama dig själv" position och lyckades efter någon timme att somna, vaknade upp hel.
Men det här forsatte att komma efter träningarna så jag åkte till sjukan tillslut och där sa den dumma doktorn att det inte var något fel, men jag vägrade ge mig och fick dom att göra ett EKG ändå. Efter att jag legat still där kom dummisen in igen och då väldigt allvarlig och frågade om hjärtat och träning, fy på honom tänkte jag. Efter det gick allt väldigt snabbt, karolinska och andra hjärtläkare och mottagningar. Efter mycket snack och MASSA tester kom det fram att jag hade just LQT, vilket innebär att hjärtat är överansträngt eftersom det aldrig riktigt går ner i varv och återhämtar sig som det ska, vilket kan leda till en hjärtattack om man tränar mycket och inte äter sina piller. Äta piller är väl ingenting tycker dom flesta, men dom här gör mig mer ont än gott! Jag blir trött och kan inte träna riktigt lika hårt eftersom det är betablockerare. Dom har även andra biverkningar som mardrömmar, depptider osv.

Jag fick reda på att jag var sjuk för lite mer än ett år sedan, bara ca 3 veckor innan jag skulle rycka in i lumpen. Men jag stack till Stockholm ändå och gjorde mitt, dock kom det fram tillslut att jag var sjuk och dom sparkade mig hela vägen hem till skitljusdal igen.


08:44

Och så satt vi här igen då, på jobbet med telefonen i örat - men jag gillar det.

Paketet från HM var en besvikelse igår, buu! Men ett par strumpbyxor hamnade i garderoben och resten är tillbaka till avsändaren. Men jag ska till Stockholm HELA nästa vecka på utbildning så då har jag säkert tid över någon dag och besöka mitt älskade HM på hötorget. jag längtar faktiskt, skönt att få betalt för att hänga i Stockholm en vecka, can't say no to that. Sova på hotell och mysa med Stockholm.

ANNARS så fan vad kallt det har blivit igen, kände av det redan igårkväll när jag var ute och sprang. Inte det roligaste att andas in all den kalla luften och utan musik var jag också eftersom min spelare vägrar att samarbeta med mig. Men jag ska försöka byta ut den mot något nyare och finare nu på lunchrasten. Fick också en trevlig överraskning när jag vägde mig imorse, ett halvt kilo till neråt! Så går det när man har bestämt sig för att äta upp sig ist för att tänka över valen. Men det sitter väl kvar med tanke på hur det senaste halvåret sett ut. Men en fet eloge får jag väl? -21kg sen augusti, men nu när jag tycker jag borde ge mig så sker det per auto. Men det är väl fint att äta massa skit också nu när man ska börja unna sig. Fast äh, det fungerar nog inte så. Mer yoghurt och muskelträning så blir det nog bra.

jag upd. för ofta

Men vad gör man inte när det är världens samtalstorka? Just nu står jag och knaprar på min naturella hårdbrödmacka, torr en jävel men det smakar godare än med massa tjoffs på. Vill även påpeka att jag föll för trycket och handlade på fifty's rea tillslut - 2 par jeans och ett linne. Ännu bättre kändes det ju när jag just fick ett sms "hämta ut paket från HM på OK" ok tänkte jag och kände hur glad jag blev. Minns dock inte riktigt vad det innehåller, spetsleggins och haremsbyxor är det enda jag minns, så vi får väl se vad jag får för fin överraskning, anledningen till att jag inte minns är för att det är en restleverans.

När jag slutar jobba för idag, vilket närmare bestämt är kl 17:00 så ska jag gå "RAKA VÄGEN HEM" så jag hinner se reprisen från gårdagens halv 8 hos mig som börjar halv 6. Efter det är det inte långt tills kvällens program börjar, så jag känner mig tam som en liten snorunge - med nya kläder och tvunderhållning. Jag har sagt det förr och säger det igen för det krävs inte mycket att göra mig glad.

11:53

Efter helgen så har jag äntligen detta världsbästa träningsredskap - rockringen. Låter lite som rasten i tvåan, men ni som testat vet vilken effekt ringen har! Efterlängtade MAGMUSKLER, here i come.


-




jag vet ett jag döljer en sanning
att längtan inte leder någonstans
jag vet att jag måste ta steget
ur vår sista dans.

...älskling hör på
jag tar steget ur vår sista dans.

middagsplaner?


12:56

Sitter på jobbet, snart slut på lunchen och sitter nu och tuggar sönder käkarna men det är lätt värt det när man tuggar lite stimorol fusion with strawberry lime. Blir jobb till 17, hem till Erikssons och mellanlanda innan gympapasset drar igång halv 7 (dock måste jag vara där redan kl 18 som vanligt = sug) Men efter det blir det mys med världens snyggaste man, hyra film och kanske till och med köpa lite glass? Ni vet, vilken drog alltså. Imorgon kommer lönen, den sitter fint.

08:09

var du än befinner dig
så  har du en famn för mig.

-


kl: för tidigt

Man tycker att det är något man ska vänja sig med, att kliva upp halv 7 alltså. Det är snarare så att det var lättare i början än nu, för just nu sitter jag jäkligt tungt på arslet i min oklandrigt sköna kontorsstol. Börjar jag bli sjuk kanske, känns lite så. Trodde även jag skulle spy när jag vakande men det blev lite bättre när jag fick i mig frukost, ifall ni undra liksom.
Det är i alla fall fredag idag och det känns skönt, en dag närmare måndag... nerverna är lite skärrad (haha gud så mesigt utav mig) Något annat att prata om - ljuspartyt igår var mysigt, dock fanns INGEN av mina topp 2 favoritdofter kvar så nu fick jag byta till mullbär och vad fan är mullbär? Något som luktar gott i alla fall. Sen fick jag ju gott fika men det vägrade glida ner i magen utan kamp för resten av kvällen kändes det som om den hade stannat i matstrupen och bildat en stor fikaklump och jag fick ont i magen, buuu! Men det var gott och jag fick kanske behålla den lite längre, kan man se det så?

Fredagsmys ikväll i alla fall, först promenad, kanske kyrksjön? Haft några lata dagar med godis och fika nu så nu fan ska jag rycka upp mig. Och imorgon ska jag och Simon åka till Vallsta och hälsa på min fina familj och gratta min syster som fyllde år här om dagen - puss.

-


10:28

Mikaela och Wallan ska äta lunch, lax står på matschemat. Wallan undrar vilken tid och kontakta Mikaela. han får ett svar via en internetsida som kallas facebook (vilken är irrelevant för denna uträkning) svaret han får är följande: ‎2x * 4 ( / 9 ) + 4 = x+3       vad är X?


SVAR: ....

phone-pics?


syster på sjukhuset, älskade vincent i magen.


bild från då jag jobbade på färilaparken, målade tror jag?


mina fina converse som simon överraskade mig med.


frida's maskeradfest med temat: film.. vilken film?


hihi vincent i sina fräcka solglasögon.


mina fina kissemiss rasmus, han är gosig.


simon med våra fina ringar, puss på dom och han.

08:14

har en dålig dag, eller ja morgon än så länge. en sån där morgon när man väljer alldeles förstora kläder och drar håret bakåt i en hästis... precis en sån morgon, men med en väldigt god frukost ^^,


my new thing?


vilket klockrent svenskt program, jag är helt jävla förlorad och såld - solsidan ♥

.


16:26

monday is one day, tuesday = two days, wednesday, what day? thursday the third day but friday is THE day and it's starting right now (aah om 40 min iaf)


FREDAG:
- ta mig hem
- packa träningsväskan
- bege mig till pace
- mysa med min man

LÖRDAG:
- fika med min sofie
- middag i lägenheten (bjudna)
  hägg, lillill, sofie och sandra
- VIP har gratis på inträde på järnvägs = utgång?

SÖNDAG:
- plugga in massa jobb
- träna
- äntligen tid att städa!!!


vilken torka?

ber om ursäkt för en dötråkig blogg, blir lite så när man inte har internet och bloggar på jobbet (där fantasin inte riktigt glöder) blir mest massa ordspyor och intressenoter. min canon gråter för att den inte används och inte får dela med sig av några bilder, men det kommer.... kommer!

ser i alla fram emot en helg som kommer nu, förstår nu hur mycket en arbetare uppskattar helgen - som börjar med fredagsmys med världens bästa simon eriksson, som jag tänker gifta mig med ♥

12:O6

öhh... sitter på jobbet (första gången jag startar en mening så) och det känns bra, tusen gånger bättre än igår i alla fall, för nu har jag en gnuttas aning vad det är tänkt att jag ska göra.
igår var det även middag på condis och röding var det ultimata valet, tillagad av tobias.j och han kan sin grej. kom hem till lägenheten sent, halv tio tror jag, och där mötte jag upp kära simon som hade bullar med sig! satt verkligen bra i magen innan det var tänkt att sova. dock sov jag ofattbart dåligt då jag plågades av drömmar som handlade om att jag försov mig gång på gång, kom sent till jobbet och alarmklockan som aldrig ringde... vet inte hur många gånger jag vaknade och måsta kolla på klockan.
efter jobbet ska jag trampa till erikssons och kolla på reprisen av halv åtta hos mig eftersom jag missade det igår, sedan handla och FÖRSÖKA sova ganska tidigt ikväll. Nästa vecka kör gymmix igång igen, så som jag längtat att få stänga dörrarna till pace och köra igång med en rolig träning igen!

OBS - för er som är intresserad, v.4 och 5 är gratis "prova på" veckor på gymmix så då är det bara att träna på som en tok och så köper ni säkert kort den 29/1 då vi säljer på centrumhuset, welcome.

15:3O

sitter hemma hos erikssons efter en lång promenad, halvmilen. käkade kakor till lunch så vad gör man inte? dock så känner jag mig själv och kan säga att min kaloriförbränning inte är riktigt klar än, men fin-fint. Imorgon börjar jag äntligen att jobba, äntligen kanske tycks som ett felförbrukat ord men inte i mitt fall! Efter det så är det middag på condis för alla som jobbar som tränare på gymmix och det har jag sett fram emot länge - för jag ska äta röding.

15:O2

sitter hemma hos simon, väntar på att klockan ska bli halv 4 så jag kan lägga mig i ett solarium! grå och blek, så jävla het. igår myste jag med häggen och det slutade med att vi kollade på film tillsammans med martin och jonas - the town, skitjävla bra film faktiskt! sen gick jag hem i snövädret och det var faktiskt ovanligt mysigt.
imorgon kommer äntligen stefan och fixar det sista åt mig i lägenheten, sen blir det fan middagsbjudning någon helg framöver (jag återkommer) annars vill jag passa på att säga att jag HATAR gul snö, varje gång jag ser det så får jag tvångstankar och måste hålla andan.

16:25


2O1O

Bästa / Värsta filmen – Bästa blir nog utan tvekan Inception ocn när det kommer till sämsta så blir det nog Kommissarie Späck som tar hem det. 
Bästa / Värsta minnet – Bästa minnet är nog då jag låg på Livgardets sjukstuga (konstigt nog) och alla mina skyttemannar kom och tog hand om mig när jag var så där väldigt sjuk.
Det var en speciell känsla att känna sig så lojal till ett gäng, faktiskt främmande, pojkar.
Värsta minnet är inte ens svårt att avgöra för det är utan tvekan minnet av min hjärtläkare som fick min löjtnant att peta mig från lumpen!
Bästa / Värsta känslan – Bästa känslan är alla de samtal jag och Simon gjorde till varandra under den tid jag låg inne, då allt var nytt och pirrigt. Värsta känslan var när jag blev påkörd, bara den där sista sekunden innan krocken.
Bästa personen – Vincent vinner lätt priset som bästa person.
Bästa låten – The fray med låten you found me, bara för vad den symbolisrerar.
Bästa träningstipset – 300 situps om dagen.
Bästa artisten – Melissa horn!
Bästa köpet – Mina träningsbyxor, slitna och svettiga.

Ny bekantskap – Simons mamma Marie, en klockren människa!  
Ny vana – Träna varje dag.
Ny upplevelse – En viss mognad inom ett förhållande
Ny förkärlek – Korta cardigans

5 saker jag skulle gjort annorlunda:
Inte lyssnat på läkaren, inte badat med telefonen, inte försökt vara så där trevlig mot folk som inte förtjänar det, inte spendera så mycket pengar på skit och inte heller börjat hos marknadspunkten (haha vilket skämt)
5 personer som har betytt extra mycket: Simon, "Sofie-Margareta, stora tjocka feta" Sanna, Madelene och min mamma med tillbehör!
5 favoriter: HM, Melissa horn, bärbara datorer, min volym tång och mitt nya jobb.


OBS, i did it again

jag har aldrig testat droger men jag känner på mig att HM ger mig en sorts förkänsla på hur det skulle kännas att vara hög, ibland... men dock är skorna simons, skulle vara kul med strl 44?


21:17

glömde säga att jag kan ha köpt världens finaste klänning idag, eller ja det var väl att ta i en gnutta. mörkblå i spetts, halva priset vilket resultera i en summa av ynkliga 180kr!


ursäkta röran

...men det var ett tag sen jag satt vid en dator. har ju flyttat nu och inte fixat Internet, men det kommer i februari, underbart. lägenheten är också snart helt klar (sanna, det lät väl läskigt?) väntar bara på att stefan ska komma förbi och hjälpa mig med en sak, så på måndag är det lilla äntligen klart och jag trivs kanonbra! annars är nog allt som vanligt, nytt år och nya nyårslöften: godisförbud och körkortet, ja äntligen ska jag ta tag i det för jag har väl äntligen funnit en anledning till att ha körkort antar jag. äsch.... jag ska väl prata tyst om det sista löftet.

har äntligen fått reda på när jag börjar jobba också, den 12/1 och det känns ovanligt skönt att få börja jobba. en helt annan sak att slita nu när man vet att man har en lägenhet att betala osv, känns kul. men annars så sitter jag just nu hemma i mitt barndomshem, kom på att det var ett perfekt spurtavstånd mellan lägenheten och ämbarbo så det blev en snabb runda. har även hunnit skottat gården åt pappa så jag hoppas han ser det när han kommer hem.
nej nu ska jag försöka våga logga in på bloglovin, det var ju i alla fall 5 dagar sen eller nå - kan gissa hur det kommer att se ut där när man loggar in. äh hej då och massa puss.


bildbomb

julafton i bilder på vincent, älskade fina barn!









i onsdags åkte jag och simon till vallsta för att hämta min dator och kamera, samtidigt hälsa på mamma och janne. när vi kom dit hade dom i smyg planerat värsta middagen till mig och simon - som en uppskattning till att vi träffats i 1 år. det var förrätt och varmrätt!



sen har det varit nyår också, gott nytt år! jag och simon myste i den nya lägenheten.













och jag vill bara observera att detta inte är förlovningsringar, utan något mysigare. jag och simon ville göra något mysigt som visade på att 2011 skulle bli vårat år. vad gjorde vi?
jo vi köpte helt vanliga ringar och skrev namn i dom och på simons ring står det även "she loves me" and i do, i really do. och så vill jag säga att jag flyttade idag!

RSS 2.0