22:02

En sak kan jag lova
och jag varnar alla känsliga läsare.

Man ger inte om man inte får,
man satsar inte högre än vad potten kan ge.
Så ta av dig solbrillorna
och dra en jazzvisa för mig.

11:09



Innan frukosten idag skulle jag vara duktig och plocka ur diskstället och ställa tillbaka knivarna. Mitt i allt detta lyckas kniven fastna i sitt ställ och studsa(?!) tillbaka och rakt in i mitt smalben. Observera att detta var innan frukosten och mitt blodsocker var väldigt lågt så detta ledde till att jag börja fnissa och gick haltande tillbaka till sovrummet med blodet nedströmande över smalbenet, endast för att visa för Kristofer vad jag lyckats med. Han fixade till mitt sår och avrådde mig till att kolla på det, så nu har jag detta att jubla för! Tur att jag fick äta världens godaste frukost efter (flört)

21:58

Nytränad och sur på älvhögsborg som har allt för långa hopprep, när jag äntligen hittade deras "hopprepsgömma" kan jag ändå inte hoppa. Men det är nog inget att hänga läpp över för nu är jag tillbaka i lägenheten med läkerol, pepsi max och tuggummi och väntar på att kroppen ska gå ner i varv så att jag äntligen kan få sova.

P.s om ni önskar att jag ska ta större avstånd från er så fortsätt i samma banor, känner redan säkrade resultat d.s

20:11


Je t'aime

-


(älska mig för den jag är)

punktlistan

Om det inte vore för ........
så skulle jag ..... ...
Om det inte vore för brist på ......
så skulle jag ....... ..... ...
och inte se mig om

Jag hatar när jag inte kan ..... med dig
för att jag är .... för att du ska ........ mig
så som bara du kan

Jag ..... dig mer än vad jag ...... dig
I alla fall dagar som idag
igår och ... ...... tillbaka, .....

18:31

Frukost
Gym
Lunch
The new adventures of old Christine
Middag

Nu ut och springa

jag ska ge någon gata ditt namn



12:38

varit och inhandlat mat, nudlar för en hel armé (jag älskar nudlar) samt vegetariska morots/grönsaksbiffar och annat supergott! Nu sitter jag hemma hos Bylund tillsammans med Kristofer och kollar på när dom spelar Fifa vilket jag inte älskar lika hårt som nudlar. Gårdagens jobbpass var ett skämt, fick gå 00:30 pga att vi inte hade några gäster.

Men inte hänger vi läpp för det inte för ikväll ska mina två favoritpar käka middag på o'learys och bli lagom tjocka.

00:40

provocerar jag nu?

19:37

Jag hatar när dom viskar bakom min rygg, när alla andra verkar veta vad som är bäst för mig. "Så ska jag göra, det ska jag göra bättre" NEWSFLASH - Ni känner inte mig längre. Ni kan inte identifiera mig med det längre, med henne, inte med bilder och tal. Det var länge sen ni hade mig på samma gata, i er famn. Ni vet ingenting om det längre.

Jag hatar när dom tror jag tar deras ord och oro med värme och kärlek, dom tänker på mig. Det enda ni gör är att ärra och får gamla sår att blöda, lättare sagt så får ni mig att förblöda. Men om ni vill hjälpa så hjälp er själv.

09:31


...med träningsvärken från helvetet

23:11



Jag gillar te och speciellt te som man kokar med mjölk istället för vatten och har lite kanel i, då är det väldigt massa gott vill jag lova. Och ja idag har jag saknat denna krabat lite, Lille-august. Tror det var Isabellas småsyskons fel.

19:07


IDAG: SMÖGEN
Jag, Kristofer, Isabella och hennes två småbröder

21:55


(imorgon känns ju inte helt fel)

old.


-

Jag är den underbetalda läraren
och du är magistern som slår sina elever
med en käpp på deras bedjande händer.

12:02


20:17





Promenad med kristofer ut på överby, köpte olja till min hud som blivit extremt torr pga av 2-3 duschar om dagen med tanke på träningen, det kostar att ligga på topp! Stack och träna i sällskap av kristofer och simon, tog sista sprutan innan Thailandresan och likt den spruträdda lilla tjejen jag är satt jag och spännde mig medans kristofer höll med en övervakande hand om mina axlar. Drog på ica och inhandlade förtärbar kärlek och slog på tv4, lutade mig tillbaka och lät känslan från "Halv åtta hos mig" skölja sig över mig. Snart kommer även frugan hit, ibland är allt riktigt bra.

-

Alltid styrt åt obestridligt mål
"kartan ska alltid hållas åt norr"
Det var vad gymnastikläraren printade in i min skalle,
- vattentornet står i riktning mot norr.

Jag är glad över alla medaljer jag erövrat
så länge jag styrde mot vattnet.
Men den tävlingsvinst jag nu får rå om skulle jag aldrig byta ut
mot pilar på en briefingkarta.

För jag har allt jag behöver när jag står på tå för att kunna kyssa dig.

00:04



Jag, Johanna och Kristofer såg denna film ikväll och den var lika bra som jag trodde men inte fullt ut lika bra som boken (allt är i sin rätta ordning det vill säga) men den var utan sevärd då Johanna börja gråta och Kristofer var förvånad över att han inte grät. Själv satt jag och hånlog åt dom båda då det egentligen bara finns 3 filmen som får mig att gråta: Braveheart, The notebook och Titanic och det var min kväll, kollde även på en genusdebatt på tv4 - älskade feminister.

13:46

Vaknade upp helt slut idag, frukosten gjorde inget bättre. Försökt somnat om hela dagen utan några lyckade resultat. Istället ställde jag mig upp och börja städa och det gjorde susen för nu är jag på väg till gymmet.. tackar gud för den där lilla extra kicken som han ger mig ibland! Ikväll ska jag äta godis, en hel vecka utan socker (wow?) eller hur.

09:57


alltid vackert nära.

22:56

Jag kan inte riktigt hjälpa det,
känner mig som den underbetalda läraren
med läsglasögonen på nästippen.
Men endast av verbala skäl.

Eller var det "livsgjutar-skälen" som trigga igång det?

11:40

You can try but never really stop me


18:48


kom hit och rör om
jag behöver något att skriva om.

15:57



du kommer slå en knut på ditt snöre
herr "älskade jojo-fantast"
och likt en snorunge bland leksaksbutikernas hyllor
kommer du snora på avdammade reservdelar.

tills mamma köper en ny.

god's special gift


09:58

VARNING
Kraftig värk i rygg, det kallar jag en sträckning utan dess like. Googlade (likt den svensk jag är) för att kolla upp vad som hände och vad som kommer till att hända. Ingen tränig eller rörelser som får upp cirkulationen i muskeln, jag som fick Kristofer till att massera mig och detta skulle då fungera till min nackdel... vem kunde ana det?

19:30

Det här påhittet gällande att träna 2 gånger om dagen börjar ta på mig efter 4 dagar av erfarenhet, trött och skakig men fan vad det är värt det. Körde endast styrka idag och nu vilar jag natten lång och satsar på morgonsim imorgon igen då det blev en storfavorit efter det senaste besöket, dock fortfarande jobbigt eftersom jag på riktigt har noll procent styrka i överkroppen, så jag lär känna på lite träningsvärk imorgon? Men det är ju bara gött.

OBS: Klockan är halv åtta, dags för halv åtta hos miiiig ♥

17:31

När han ler
och blommar ut när han får visa sin passion.
När han sitter i sina slitna jeansshorts 
och blottar sin färgade bröstkorg.

När han räcker sig efter min hand.
När han håller sina händer om min höft.
När han visar sin kärlek offentligt.
- då är det bara en enkelsäng som kan förstöra.

15:44



(soppa i smak av sparris tillsammans med den finaste mannen i världen)

20:17

Morgonsim
Frukost
Promenad till fröken Stelling
Promenad tillbaka
Middag (vegburgare)
Gympass
Halv åtta hos mig
& Sveriges mästerkock...

FAN VAD BRA DET GÅR NU!
Världens bästa pojkvän, vänner och familj. Thailand om ynka 3 veckor och nytänding till att bygga upp musklerna i överkroppen, snart är jag fan tillbaka! Börjar se fram emot frukost till och med och det glädjer mig mer än nååågot annat för om jag äter frukost är jag glad hela dagen! Och träningen blir så mycket bättre.
Men nog om detta, nu slutar pausen och mästekockarna imponerar på mig som vanligt, fan vad go dom är dom jävlarna.

17:28


-


09:57

Somnar sent och upp tidigt för morgonsim vilket uppskattades då det var halvmörkt och musik i högtalarna, dit ska vi tillbaka. Nu ligger jag utvilad i sängen igen och ska äta frukost, trampa till Isabella och ikväll träna igen. Badstrand 2012? I alla fall göra mig redo för Thailand. Nu ropar min fina pojkvän, lika gör magen efter ett jobbigt simpass.

21:41

Jag älskar när han inte kan få nog av att hålla min hand i soffan när vi ser på film.

09:34

Tillbaka liggandes på min sida i Håkanssons säng. Resan igår gick bra, slitsamt då jag satt vaken nästan hela natten innan och börja resa 05:43 och var hemma i Trollhättan 15:44 och där stod han, mannen i mitt liv och väntade på mig som planerat. 1 vecka är en onödig lång tid att vara isär när man är kära som han och jag. GAAAAY! men sant.

Markus Krunegård - Stjärnfallet

Duschade, åt och somnade. Runt 20-snåret kom Stelling och Bylund och vi kollade på film, sen somnade jag så jävla hårt igen. Men nu är jag vaken och poppar Markus Krunegårds allra bästa låter, Kristofer står och kokar ägg åt mig och sen vid 11 ska jag dra iväg och simma, kanonstart på dagen eller vad tycker ni?

jag saknar er


17:10

IDAG;
Vaknade upp hos mamma, tog 11:26 tåget till Ljusdal och lämnade av packningen hemma hos Sanna och Daniel. Köpte gravljus och promenerade i finvädret till kyrkogården och sa hej till alla jag tragiskt nog känner där och efter skjutsade morfar mig till farfar som bor ute i skogen. Väl där drack jag kaffe med farfar och Ulla och passade på att äta limpsmörgås med ost som serverades, kollade även på herrarnas skidstafett. Vädret höll i sig och det var fortfarande vårvarmt vid 15-snåret och jag valde att promenera tillbaka in till byn, mötte Sanna på stationen och sitter nu och tuggar tuggummi i hennes soffa. Kl 18 ska jag till mormor och morfar och äta middag sen kl 20 blir det sista hänget med Sanna och Hägg innan jag imorgon 05:43 tar tåget tillbaka ner till Trollhättan och hem till min älskade Håkansson.

23:10




!


 varning för ordspya.

17:23

"En ensam kvinna söker en man" svar till: Hjärtat talar sant.
En pessimist i sitt livs form men jag vädrar blod, det luktar sorg.
En utomjordings kärlekstörst i en undran vem som svek vem först,
ät fett och socker tills du spyr eller bli en fyra-tonsmartyr.

Sälj dig, sälj dig dyrt.

Kom låna törnekronan min, lid för konsten eller brinn.
Jag slåss och håller kroppen varm i en dröm om mammas ömma famn.
En utomjordings kärlekstörst i en undran vem som svek vem först
och jag blir gärna en martyr för vi behöver nog en ny?

Sälj dig, sälj dig dyrt.

Ett långfinger åt döden, vi gick över lik
och skylta med vår kärlek, vårt rika inre liv!
Men plåtarna till himmlen var slut när vi kom dit
och priset vi betalat för att klassas som elit var att vi blev som dom andra.

Men vi kommer inte längre för vi är tillbaks på noll
men ingen kommer sörja, vi har spelat ut vår roll.
Vi glömmer hela skiten det betyder ingenting
för vi skulle kommit längre men räckte inte till, vi blev som dom andra.

21:20

Då satt jag stadigt i soffan hemma hos mor i Vallsta, igen. Åkt fram och tillbaka hela denna vecka känns det som. Idag fick jag träffa Sofie Thorsell igen, tuggummin och kaffe på sin höjd, strösnack och uppskattning. Sedan tog jag 16:10 tåget hit, blev bjuden på middag och åkte sedan till festlokalen som dopet ska hållas i imorgon. Väl på plats så hjälpte jag och Ninni våran äldre syster Madelene att duka, ordna och massa inför morgondagens fest ståhej! Ska upp tidigt imorgon för att fixa pricken över i:et innan dopet och värma upp för all fika jag ska fika... så hej på're!

09:01

Exakt en månad kvar till Thailand!

21:57


jag älskar, inte gillar, men verkligen älskar kexchoklad

18:47

Tillbaka i Ljusdal efter ett trevligt dygn hemma hos moder i Vallsta. Idag åkte vi in till Bollnäs (mamma, jag, syster + barn och Jörgen) käkade kinamat till lunch och köpte nya träningsskor till en behövande, tack som fan igen mamma.
Så nu är jag tillbaka hos Sanna och försöker gå i dom. Imorgon styr jag tillbaka till Vallsta och finfamiljen och på lördag blir det dopet jag åkte hem för, mosters fina lilla Vilja ska bli blöt. På måndag är jag hemma igen, puss på're.



19:37

Trivs väldigt bra över att vara hemma i Hälsingland, väldigt ovanligt faktiskt. Tisdagsslapp med Sanna då vi inte lämnade soffan förrän 18:30 då vi åkte till Järvsö för att byta till Mathilda's soffa. Idag blev det kafferep med Sanna och Eveline innan jag tog tåget hem till fin-mamma med c/o. Hjälpte henne med middagen som bestod av rödbetsbiffar, stekt svamp och annat mums och sedan gick vi över på fika hos grannen som i detta fall råkar vara min syster, träffade barnen och hennes egna c/o. Nu sitter vi pch kollar på halv åtta hos mig, i frysen väntar glassen på'me.

10:42


(all you need is love, bam-para-bam)

?

Flytta till Oslo?
Flytta till Bergen?
Flytta runt i Sverige?
Börja plugga -
Lund?
Trollhättan?
Göteborg?
Malmö?
Helsingborg?
Plugga distans, betala 100.000?

En?
Två?

C3PO (hjärta)


16:19

Äckliga SJ, förseningar och framme ca 2 timmar senare än avtalat. Promenad med alldeles för tunga väskor (i'm a overpacker) men väl framme hemma hos Sanna så somnar jag ovanligt bekvämt efter att suttit på direkttåg i ca 9 timmar, folk snarkar och ingen som släcker ner i vagnarna. Hörlurar som börja värka i öronen och illamåendet pga av element som spottar ur sig värme! Nog med glädje, ikväll åker jag till Järvsö tillsammans med Sanna, Sofie och Victoria för att mysa ner mig i Mathildas soffa framför en go film - skönt att vara hemma igen.

12:59

Skiter från och med nu om håret faller av
om hjärtat går sönder
eller om jag handlöst står och vankar.
Detta är ett prov som bara har ett rätt svar.
& magkänslan får mig att skriva det felaktiga svaret.

Bland dammiga böcker
och erbjudanden likt "2 för 3" insåg jag:
2 för 1, ingen great deal?

20:17


12:19

Kaos skulle jag kalla nattens arbetspass, en väldans stor kaosbomb. Hade varit lite småbråk mest hela kvällen men inget vakterna lyckats bryta men efter stängning blev "gängledaren" kvar, en kille som påstås vara farlig och jag må mig inte till att finna min inre rädsla för honom utan har tjafsat med han ett dussintals gånger. Orka vara rädd för människor? Gud som haver... bråk blev det, på arabiska så jag fattade inget alls och detsamma gäller det för vakterna då vi stod som frågetecken inne i klubben! Har faktiskt aldrig skådat något liknande, 5-6 araber och minst lika många vakter, klubbägare och personal. Glas krossades, hot, golvkastning och väggkänsla. Inte heller fick jag lämna lokalen ifall jag hade blivit indragen i bråket utanför och vakterna inte kunde hålla ett öga på mig, så där stod jag och kolla på ett dussin män slåss, skrika och blöda. Män och deras leksaker alltså, alltid lika imponerad blir jag.

Nog om det - idag är jag svintrött, sov fram till 12 (gick visserligen och la mig halv 4) och idag ska jag städa, tvätta och packa för imorgon åker jag hem till... wait for it ... Ljusdal! Hoppas att Kristofer kommer på torsdag också.

krrristofer?


12:53



(hjärta till min norska vän Maria Bertilsson, du gjorde min dag så jävla mycket bättre!)

02:35




Bergen, Norway
(skulle ju inte sitta helt fel heller, Oslo eller detta?)

16:05


Sittandes på detta vis hittar jag mina två favoriter när jag kommer hem från världens finaste josefin frölund, men så fort jag har ätit upp mina vegetariska örtbiffar så ska jag joina dom och spela minecraft så ha det gött idag och enjoy.

suddenly it happens -


19:44


13:52

Dags att blåsa av de gamla skolböckerna kanske? Jag har just kommit hem från Trollhättans utbildningsmässa och jag måste erkänna att jag är sugen då både Trollhättan, Lund och Göteborg drar i mig. Lund hade den direkta utbildningen jag varit sugen på länge medans Trollhättan hade en lite bredare, får ta mig i kragen och verkligen fundera riktigt kring detta nu. Jobba eller börja plugga? Annars var det trivsamt att krama Kristofer igen efter min snabba fram och tillbaka vistelse i huvudstaden. Nu ligger jag i hans säng och tuggar godistuggummin och dricker läsk, livsvärt.

-


(skönhetsperfektion)

20:13

Sitter i Sophie och Frida's kök och dricker chai té och har just bakat morotskaka, gud vad jag har saknat dessa människor när jag är riktig och känner efter. Jag och Frida har varit på fotoutställning och mått illa, närbilder är lagom avslöjande? Käkade på Taco bar tillsammans med Olivia och det var gött att få träffa henne igen, hon lovade att komma tillbaka hem till Trollis och aldrig på riktigt bli en stockholmare. För här är man konstig, idag på Taco bar så fick jag ett glas cola som smakade snusk och ingen kolsyra så jag gick tillbaka med den till kassan och sa till, kassörskan smakade och sa otrevligt "jag tycker den smakar normalt" och räckte tillbaka glaset... alltså?

Åker i alla fall tillbaka redan imorgon, här blir det fullt hus då alla inneboenden får nya besök och Olivia åker också tillbaka över helgen så ja det sa sig självt. Men vad gör det, får åka tillbaka en annan gång helt enkelt.

RSS 2.0