20:43


Skrev idag hyreskontrakt och har målat hela eftermiddagen med goda resultat, så snart är det ett hem att glädjas åt

-


12:19


15:29


my true love.

17:10

Igår satt jag och Kakan nere vid kanalen och solade i kvällssolen då en amerikanare dök upp helt oväntat och slog sig ner vid oss och börja tjöta, riktigt trevlig var han och han är nu vår nya vän. Vi tänkte presentera honom för resten imorgon då vi ska förtära alkohol i onyttiga mängder. Så hej till dess????

14:07


(ett år sedan)

22:21

Jag saknar er.

00:08

Du kliar lika illa som skabb, smakar lika hemskt som sur gammal mjölk
och jag skakar hellre hand med monarkin än att förbli din vän.
Jag önskar att jag vore döv varje gång du tilltalar mig vid namn
och jag hatar när du kallar mig vid smaknamn, för det smeker inte alls.

Jag älskar att höra folk smutskasta ditt namn
och jag får ett rus av att sitta bredvid och instämma raka motsatsen till passivt.
Hatar din fysiska ställning.

Det ska bli en resa av gudar att få lämna min falska stämma.

20:12

Äntligen har jag fixat ett boende, mitt egna boende. Har inte haft något eget på lite mer än ett år och det har varit sjukt jobbigt! Äntligen ska jag få vara hemma NÄR JAG VILL och vara själv NÄR JAG VILL och inreda bäst fan jag vill (det vill säga, vitt och lite mer vitt?) Lön på fredag, solen skiner på och det är sjukt varmt. Jag är ledig hela 7 dagar och ska fan bo utomhus - eller i alla fall fram tills på tisdag då jag får lägenhetsnyckeln. Fan vad gött jag har det.

Såmed en 90-säng, minikyl och lite vit målarfärg så beger jag mig tillbaka in till stan, ett kärringkast med boll ifrån min pojkvän och 3 minuter från gymmet! Och snart... ja snart är det 6/6 och halva familjen kommer ner.

20:55


en helt fantastisk kille, min kille

söker maka:


-

Jag har aldrig förr träffat en sån levande människa.


17:31

Igår kom äntligen solen till Trollhättan och vi drog ihop ett gött gäng och slog upp kubbet nere vid fallen och mitt lag vann! Inte för att jag kan påstå att det var tack vara min hjälp utan dom hade nog klarat sig snäppet bättre utan mig. Senkvällen spenderades hemma hos Kristofer tillsammans med Simon och Isabella och vi kollade lite på tv tills jag kom på att jag måsta ringa "grabbarna grus" och det satt som pricken över i:et. JAG BLEV SÅ GLAD AV ATT PRATA MED DOM! Jag fick reda på att det inte blir nå peace and love i sommar vilket va lite tråkigt men ist ska jag mysa mig in på en norrländsk strand med de bästa grabbarna i Hälsingland!

Nu ska jag snart ladda inför jobb, kollar lite på tjockisar på tv'n innan för det tycker jag är himla roligt. Puss på er!

-


14:22


we'll die together

13:51

När jag var liten -

...så dansade jag nästan alla mina tryckare med en kille som heter Ronny Wallberg och vi vann alla tryckar-tävlingar för att vi spelade alltid på samma säkra kort då vi dansade och höll om varandra samtidigt som vi pussades "långtradare" Alla tyckte vi var häftiga då och ville att vi skulle vinna.

...så hade jag alla mina gosedjur uppradade längst golvlisten i mitt rum. Jag sa alltid godnatt till varendaste en och valde alltid ut minst ett gosedjur som skulle få sova med mig i sängen, men jag var noga med att det skulle bli rättvist så ingen skulle känna sig utanför. Min allra största favorit genom tiderna hette Lelle och var en vit teddybjörn.

...hade jag en hemlig koja tillsammans med min bästis Emilia Hansson och dit åkte vi alltid efter skolan och käkade kakor. Varje sommar planerade vi att vi skulle bygga en hängmatta i trädet och sova över där, i smyg.

...så gick jag aldrig direkt hem efter skolan utan fastnade alltid här och där, värst var det på våren då jag alltid byggde ekbåtar och grävde spår i grusvägen så det blev till stora bäckar där min båt åkte upp och ner. Mina singelutflykter ledde till att jag missade saker jag skulle göra efter skolan, en gång missade jag en begravning för att jag istället hoppa i stora grushögar. Inte för att jag var nonchalant utan när jag väl börjat kunde jag inte sluta.

...så bytte jag pojkvänner lika ofta som jag bytte underkläder. Många gånger hade jag flera pojkvänner samtidigt. Observera att detta var ett beteende som spelade ut sin roll i ålder 6-10 år.

...så mimade jag och grät till låten "Teddybjörnen Fredriksson" för att jag tyckte den var så sorglig och fin och så påminde den mig om Lelle som jag många år tidigare tappat bort. Brukade ofta sitta ner i min gungstol när jag mimade.

10:24



du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart på sommaren och gör lite somrigt,
för då kommer blommorna snart

11:18


Igår kom Isabella hem till mig (internt skämt eftersom jag sover i hennes bäddsoffa) och vi hade pyjamasparty och kollade på säsong 2 av eva & adam och käkade godis. HELT JÄVLA OK! Nu sitter jag med gokaffe och ska äta, tjena!

sjuttonde maj


/det är svårt att tänka sig att det är ett år sedan jag kolla på denna fina och underbara lilla sjuårings nationaltåg

-


/och så var det den där saknaden, den där stumma oumbärliga saknaden.

18:19

Bläddrar bland skamfilade blad -
en rad av bekännelser och sekretesstömningar
men inget av värde.

Till åren komna bekanta,
ingådda skor och avdammade spegelbilder.
Leder mig själv som den blinde över övergångsstället
för hem kommer jag inte mer.

Fan jävla kuk-stad.
Fan i helvetet vad jag hatar er.

17:07


11:59


17:02


Satan vad sliten jag är, skyller på vädret då det regnat och åskat i stora bokstäver. Kom ut från gymmet 15:30 och det bara vräkte ner och slog i vartannat och självklart skulle jag cykla hem. Ligger därför fortfarande nedbädda i soffan och gruvar mig för lite core som står på kvällschemat idag, 18:15 och jag är inte ett dugg utvilad.

10:57





23:07


20:29

Jag är så sjukt sugen på att skaffa eget igen efter att bott i en norsk familj, sen tillsammans med Kristofer och nu Isabella. Men med tanke på omständigheterna så får det bli ett projekt på långsikt men när tiden är inne vill jag nog ha något i denna stil (man får drömma men istället drar jag och tränar, ciao)






11:39


Dagar som är grå som dagarna är idag, då längtar jag tillbaka till Thailand mer än vanligt. Värmen, maten och alla människor där... hakuna matata, det är inga bekymmer. Till skillnad från Sverige, här är det regnigt och kallt och helst så ska man ska gråta när ingen ser. Och som grädde på moset så lider jag just nu av en hemlängtan så stor.

Annars flyter livet på nere i Trollhättan. Jobbet i lördags var påfrestande men riktigt kul, massivt med folk men inget bråk då alla var fulla men glada. Igår lyste till och med solen en stund så jag, Kristofer och Simon åkte på baklucke-loppis och käkade korv med bröd. Kvällen spenderades med Lisa, Simon, Isabella och Kristofer och vi såg en riktigt bra film: Contraband (rekommenderas starkt) och idag vaknade jag upp i min älskade pojkväns säng. Han är riktigt fin ♥

-


09:05


/ligger och lyssnar på sister hazel och är 15-16 år igen, passar på att återuppleva de bästa åren av mitt liv. riktigt fint.

23:28


Micaela med C -

Sitter med lortiga strumpor och håller tummarna. Slut efter 1.30 timmes promenad +jobbelijobb men mår kanon.
Känner fortfarande av min lyckokick som kickade in runt 19-snåret idag, som sagt (blå tumme)

-

Kristofer Håkansson ♥

14:54


+
Olivia Johansson
6-10 juni
Dagens kommande aktivitetshäng
Baby oil

09:50

Stäng ute verkligheten, älskling slut ögonen.
Hör du melodierna i natthimlen?
Det kommer ta en evighet men vi sluter ögonen
och lyssnar på en psalm som bor i hjärtslagen,
vad som helst, utom verkligheten.

Jag kan se dig äntligen, m
in vän jag hör en sång i dina andetag.
Rakt in i evigheten så älskling slut ögonen och lyssna -
men vad fan du måste lyssna nu


...för jag kan se dig

07:25

Vilken dag det var igår, sol och promenader. Hängde större delen av dagen/kvällen tillsammans med Kakiiz och vi tatuera oss non stop då jag har en fet en jävel på halsen. På kvällen kolla vi på korp-premiären och min finfina pojkvän spelade och vann med 4-2. Efter det drog jag, Kakiiz, Lisa och Johanna till max och skrämde livet ur personalen då vi snurrade fram som en tornado och skrattade högt. Kvällen slutade sittandes i Simon/Kristofer's soffa tillsammans med dom och kakan, så som det alltid passar sig. Idag blir det nog lite öl, eller hur var det?

P.s något som jag och Kristofer lyckas missat är att vi i förrgår hade varit tillsammans i 6 månader, coolio.. ♥ d.s

09:40

Dagens sanning: Jag vill hem till filmkvällar med grabbarna grus.

Dagens ord: Vimmelkantig

20:18

Klev upp i tid för att hinna med ett morgonpass då Core stod på schemat, lika jobbigt som alltid men gött som satan själv. Väl hemma hos Kristofer snyter jag ur mig blod och blir tröttare och tröttare för sekunderna som faller.
Det resulterade i att jag har legat nedbäddad sen 15:30 och verkligen bara försökt att sova, men jag vet ju att för mycket vila resulterar till motsatsen och man blir bara mer slö. Men nu är i alla fall Isabella hemma här med mig och vi har just kollat på Eva & Adam, gissar på att det blir några fler avsnitt. Passar utmärkt då jag egentligen bara vill sova.



15:45


/alltså den killen, jag får aldrig någonsin nog av att krama honom

16:27

Ibland försöker jag vrida på bokstäver i mitt egna namn,
söker efter dolda bryderier och skymda accenter.
Det kan inte bara vara bra?

Känner mig som den som kreera hjulet
och har äntligen fått livet att snurra utan stenbrott,
inga stockar på stockar
utan alldeles lagom med misshällighet.

Jag har mina pengar på banken
men en minnesförmåga som uppmanar till tidig detonation.
-Sköna maj, välkommen.

Läser mamma Kissie's blogg?




-


jag ska gifta mig med honom.

18:42


/hur sexigt kan det få lov att vara med smarta samt ekonomiska män?

Jag blir alltid lika imponerad av programledarna av Lyxfällan då dom alltid lyckas lösa de sjukaste ekonomiska situationerna. Och lika skadeglad blir jag (hur elakt det än låter) när white trash-morsan gråter för att hon inte får behålla sin storbilds-tv. Att man lägger 14.000 kronor på mat och har 1 350.000 kronor i skulder tycker jag är skrämmande och underhållande på samma gång. Satan vad jag framstå väldigt empatisk och i min bästa form just nu?

17:01


miss it


21:56

ZZZzzZZZ... (fan vad jag inte vänjer mig)
Myskväll igår med mysiga människor, givet. Vaknade upp till 1:a maj's demonstrationtåg och riktig vårvärme. Men har inte fått njutit av det för en sekund då jag jobbat 12-20:00 idag och missade solen helt. Men det kommer löna sig den 25'e så jag sörjer inte. Imorgon blir det jobb ute på coop och det glädjer mig, har hittat in där riktigt fint och trivs väldigt bra och det bästa med morgondagens arbetspass är att Kakiiz också jobbar med mig.

RSS 2.0