-


19:59

Jag tycker att jag beter mig rätt ograverad
om jag får detaljgranska mig själv.
Hivar uppslagsord runt om mig
som sedan får begrava mitt högmodiga jag.

Jag kommer alltid vara den som tror på fasta former -
cirkulär som solen, kantig som trehörningen och långsidig som rektangeln.


12:29

I know i can't take one more step towards you cause all that's waiting is regret,
and don't you know i'm not your ghost anymore? You lost the love i loved the most.
I hear you're asking all around if i am anywhere to be found
but i have grown too strong to ever fall back in your arms.

I've learned to live half-alive and now you want me one more time?
Dear, it took so long just to feel alright, remember how to put back the light in my eyes.
I wish i had missed the first time that we kissed cause you broke all your promises
and now you're back, you don't get to get me back.

Who do you think you are?
Running around leaving scars and collecting your jar of hearts and tearing love apart.
You're gonna catch a cold from the ice inside your soul so don't come back for me, don't come back at all!

13:51

Torsdag, jo visst är det torsdag. Nyår om 2 dagar och tänker inte skaffa mig några tunna årslöften utan lovar mig saker för egen personlig vinning. Igår myste jag in det med glögg tillsammans med goa tjejer: mathilda, sanna och lillill (som jag inte träffat sen jag flyttat och hon själv flyttat) ägde ut dom på kortspel och råkade sedan somna i soffan hemma, vaknade utvilad med mildare nackspärr. Dagen har bjudit på lunch tillsammans med far på Järnvägs och sedan häng med eveline, ska snart styra benen hem igen och ikväll ska jag hem till min vän "sjuttiotalisten" sen får vi hoppas att det snart blir söndag, soffmys och massa goa pussar från min egna Håkansson ♥

<3


dag nummer 10
antal dagar kvar = 4

22:26

(Listan 2010)
Bästa / Värsta filmen – Bästa blir nog utan tvekan Inception ocn när det kommer till sämsta så blir det nog Kommissarie Späck som tar hem det. 
Bästa / Värsta minnet – Bästa minnet är nog då jag låg på Livgardets sjukstuga (konstigt nog) och alla mina skyttemannar kom och tog hand om mig när jag var så där väldigt sjuk.
Det var en speciell känsla att känna sig så lojal till ett gäng, faktiskt främmande, pojkar.
Värsta minnet är inte ens svårt att avgöra för det är utan tvekan minnet av min hjärtläkare som fick min löjtnant att peta mig från lumpen!
Bästa / Värsta känslan – Bästa känslan är alla de samtal jag och Simon gjorde till varandra under den tid jag låg inne, då allt var nytt och pirrigt. Värsta känslan var när jag blev påkörd, bara den där sista sekunden innan krocken.
Bästa personen – Vincent vinner lätt priset som bästa person.
Bästa låten – The fray med låten you found me, bara för vad den symbolisrerar.
Bästa träningstipset – 300 situps om dagen.
Bästa artisten – Melissa horn!
Bästa köpet – Mina träningsbyxor, slitna och svettiga.

Ny bekantskap – Simons mamma Marie, en klockren människa!  
Ny vana – Träna varje dag.
Ny upplevelse – En viss mognad inom ett förhållande
Ny förkärlek – Korta cardigans

5 saker jag skulle gjort annorlunda:
Inte lyssnat på läkaren, inte badat med telefonen, inte försökt vara så där trevlig mot folk som inte förtjänar det, inte spendera så mycket pengar på skit och inte heller börjat hos marknadspunkten (haha vilket skämt)
5 personer som har betytt extra mycket: Simon, "Sofie-Margareta, stora tjocka feta" Sanna, Madelene och min mamma med tillbehör!
5 favoriter: HM, Melissa horn, bärbara datorer, min volym tång och mitt nya jobb.


(Listan 2011)
Bästa / Värsta filmen
– Limitless vinner priset som bästa film och sämsta blir en skräckfilm jag såg med kristofer, minns inte ens vad den hette.
Bästa / Värsta minnet – Bästa minnet: Veronica Maggio live @ peace and love 2011.
Värsta minnet är bara så jävla tragiskt att det bara får bli ett datum utskrivet: 9 juli 2011.
Bästa / Värsta känslan – Bästa känslan var då jag stod i matkön på hemköp i Trollhättan och mamma skickade ett sms och berättade att syster just fått sitt andra barn, jag börjagde gråta mitt i kön.
Värsta känslan var hela (ursäkta min franska) fitt-sommaren 2011, grattis!
Bästa personen – Robin Schulz.
Bästa låten – Daniel adams ray - dum av dig.
Bästa träningstipset – Träna innan man lägger sig.
Bästa artisten – Melissa horn (igen)
Bästa köpet – Mina vinterkängor, varma fötter = kärleksfylld tjej.

Ny bekantskap
– Kristofer Håkansson.  
Ny vana – Sluta bry sig om folks åsikter samt elaka kommentarer.
Ny upplevelse – Au Pair i Norge
Ny förkärlek – PEPSI helt underbara-jävla MAX!!!

5 saker jag skulle gjort annorlunda:
Slått människor på käften, reagera, skulle stå upp mer för mig själv, besökt Signe mer när jag väl hade chansen, lärt mig dricka kaffe tidigare.
5 personer som har betytt extra mycket: Mamma, Robin, Sofie thorsell, Kristofer och Eveline
5 favoriter: aspartam, älvhögsborg, träning, nudlar och the big bang theory

-


10:47


(Mamma och janne kommer och hämtar mig som bestämt, när jag väl sätter mig i bilen sträcker mamma sig bakåt och överlämnar mig ett kvitto och jag läser, irriterad över berget under ögat och kan bara fastställa att utifrån kvittot är det något som har med elgiganten att göra. Mamma uppmanar mig till att fortsätta läsa och tillslut kan jag tyda den lilla kassatexten och det står "1st Tassimo/vit" och jag blev helt ställd! Min underbara fina mamma och bonuspappa har åkt och köpt mig en Tassimomaskin, jag kan inte förklara min lycka mer än att säga att jag hade gråten i halsen)

17:36


Jag och systerdotter Vilja
Julen 2011

miss u


13:47

Minns inte när jag senast gick och la mig i tid, sov flera timmar och vaknade utvilad och nöjd. Det var någon gång innan Kristofer stack iväg på jobb och idag är det 8 dagar sen jag fick mysa med honom, förr hade jag inte klagat men han besitter något som ingen annan tidigare gjort (gay jo jag vet, tjat-micaela att vara så över öronen förälskad)

Men idag är det en bra dag förutom min nya vän, vageln i ögat. Känns som grus eller nej det känns som ett stort jävla klippigt berg innanför ögat som myser in sig och har inte alls bråttom bort. Trots det har jag njutit av kaffe och sockerfri chokladboll på finess med finis-eveline och nu sitter jag på hennes jobb och tuggar mina barntuggummin och dricker pepsi max, avnjuter hennes närvaro. Ikväll kommer mamma till Ljusdal och ska bjuda på mat sen ska jag vara med Mamma mu, Podie och Evelina! Så detta kan bara sluta bra och snart är det (äntligen) söndag igen!

höjdpunkter

 -2008








 -2009






 -2010








14:44

Juldagen, vilken överskattat festslöseri-dag. Alla går runt med händerna för magen för att alla är uppblåst sen julskinkan och knäcken och det tar knäcken på mig (oh vad kass jag är med humor) Själv hade jag pappas slipps hela kvällen och gick stolt runt med min julmage under alla lager av kläder. Så om jag hade lyckats gått upp 2 kg som jag sa så svettades jag säkerligen bort det igår, men det var trevligt trots att jag var nykter bland fulla hälsinglandsbor. Men jag var omringad av enormt bra människor och alla medlemmar i gruppen "grabbarna grus" och fick ett varmt välkomnande i stil med: äntligen, wow, jaaaaaa, kom hit så jag får krama dig osv och det glädjer mig. Nykter som jag var fick jag den äran att när festfolket styrde mot krogen så styrde jag till min bästa vän Sofie mamma mu Hägg!

Stormat hela natten, träd som slagit sönder hus och vägar men jag sitter nu nybadad klädd i en onepiece och håller tummarna för att Tobias ska piggna till efter världen hangover så jag kan få se på film hos honom ikväll, punkt slut.

09:12

Ärlighet
och respekt -
2 ord som binder samman.
Viktig som salt.

Jag andas idag tack vare dig.
Ett dumt beslut som fick dig att skina
en sommarnatt 2011.
Kärleken som svek
och giftet som spelade mig ett spratt.


01:47


min kärlek.

11:18

Distans
som en längdhoppare.
Spring, avsattshopp och landa utan övertramp.
Ni hör ju själv
-det krävs skicklighet.

Inget du gör i sömnen.
Omstart, tredje chansen gillt.

10:52




10:12

Vilken julafton, allt som jag behövde fick jag och jag känner det värt att poängtera ut att INGEN önskelista skrevs för det är jag lite för stor för känner jag (bara sanna och madelene som gör så?) haha stygg syster. Mjölkskummare, pengar, onepiece, pyjamas och stickade sockar och allt annat kom som ett stort jävla plus! Morgonen spenderades hemma hos pappa och ulrica som alltid, farfar och ulla var närvarande också. Sista avsnittet av julkalendern upplevdes av alla oss barn under frukoststunden och sen kom tomten.

Drog senare till mormor och morfar för att säga hej, där trivs jag gott och hann även boka in en middagsdejt innan det bar iväg hem till mamma och janne i vallsta. Där fick jag turen att träffa tomten IGEN och snäll hade jag även varit denna gång, helt förträffligt och passande. Julmiddag, julgodis och massa cola zero då julmusten viks åt sidan för min del. Kvällen blev en hitt då jag, madelene, mamma och jimmy satt och spela universums mest tankekrävande kortspel... tog timmar att spela klart. Men nu sitter jag hemma i mammas kök, dricker latte latte macchiato från hennes tassimomaskin och en sån ska bli min nästa uppgift att bocka av - köpa en tassimo!

<3


22:38

Då var jag hemma igen, 25 timmar i Ljusdal och det har varit helt OK än så länge. Pappa stod redo i köket igår med legymsallad+julskinka, somnade väldigt sent och upp i tid för att hoppa lite rep och sedan klippa mig kl 10:00 och blev 20-30 cm lättare. Eveline tvekade till en början och ville inte vara den som klippte av det men jag tror hon blev rätt nöjd på slutet i alla fall. Klippet följdes upp av kafferep tillsammans med Sofie Thorsell och lite sista sekund julhandling (hör till) och sedan hem till gatan i stan och har ikväll haft sällskap av hela fina familjen och alla syskon har sin pojkvän här ikväll, alla utom jag som har min kvar nere bland trollen.

Av ren utmattning släppte jag nu familjehänget - hur fan kan man kolla på tv4's uppesittarkväll utan någon psykisk smärta? Min första "kvällen innan-häng" hemma på många många många år och jag tror inte det är något för mig, inte hela kvällen i alla fall. Imorgon är det julafton ifall någon missat det, klapparna är inslagna och alla rim är färdig och utplacerad, godis till mig... någon? Morgondagens viktiga och enda mål blir: Micaela Larsson +2kg.

19:17

(all i want for christmas is...

...u)

08:33

kammar håret... fortsättning följer.

07:24

Alltid när dagen är kommen blir det samma sak, jag mår helt ärligt psykiskt illa när jag vet att jag ska hem till Ljusdal. Visst längtar jag alltid till att träffa vännerna och familjen men det är så fruktansvärt mycket gammalt som kommer upp och massa fula människor, blir alltid samma sak utav det. Djungeltrumma, skitsnack och insnöade människor.
Bättre blir det inte när jag inte kan sova utan Kristofer... ligger helt klarvaken alla nätter och vaknar alldeles för tidigt pga de själslösa äckliga demon-illalåtande fåglarna längst kungsgatan och deras häng som bara råkar vara exakt utanför sovrumsfönstret, yeah. Men som sagt, idag kommer jag hem lilla Ljusdal och det är lite bittert faktiskt.

13:42

guldklimpar, moster saknar er.
men vi ses på fredag älskade systerbarn!

mejeriet


12:57

Dagens träningsvärk är inte att leka med, trött gör den mig rent ut sagt. Spenderat tid med Johanna på Meza och nu är jag hemma hos Kristofer (tooomt på honom dock) ska laga lite mat och sedan, tro det eller ej, dra och träna... Mest för Olivias skull men egentligen vill jag bara sova bort denna värk. 

Igår blev det inte riktigt som planerat, tjejkvällen gick jag back på då istället Robin dök upp här hos Kristofer och jag var nöjd som ett barn på julafton, sen kom Johanna och vi drog till mejeriet vilket är ett centralt fik här i Trollhättan och jag lovar, ett mysigare ställe har jag inte fått ta del utav tidigare. Väl där nere kommer även Simon och Josef och vi hänger till cirkus 20:00. Senare på kvällen hade jag lite egen tid tillsammans med frugan, jag hjärtar henne.

<3

Robin Schulz, fan vad jag älskar dig vännen. Tack för att du äntligen är hemma så jag kan pussa och kramas med dig igen för satan vad jag saknat dig denna månad. Tack för att du finns för fan, du är så sjukt fin!

14:20

okej det blev frukost vid 14 men det är tanken som räknas och vilken jävla frukost va?
havregrynsgröt kokad på vatten och kryddad med kanel och frysta bär +en shot av proviva hallon/granat.

känner klappen på axeln från både pappa och kristofer, proviva som ska vara så bra?
påminner bara om när jag satt på badrumsgolvet och spydde som en gris och kristofer sprang milen
bara för att köpa proviva på det enda stället som hade nattöppet.

10:53


Somnade alldeles fööör sent och vaknade alldeles fööör tidigt. Kollat på 20'de avsnittet av Sunes jul och idag var det julrim-avsnittet och det var väl la gött att se på. Gick ner i tvättstugan för att boka tid men fick inte tid förens kl 12 så nu inväntar jag det, slänger i tvätten och går sedan och handlar frysta bär som jag ska ha till min super-fiber-frukost och sedan blir det träning. Kvällen bjuder på tjejdate tillsammans med Lisa, Johanna och frugan Isabella.

21:10

Puuh.. Äntligen slår jag mig ner efter en eftermiddag av massa håll igång! Drog och tränade för jag är så cool och oberörd av min förkylning, gick bättre än jag trodde att träna och jag tränade tills benen började skaka för då vet jag att jag gjort mitt allra bästa. Hinner hem för att duscha och sedan kommer finaste frugan för att hjälpa mig packa upp alla mina nedrans kläder, mest låg hon och var söt i sängen och gnällde för att jag hängde bak och fram men hon hjälpte genom att vara närvarande. Slängde en del kläder och skänkte även en del, annars hade det inte fått plats (trots att jag har massa kläder kvar hemma i Ljusdal) men jag har faktiskt blivit bättre på senare tid, kanske av ekonomiska skäl men vafan? Jag har lärt mig att storleken inte har någon betydelse och att det är tanken som räknas! Höhöh.

Annars suger det att vara ensam i Kristofers lägenhet, han på sin b&b-kudde och jag ensam i hans dubbelsäng och det är det inget dubbelt med. Men på torsdag kommer jag hem till lilla Ljusdal igen.

18:12

Lägeskontroll eftersom det verkar vara så sjukt intressant (vilket är sjukt):

Micaela Larsson, 21 år
Längd: 164 cm
Vikt: 51 kilo (bmi = 19) < 19 = underviktig så det är så coolt det kan bli.
Tränar fast att jag är sjuk, fast att jag har hjärfel och fast att jag inte äter min medicin.

p.s från och med nu och med detta sagt så raderar jag era "jag är avundsjuk, ta det som en komplimang
samt elaka kommentarer gällande mig och min kropp" gå och dö, snälla?

15:31


3 dagar, djungeltrumma.
när katten är borta dansar råttorna på bordet?

(skit samma nu ska min spya och jag dra och träna)

(pojkvän)


06:22


20:59

Tömde just innehållet av min magsäck i toaletten, det på känn hela dagen att det skulle hända. Med detta sagt ska jag dricka massa vatten och krypa ner (igen) och kolla klart på sjätte säsongen av himym, snart jul då?

11:48

dagen är kommen:
6 dagar kvar till jul men fortfarande ingen snö som kommit till mig och trollen.
idag blir min sista dag med kristofer på 2 barbariska veckor.....
det är fjärde advent och jag ska snart masa mig ur sängen för att tända det sista ljuset.
när jag vaknade idag så insåg jag att min huvudvärk är tillbaka.

17:24

Efter att Håkansson kommit hem alldeles för full och legat raklång i hallen vaknade vi upp till en go en lördag. Julkalendern, flyttat ur mitt rum ute på Kronan som jag så praktiskt hyrt sen den dagen jag kom hit (det vill säga 3 månader sen) Men nu sitter vi hemma hos Kristofer mamma och ska få äran att bli bjuden på middag och man tackar och bugar. Känns konstigt att vara ledig så här en lördag men det drar jag ingen större nytta av utan ska hem och knapra mina kakor jag inhandlade idag, det och mat vet ni... lagom go uppvärmning inför all julmat jag ska trycka i mig.

20:58

Skulle egentligen inte säga nå till någon men alla frågar och påstår att dom behöver veta, så jag nu ska ni väl få veta då. Jag kommer hem den 22/12 redan, firar jul hos fader på morgonen och beger mig sedan dit vinden för mig. Juldagen ska jag vara på min gata i stan och äta kilovis med julmat och nyårsfirande med fina vänner i beståelse av 3-rättersmiddag och andra ursnygga vuxenpoäng. Jag kommer inte ha någon pojkvän med mig upp denna gång heller då han på söndag(måndag) kliver på sitt nya jobb i Lund och med det sagt så lämnar han mig redan om 2 dagar och vi kommer tidigast ses den 2/1 år TVÅTUSENTOLV! och med det sagt behöver jag inte poängtera ut evighetskänslorna där..
Men samtidigt får jag mysa in det med fina vänner och en ännu finare familj. Kan också passa på att säga att dom har stängt ner klubben jag jobbar på pga av renovering och jag vet inte när vi öppnar igen, känns ju lite halvkul må jag säga. Så nu längtar jag hem till pappas julskinka och legymsallad, julgran och fett med julgodis!

18:16


- Tror du på ödet?
- Nej, ödet har inte riktigt slagit mig.
- De har det gjort för mig...
- Jaha, hur då?
- Du kom.

12:19


en klänning i storlek 34/36 som passar in i temat: en bal på slottet, kommer bäras på nyårskvällen hemma i Ljusdal så yeah.... för att kunna hålla min syster sanna nöjd och tillfredställd så hjälp mig lite nu va?

19:58

Sockerdricka hela kroppen
klev av på fel perrong.
Jag sörjer inte
jag vet bara att jag skulle suttit kvar en stund till.

Men en dag så blir det rätt.
Då ska jag dansa mitt på centralen
och låta tågkonduktören rycka mig i armen.

16:39

Fryser - sockar, två tröjor, filt och täcke.. Tur att min Goa pojkvän finns här och kokar varm oboy!

00:31

(frugan och jag)

23:31


16:56

DAGENS NYHETER

Mina ben lider, troligen någon inflammation (enligt kristofer) vet inte hur jag ska förklara känslan men jag sa igår att det känns som om någon äter upp mig och mina skelettben. Fikat på espresso house med isabella idag och insåg då att hon inte riktigt har koll på hitler och judeförintelsen - ledsen isabella att jag hänger ut dig här, ska lära dig under våran "ben&jerry-glögg-pannkakskväll". Jag är kär i mina nya vinterkängor och till och med du pappa skulle godkänna dom: fodrad med en rejäl sula. Jag saknar min mamma och syster lite extra nu. Jag är i stort behov av nya vantar då jag vill ha ett par svarta stickade men verkar inte finnas alls. Kristofer (22år) har just öppnat alla sina luckor i årets julchokladkalender. Nästa helg är det jul och jag kan knappt själv tro på att det är sant.

12:22

Fryser i december
(decembergatans hungriga andar)

Fick allting jag någonsin älskat
men ändå lämnar jag det bakom mig,
endast för att bevisa något jag i teorin vet fungerar.
"du gör det rätt som drar ut på ditt perspektiv"

Det är vad mitt sista år blivit -
ett jävla stort perspektiv.
För 12 månader sen putsade jag dina ramar,
du värmde mina fötter
och lät mig prata ut om allt det ingen ville lyssna på.

12 månader senare
jag sitter på en sönderfryst piedestal -
stum och passiv som snön.

12:57

Det är hjärtat som slutar slå
mer vet jag inte.
Mer klarar jag inte att ta i hand med, bara le ett leende.
Alla hjältar tappar höjden ibland.

Tårarna spelar de kvarlämnda ett spratt
100 år kändes allt för finstilt.
Så i "old English storlek 12" skriver jag mitt sista farväl.

Ta hand om henne
för jag ska trampa i hennes levnadsår.

12:43




+människorna
+upplevelsen
+långt från ljusdal

-helgjobb
-rastlös

15:48

Angående den publicerade kommentaren så vill jag tacka för IP-nummer och att man kan spåra, inte för att det egentligen spelar mig någon roll vilken som väljer att posta en sån kommentar men det är underhållande till en viss grad att veta vem som av val väljer att dra till med anonyma/felaktiga tilltalsnamn ist för att stå för sina egna synpunkter.

Annars: Tränade idag för första gången på länge eftersom jag varit sjuk, kände att jag inte ar helt frisk ännu (då vet vi det) och ikväll bjuder svärmor på middag. Och till sist efter en och annan tömning av tårkanalen så säger jag något jag inte vill eller trodde jag skulle behöva säga på flera år, för vi sa väl minst 100 år? Vila i frid fina Signe ♥

09:57

Lördag - söndag var jag och håkansson i Göteborg för att bara hänga. Vi besökte universeum, liseberg samt Göteborgs fina gator (fick till och med lite julkänsla) Har i alla fall varit jätte mysigt och jag tycker om min pojkvän en massa.


09:27


(detta är en av anledningarna till varför alla flickor borde ha en egen håkansson)

grattis ullis!


-



(vad är det som gång på gång triggar igång människor?)
fullständigt normalt att vara i storlek 34/36 och jag vet många som är det, ändå dessa kommentarer?

10:27

Det finns en anledning till att jag ler,
en anledning till varför jag skiner upp när din närvaro uppfattas.
Som en elektrisk stöt genom kroppen -

FAN vad jävla fin du är.

he is


03:58

Jag känner mig -
handlingsförlamad, lurad, ensam, fylld och ledsen.
Vardagsmat tänker mina demoner,
lurad av kärlek, tagen av terrorismen.
"Jag kom och tänka på en sak, jag vet ingenting om dig"

Mellersta barnet,
lagom tuff och självständig.
Jag tror jag är en av de människor som kommer fram,
endast i åskådarens ögon.
Konflikträdd, för snäll för att orka med
och det skaver att se.


Jag vill köpa dig världen, sitter inte i pengar
utan välviljan
i att bli kallad jävla mogoloid-barn. ♥

11:13

Jag kommer hem fast allting är så svårt, men jag tror det blir bra till slut ändå.
(jag kommer hem igen till jul)

22:53

Dåtid stavas inte som nutid.
Bokstäver skiljer dem samman
likt känslan och tiden, hjärtan och smärtan.

Jag ska ge dig en polaroidbild
utan en chans att redigera och finputsa.
En bild på mig i spegeln
så du en dag ska se vem jag är.

Sanningen känns
och lögnen skall vara vit.
Vit som den snö vi fått
men inte lika vit som i dåtid, likt nutid.


Inget kommer någonsin bli lika vitt.
För den vita färgen sa jag en gång att jag skulle gifta mig med.

13:39


Jag vet inte hur, men jag kan tänka mig. Ulrica har spelat denna skiva de senaste jularna hemma på min gata i stan. När hon julbakar, julstädar, julmyser med adventljusen och allt juligt ni kan tänka er. Så denna skiva har jag spelat flitigt på spotify och kristofer suckar lite varje gång. Under alla våra bak här i trollhättan har jöback stämt in med sin fina stämma och jag känner mig lite närmre hem. Nej jag önskar faktiskt jag fick vara hemma nu trots att kristofer och alla andra har lyckats fått mig i bra julstämning. Han och jag som kollar på sunes jul innan han åker ut på jobb, eldar vårat "räkna-ner-dagarna-ljus" och varje kväll blir det Tjuvarnas jul, mysigt och väldigt trivsamt men hälsingland har något som inte dom har här nere och det är familjen Trosälla kring juletider.

-




18:57

bjöd kristofer på middag, & han vågade äta upp precis allt...



15:48

Fixat med kristofers bil hela dagen, varje timme har det varit menat att jag ska gå ut och ändra tiden på bilen så han ska slippa undan böter. Nu när jag var ut kl 15 så såg jag att han hade fått en böter just för min olagliga aktivitet hela för/eftermiddag. Av ren protest satte jag mig i bilen för att köra runt och detta utan körkort, för sån är jag.

Meningen var väl att jag skulle köra någon meter men så fort jag ställt in bilen efter min längd insåg jag hur kul det är att köra bil så jag körde en sväng... men eftersom jag aldrig kört en Saab höll jag på att inte få ur nyckeln ur tänningen, vred och vred och svor för att jag hade lämnat mobilen i lägenheten och saknade möjlighet till att ringa min pojkisvän. Efter några minuter (som kändes som tiotal) tänkte jag till, i vilket läge var växelspaken när jag hoppade in?
"HÖGER BAK" var det jag kom fram till och voila där fick jag loss den nedrans nyckeln. Vad hände med friläge och handbroms? En Saab ska jag i alla fall inte ha.

13:10



1.
Ibland "glömmer" jag äta middag och tröstar mig med andra saker som är godare än mat, typ:
nötter, glass, pepsi max, frukt samt lussebullar.

2. Jag är läskigt kär i Kristofer, så kär så jag en gång sa att jag önskar att vi kunde sätta oss fast i ett
kardborreband så att vi på så vis alltid skulle kunna vara med varandra (haha)

3. Det roligaste jag vet att göra på mitt jobb är att plocka disk, jag är fullständigt seriös.
Visst blir jag inte ledsen när jag står bakom baren heller men som diskplockare är man mitt i festen.

4. Jag har aldrig trivs så väldigt bra tillsammans med tjejer men här nere älskar jag alla kvinnor.

5.
Folk tror inte att jag äter onyttiga saker med tro mig, det är jag kung på.
favoriter: choklad, vatten oboy, skumtomtar (nyfunnen favorit) kexchoklad, fizzy bubbelflaskor.

6. Förr ogillade jag att folk hade en one piece men nu har jag sett till att önska mig en i julklapp.
Kristofer ogillar dock idén på mig och en one piece men jag har lovat att bara ha den inne och hemma.

10:05


-

Man skrattar med gråten i halsen
så är det att vara mellersta barnet 1990.

Knäna lämnar aldrig hakan
och axlarna sitter fast i öronen.

2 in 1


22:06

vilken mysig dag jag haft. julmarknad med kristofer och fis-lisa samt ett möte med en enormt karismatisk dam som ägnar mycket tid och pengar för att hjälpa barn och familjer i Kenya (allt detta utan vinning och helt självständigt utan någon organisation tätt bakom) hon tacka mig och kristofer för vårat visande intresse och samtidigt som hon tacka mig insåg jag hur löjligt det var, vem är vi att ta emot något sådant av en dam som hon själv?

Bakat hela kvällen hos familjen håkansson, pepparkakshus och lussebullar, tröck i mig massa! nu har jag och kristofer som sagt i tidigare inlägg hyrt film och köpt götta, sug på den ni.



4 veckor

Jag gillar sättet du anstränger dig
när du märker att mitt låga blodsocker tar över.
Då tycker jag att du är supersöt!

Eller när du står inne på badrummet och trimmar skägget,
nyser världens vulgäraste nys och hojtar stolt "ohh, den har jag väntat länge på"

09:21

och som vanligt blir det en kort förklaring om vad helgen bjudit på, samma sak varje söndag...

fredag: tidigt träningspass, frugan kommer på besök efter. hon drar med mig ner till strandgatan som är ett café samt pub. hört av alla att det skulle vara väldigt trivsamt men av någon anledning har jag inte hunnnit mig dit men i fredags så! Kvällen bjöd (BOKSTAVLIGEN) på nachos av håkansson sen nattklubbs-jobb. väldigt behagligt och lättsamt och det är skönt ibland. slutar strax efter kl 2 och inser att jag blivit utelåst, igen. men tack vara fin-fina josefin fick jag sova någon timme den natten ändå då hon tog mig under sina vingar och parkera mig i hennes gudomliga omtalade trollhättasoffa.

lördag: slut som artist men upp tidigt skulle jag eftersom jag skulle till ullared med håkansson och hans mamma. eftersom det var min andra gång där tänkte jag att det skulle gå liiite enklare. sist fick jag en sån chock så jag börja frysa och blev sjuk! klara mig rätt så bra men jag förstår inte dom som är där ofta alltså. kommer hem igen vid 21, slänger i mig mat och sticker till jobbet timmen efter. likt varje lördag exploderar folkmassan och det är folk tamefan övarallt, massa jobb och stress och mina fötter var ju redan ganska slut. somnade fint när jag äntligen var hemma.

idag ska det bli tvättning, julklappshandling, julmarknad, bak hos familjen håkansson och för att avsluta denna fartfyllda helg hyr jag och min fina pojkvän film och dör lagom fint i soffan ikväll.

21:34

min pojkvän rockar din pojkvän.

09:27

Berg
och dalbana.
Helt beroende av varandra.
Ingen dal utan berg...

Vem är du som säger till mig?
Att andas när du har luft till övers
och plocka dina höga moln
när du har några.

Du får inte mig.

frugan


16:23

Kämpar, sliter.
Vill lysa röda färger för att få dig lycklig.
Bara lysa klara färger
och inte svalna i jämförelse.
Inte hamna utanför bilden,
inte ramla av piedestalen du byggt.

Jag vill ge dig alla mina nyanser
& låta dig krampa min hand
när jag behöver det.
Jag vill lysa röda färger för att få dig lycklig.
Vill vara där med dig.



(you're gonna catch a cold from the ice inside of me)

10:15


(1 december tillsammans med håkansson
sunes jul samt tjuvarnas jul
)

RSS 2.0