<3

Äntligen kom våren till Trollywood


10 till 15

Ökar i vikt, gör mig både glad och ännu mer motiverad! Även väldigt glad över att jag lyckats döda sockertorsken i mig men har nu väckt mitt finncrisp-monster igen, också blivit en kvarg-fantast blandat med hallon och kanel (en ny favvisfrulle) och tanken på finncrisp får mig att klara av ett två timmars träningspass utan större problem. Så mitt tips till allmänheten är naturell kvarg, jag äter den lätta kvargen med 0,3% fett. Mycket har förbättras i matväg nu när jag tränar hårt men "fett rädslan" består ännu. Ska dock på en föreläsning gällande kostrådgivning på tisdag och hoppas på att fatta upp ett och annat inom mat och träning, hur de två faktorerna påverkar varandra. Vet bara att mitt behov av energi har stigit, hungrig näst intill hela tiden och försöker äta bra. Förlorar ju en del på att inte äta kött, mår fortfarande illa av tanken på att äta det. Fisk funkar och kyckling går an men resten ger mig nästan kväljningar.


Inspiration


Fit me


Torsdag

Nu är jag hemkommen igen, fr.o.m. igår faktiskt. Haft en bra vistelse i framtiden och Uppsala. Klev upp 05:00 igår för att hinna med tåget Uppsala-Trollhättan, såg fram emot att komma hem och landa och njuta av en ledig dag i hemmamiljö men strax innan tåget rullade in på stationen i Trollhättan ringer Kassachefen inne på Coop forum och frågar om jag kunde tänka mig att hoppa in, klart jag kunde omedveten om kaosen. Jobbade 15-22:00 och hade kö i kassan non stop, helt sanningsenligt! Rätt slitsamt då jag klivit upp så pass tidigt och rest halva dagen. Men med norrländsk dialekt kommer man långt i kassan, det är hemligheten.

Hann hem till Kristofer och vända innan jobb, väl på plats blev jag uppmanad att leta påskägg - hittade det bakom skrivbordet och åt mig mätt och glad. Tack ännu en gång Babe.

Idag är jag ledig, hunnit med ett intensivt träningspass och ligger nu och myser hemma hos min trollhättebästis Lisa, kollar på projekt runway och laddar för en jobbhelg!


-


Hjärtat

Pinsamt, men det stavas så som det låter - j.a.g s.a.k.n.a.r d.i.g


Uppdatering -

Känslan av att vilja briljera och skilja mig från mängden kommer tillbaka och slår mig på käften. Varför kan jag inte nöja mig med ett vara en klassisk Svensson och trycka plu-koder tills jag dör gammal och tjock i min växa-säng för vuxna? Skaffa barn för tidigt och längta tills den 20'de varje månad då barnbidraget kommer. Viljan att steka fiskpinnar och koka snabbmakaroner (massa kolhydrater och socker) och sedan somna till Morden i Midsomer.

Istället sitter jag ensam i ett övernattningsrum i en främmande stad med en singelpicknick och kollar på Mot alla odds och har halvt panik över känslan av att prestera, göra folk stolta. Slänger ett öga mot klockan: 12 timmar kvar då jag ska kvala till framtiden -


Till SJ

Varför hatar ni mig?


Boyfriends adidas


23 mars

Fotbollsturnering
Bakfull
Hungrig på falafel
Sjuk
Träningsuppehåll (ledsamt)


Recept

En/två bananer
I dl havregryn
Kanel

Mosa bananerna, blanda ner gryn och kanel och låt stå i kylen i några minuter. Rulla smeten till små bollar och grädda i ugnen på 300-350 grader tills de blir bakad och awesome! Jag valde att mosa lite hallon och doppa i.


Hej

Sjuk, trött, kär, tränar


-


Work...out

Puls/mage-intervall och förbränningapass!


-


träning

Efter en intensiv jobbhelg har jag missat träning fredag-lördag men mina nära har övertalat mig om att det kallas för vilodag så det får väl vara så. Men igår var jag tillbaka med ett pulspass, cardio när det är väl att tala om. Sov hos Kristofer och klev upp i tid för att köra morgonpass - bröst och ben. Sitter nu hemma och har sugit i mig min proteindrink och försöker ladda om för kvällens pass.

Dagsformen är fortfarande pinsam, smala ben och armar på en svag överkropp. Men nu är vi på gång och som jag sagt, det kan bara bli bättre nu!


Måndag

Okej, svarar på frågor -
Vad ska jag göra på min semester? v. 25 ska jag hem till Hälsingland och fira midsommar och detta troligen (och förhoppningsvis) ute i Groland med familj oh vänner, det bästa är att Kristofer kommer med upp om allt klaffar! Då har jag beställt fint väder och en blommig klänning från Carlings, matkoma och en midsommarkrans. De andra veckorna är jag inte helt säker på men hoppas på ett hembesök av syster och Co. så vi tar Liseberg och Göteborg som en favorit i repris.

När kommer jag hem igen? Om jag det ändå visste och om jag det även fick bestämma... SNART hoppas jag i alla fall kunna görs ett besök i Norrland. Hade ju sagt mars hela mars månad men med förändringar på jobb så blev det just, ironiskt nog, mycket jobb. Men nu satsar jag på april i alla fall! Och jobbet går bra, Trollhättan är dock ZzzZz och jag vill bort bort, bort. Men om en vecka är jag i Uppsala med Sanna och Linn vilket jag ser fram emot.


Happy day


-


Life

Dagsformen är inget att tala om men nu kan jag bara bli snabbare, större och starkare. Seriösa kosttillskott och protein i byggande syfte!


Tisdag

Du får mig att vilja briljera
och måla havet i rikliga färger
för att undvika ett slut på regnbågen.
Ett slut på oss.

Du får mig att andas,
le och skratta då det uppfattas opassande.
För att vara så förälskad som vi är
rekommenderar ingen märkvärdig människa.

Du & jag, 2013.
Året då jag föddes.


Kommentera gärna

MEN skriv gärna då vem det är, speciellt när ni frågar mig saker och förväntar ett svar.


Semester

Nu är det klart med semestern: v. 25, 27, 30 & 31!


Love


-

Blev just med protein, nu blir det andra vaniljbullar.


Fit for fight -


Ullared

Lisa's mamma överraskade mig med en gåva och jag blev rörd, jag klär i den också.


Love


RSS 2.0