Mr.


Min favorit-gaisare sitter och surar på golvet. Med telefonen i handen googlar han "betongvägg, småsten" för att lösa det problem vi har med att fästa tv-fästet.

Master Bedroom




ta mig till kärlek




roadtrip-bilder








den bästa jag vet, ❤

roadtrip med hjärtat

Jag och Johan är på mini-semester längst västkusten just nu. Började med en tripp ner till Ullared för att handla lite saker till lägenheten och sedan bila vi till Varberg och badade i havet alldeles intill fästningen, hur varmt som helst ute och solen bara gassade! Vi åkte vidare in till självaste Varberg för att hitta tältplats men åkte till stranden istället tills regnet kom! Helt omvänt väder på några sekunder bara...

Hittade tältplats på Södra Näs Camping och där hade vi det hur gött som helst. Satt på en bänk uppe på en kulle mot havet och käkade godis tills natten kom. Vårat tält var av det minsta lagret och man kunde inte ligga raklång men vi klara oss genom natten och drog vidare till stan, loppisfyndade och käka frukost.

Drog vidare uppåt mot Göteborg, stannade i Åsa och badade, solade på klipporna tills klockan blev så pass att vi måsta fortsätta mot Göteborg för att hinna till GAIS-matchen som började kl 16:00 och väl på plats kom regnet ikapp oss och i 78'e minuten blir matchen avblåst och jag och Johan åker vidare. 

Denna gång åker vi till Ljungskile och vi är idag fortfarande kvar och har just avnjutit en frukostbuffé av bra klass och ska nu snart åka till uddevalla för att inhandla resterna till lägenheten på Ikea, se vad det blir härnäst...?

Daniel Adams-Ray




Det finns ingen annan människa i världen
som jag vill dela detta med.

2 dagar kvar




allt, blev inget

Jag minns den dagen,
det var mörka kvällar i februari.
Jag sprang hem den kvällen
endast i brinnande fart för att möta förnedringen.
För gråtandes lämnade du mig i bunkern,
mörka februari 2013.

Idag förstår jag inte, kan inte se gestalten av mig själv.
Hur kunde jag krypa mina knän så blodig
för den ständiga besvikelsen?

finbesök





Sanna är på besök i Trollywood! Alltid lika trevligt att ha henne här. I samband med hennes vistelse planera vi in en resa till Ullared!!! Haha helt loco är det där, min tredje gång och Sannas första besök. Gick bra, avklara Ullared på ca 4 timmar och massa saker inhandlat. Boka in nästa besök om 2 veckor tillsammans med Johan för då ska vi förhoppningsvis vara rätt så inbodda i vårat slott på Garvaregatan...

Inatt sover jag och Sanna på en herrgård utanför Kinna, just saying.

grått blir vitt




<3

Paralyserad utav sommarregn,
högre än den piedestal jag krossat
och vardagen har aldrig varit så lockande.

Tack vare kärleken.

Textat i synnerhet för eran skull
för att släcka törsten utav era vetgiriga sinnen.
För det jag har går längre inte att dikta.

Tack vare kärleken.

Knäckte piedestalen av vad allt varit,
vad jag trott -
men du har levt livet och du låter mig leva det.


second hand-shopping



Besökte "Dennis Prylbod" nu idag på eftermiddagen. Kikade runt på hans sortiment och "Dennis" vet vem jag är sen tidigare och vi har alltid haft väldigt kul och skojar mycket när jag är där så denna gång var ju inget undantag... Hittade en flott gammal soffa, barock inspirerad och gudomlig! Frågade lite om sofforna han hade där på plats och tillslut kom vi in på att han hade ÄNNU MER saker i en lokal längre bort på gatan (typ) så han räckte över nycklarna till mig och Johan och lät oss själva gå ner dit och kolla! Haha helt underbar är han. Hittade en del fynd, känns awesome.

våran lägenhet






Snygga jobbskor


äntligen är jobbhelgen över, ligger och eftersvettas i min soffa för det är hundra grader varmt och jag cykla snabbt för att hinna hem för jag och Johan ska till Vänersborg och titta på stolar till vårat långbord! Hihi.

Vill försöka klargöra känslan & bemästra eran avundsjuka -

Samtidigt som världsatlas krymper
och ert perspektivet förminskas
så växer han till att bli hela min värld.

Så fuck u.

citat

Du vet ingenting om mig
och jag vet ingenting om dig. 

Garvaregatan 17




love.


all you need is love

RSS 2.0