My Man






Latest iPhone 5s










Time 4 new in

Håller tummarna nu!






01:04

Johan rakade just av sig allt skägg, han är oerhört missnöjd över detta. Nästan djupt deprimerad och jag citerar "orka bry sig liksom, jävla röv-ansikte".

#swag




Uppdatering -

Idag kom jag och Johan hem från vår lilla bil-mini-semester. Denna bilresa tog oss till Orrevik för en natt och även en natt i Grebbestad där regnet kom ikapp oss! Tält idén dog ut rätt så fort men det löste vi snabbt och smidigt då vi (innan regnet kom) låg på klippor och bada i havet och tänkte "HÄR KAN MAN JU BO..." då vi hade tillgång till offentlig toalett, offentligt HAV och offentlig dusch från långtidsparkeringen. Detta kosta oss 50kr och en picknick vid ett långbord med tak så regnet rörde oss inte (knappt) i ryggen men jag kan erkänna att jag har sovit bättre!

Vad mer? Jag har äntligen skaffat en ny mobil då min andra hade gått sönder så nu är jag en iPhone 5S-användare och väntar på finfina mobilskal som jag beställt från "mininthebox" SUPERBRA PRISER som gjorde köplusten lite större... Men jag blev nöjd, hoppas leveransen går undan med fart bara. Och så var det detta med lägenheten och flytten som nu är helt och hållet avklarad, mycket småfix kvar men bara roliga saker egentligen.
Det vi gjort i lägenheten är: slipat alla köksluckor, målat dom vita. Målat väggarna i lägenheten vita. Målat badrummet. Målat spegel i hallen. Bytt ut badrumsskåp. Byggt ett eget långbord (240*80 cm) som är betsat i grått, fixat matchande långbänk och betsat i samma färg. Monterat tv på väggen och så vidare! Men jag är verkligen supernöjd och om 1 vecka kommer de nya VITA golven.

Det var väl lite kort om mig, hej då.

M och J





-


Camping-fin

RSS 2.0