<3



09:28

Halv 7 klev jag upp idag, kändes bra att vara till nytta så tidigt på morgonen. Gjorde frukost till barnen och idag blev det havregrynsgröt men dom är lite snuskiga norrmännen då gröten ska vara kokad på mjölk och massa smör, sen ska det vara kanel socker och ännu mer smör på gröten när den ligger på tallriken. Snuskigt säger då jag då jag varken gillar smör eller mjölk, ändå så ska den här familjen vara nyttiga i jämförelse med andra norska familjer på så vis har jag väl tur. Å andra sidan så tvingar ingen mig äta gröten... Så vad gnäller jag över? :p

Sen tycker jag om vuxna människor, speciellt när min gamla pojkväns familj hör av sig och är trevliga. Men det är för att vuxna har mer vett i skallen än unga vuxna. Låt inte ordet vuxna lura er bara. Nu blir det lite skype har jag på känn, min kontakt till verkligheten! Men snart kommer Frida över till Norge så nästa helg ska jag träffa henne för första gången - tjejen som lyssnar på melissa, lasse och daniel.

-


20:22

Hur ser min arbetsdag undrar folk och det tar jag här så slipper jag meddela alla frågande själar.
Jo det är väldigt simpelt, jag ska befinna mig i deras hus kl 07:00 för att se till så att barnen får i sig frukost, får med sig allt som ska med till skolan/dagis osv, bara logiska saker. Dom börjar 08:30 så senast kl 08:00 ska vi bege oss till fots till skolan och där lämnar jag av barnen och sedan beger jag mig hem igen, städar undan frukosten och plockar lite i hemmet fram till ca 11:00 då jag har fritid tills barnen slutar kl 15:30 och jag ska hämta dom och ta dom hem igen. Väl hemma ska jag förse dom med mat och se till så att Lea gör sina läxor, sen leka och umgås tills resten av familjen kommer hem vid ca 17:00 och då kan jag hjälpa till med maten och såna saker om jag vill och eftersom jag jobbar så fint och måste leva upp till svenskarnas goda rykte så gör jag självklart det.
Efter vi ätit middag mina kära vänner så är min "arbetsdag" slut och för det lilla så får jag ett gratis boende, logi och mat 7 dagar/v och ca 6500 svenska kronor/mån.

Jo jag trivs ju...


Och idag när barnen kom hem så var vi ner till strandpromenaden vilket är alldeles nedanför huset och kolla in deras stuga vid vattnet. Den stugan skulle jag lätt kunna bo i och det får jag i sommar om jag vill. Så nu har jag lovat Lea att hon och jag ska sova där i sommar och måla i hennes målarböcker och med hennes egna ord: ligge og se ut over havet gjennom vinduet. Underbart säger jag.


13:34

Har suttit med Cecilie hela morgonen och pratat arbetsuppgifter och allting känns så sjukt bra. Ska inte utvärdera något eftersom det bara gått ett dygn men ja, det känns bra. Hon välkomnar alla mina vänner att komma och hälsa på och hon är väldigt intresserad av Simon så det känns kul. Jag känner egentligen inte kvinnan men fy vad det glider lätt allting, samtal och interna skoj står på agendan idag men trots att norska inte är svårt att förstå sig på så uppstår det lite problematiska tolkningar ibland, så som Lea's barnbok som heter: Musen luktar fisk. Jag log lite extra när jag såg den, men lät det vara min egna tolkning så jag dela inte med mig av mina "snusktankar"

Nu ska jag försöka få ordning på mina saker, packa upp och göra det lite mer hemvänligt. Klockan 17:00 är det middag och imorgon ska jag förmodligen få känna på min riktiga arbetsdag. Och här lyser solen och det speglas från vattnet, lika fint hemma?

09:51


Här är mitt vardagsrum med köket i bakgrunden. Jag kan säga att det är precis lika mysigt som det ser ut här ute i min lilla stuga. Utsidan ger inte insidan en chans, dock.


Ja ni ser ju själv, öppen spis och hela fadderuttan. Även boksamlingen som ska plöjas igenom!


Försökte ta en bild genom fönstret med som vanligt ska man INTE göra det, men ville att ni skulle se vilken fräck utsikt jag har här. Det lyser hela vägen runt på andra sidan fjorden och båtarna går förbi.


Trappen upp till övervåningen som leder till mitt sovrum och toalett men jag orkade inte fota mer igår så ni kan ju fantisera er fram. Sovrummet råkar vara blått och jag tror på ödet.


21:31

Framme, eller ja sen kl 18:00 i Norge. Allt känns kalas och familjen är lika fin som utlovat och lilltjejen och jag fann varandra direkt då vi denna kväll har tillbringat all tid framför hennes tvspel och gått igenom alla hennes 94792 barnfilmer.
Lillkillen var bara trött men helt makalöst söt men jag fick en godnatt puss och blev överraskad av att ingen av barnen är blyga och det gillar jag för det är inte jag heller (skrattar belåtet)

Mannen i huset fascinerar mig för inte är han bara psykolog utan även filosof och författare för han har skrivit boken "Makt og verdighet - perspektiv på ledelse" och det fick mig att tappa andan, han gillar filmen odyssén och hans favoritfilosof är Dante och när jag pluggade filosofi så gillade jag han med, kanske inte mest men han var frän. Men nog om han och familjen som i helhet imponerar, jag är upptagen med att lägga ner all min tid på min man via skype. Skype är en förträfflig uppfinning då han och jag sitter och är goa med varandra.



P.s Jag har stora muskler och jag råkar bo sjukt nice här ute i Norge vilket jag visar imorgon för jag orkar fan inte nu. Har lovat att slå min pappa en pling också, han gillar jag väldigt mycket! d.s

08:18

Ja då var det dags då antar jag, for er jeg off til Norge! Hade inte en sån trevlig sista kväll jag hade hoppats på då jag vid 21-22 tiden börjar få världens huvudvärk och snudden på magsjuka, mår fortfarande inte bra så jag ser inte fram emot en dagsresa till Norge och allra minst att flyga.
Men när jag kommer fram blir det nog bra, lite nervös är jag faktiskt att träffa familjen. Men nu har jag inte tid att sitta här längre, min tid ska spenderas med min pojkvän Simon Eriksson och även försöka få till det sista packet. Men ha det fint här hemma så hörs vi ikväll igen.

Till min bästa vän,

Jag lärde känna Sofie Hägg när vi började i samma klass på gymnasiet. Vi blev då slumpmässigt indelad i samma arbetsgrupp och skulle skriva ett arbete tillsammans om en man vid namn Celestin Freinet och våra olikheter visade sig snabbare än någon kan blinka. Jag var egensinnig och dominant, hon noggrann och en rikitg plugghäst! Jag gillade att utföra ett arbete med en gnutta humor och hon är en riktig faktanörd vilket gjorde vårt arbete till en maktkamp - vem ger sig först? Vi lyckades samarbeta och det blev ett bra, för allt blir bra när vi gör det tillsammans.

Första gången vi var ensam tillsammans satt vi på internatet och asgarva som bara hon och jag kan, hade spottfontäner i köket och tv'n i rummet på. Hon har alltid varit vanilj och jag har alltid varit choklad för det finns absolut inte mycket vi har gemensamt. Hon är seg, jag är snabb. Hon är blyg, jag är pratig. Hon litar på fakta, jag går på magkänslan. Hon har lockigt hår, jag har rakt. Hon har fel och jag har alltid rätt! Men trots alla våra olikheter har vi aldrig varit ovänner utan alltid hållt ihop för det finns ingen finare än Sofie Margareta, stora tjocka feta. För enda sen vi fann varandra vid 16 års ålder så har vi varit Mamma Mu och Kråkan. Men nu ska jag fara ifrån henne, dock inte långt bort vilket vi måste komma ihåg men ifrån henne ska jag. Jag trodde jag hade vårat hej då snack under kontroll tills hon först ger mig en teckning på oss som hon målat och senare räcker hon över en present, en färgad klocka som jag ALLTID har velat ha. Det är det jag tycker om med Mamma Mu för hon vet alltid vad jag vill ha för hon lyssnar och observerar, likt ingen annan.

Dig älskar jag Sofie, för du är min bästaste bästatse vän. För man får ha en sån när man snart är 21.

10:22

Hmm.

Jag och Simon ligger och latar oss och såg just klart Bring it on, haha nej den gick ju att se i alla fall.
Kl 12 blir det lunch på stadt med syster och pappa sen upp till gammelmormor för att städa sen räkna ner timmarna. Kolla så allt är packat och lära mig leva med detta suget i magen. Kanske ta en kaka till så det känns bra, socker har ju som bevisat den inverkan på människan så nu kör vi. OCH BY THE WAY - Harry Potter 4 var sämst av alla filmer hittills! Vi hörs vid senare, puss på er.

17:44

Fredag - Romerska






Lördag - Middag, partaj












10:56

Så här dagen efter, nej jag känner mig inte så pigg. Jag Sanna och Linn somnade väl vid halv 6 och jag var uppe och börja städa min otroligt stökiga lägenhet redan innan klockan slog 9. Har tagit paus nu i städandet och är långt ifrån klar men disken är avklarad - 13 tallrikar och cirka 42 glas och massa annat piss. Men så blir det när man ska bjuda ett dussin människor på middag.

Kvällen var i alla fall sjukt lyckad, massa fina människor kom och gick här hemma och ute träffa jag minst lika bra människor. Mina grabbarna grus levererar som vanligt då Niclas lät mig flyga runt på hans axlar och David som viska fina fina fina ord i mitt öra och ville inte alls släppa mig till Norge. Jag gillar dom allihopa, jag gillar alla nu när jag har 2 dygn kvar hemma. Hur ska jag spendera dom väl? Harry Potter 4 idag i alla fall, lunch i ämbarbo och stor pack/städning. Vad har ni själv för planer för denna mindre stormiga dag?




BAKISTJEJEN ger er bakisbilden. Jag blev inte hemburen igår som jag hade lovat men jag blev i alla fall hemskjutsad av en katt och nu undrar ni vad jag menar med det?!! Den som dör får se, så som Markus Krunegård skulle ha sagt. Nu måste jag verkligen duscha...

kl ???

2 kladdkaksmuffins, 1 portion nudlar med räkor och 72 chilinötter senare ligger jag i min säng tillsammans med syster Sanna och är för full för "morgondagens" bästa.

16:38

Nu kör vi igång! Nagellack, goa tjejer och daniel adams-ray.




10:56

Kom just hem och har något tragiskt att berätta. Eller ja, inte så heller. Igår var det jätte trevligt att bada och alla var mysig och jag klädd i mjukisar, täckjacka och uggs eftersom jag inte trodde någon skulle se mig. Det slutar med att jag vandrar genom gamla stan i kvällens rusningtrafik och börjar dagen  med ett besök på prix för att inhandla världens bästa frukost (åter till det senare) klädd som en jäkla lurk. ÄH alla har sina sämre och mindre charmiga dagar, min var inatt och imorse eftersom jag övernatta hos Erikssons med min vackra utstyrsel.

FRUKOSTEN VAR DET: Bestod av tuggummin från tuggummiautomaten och coca cola light, det kallar jag en aspartamkick! Hihi men vad gör väl det, gott var det. Och idag gassar solen och det blåser knappt något alls så idag blir det till att sträcka benen lite sen laddar vi för farligheter ikväll!


varning!


HAHAHA, tänk om jag hade den turen att få se ut på detta vis! Lucky me, lucky you.


15:44

DAGENS ÖNSKEOUTFIT FRÅN HM.... GIVE ME SOME SUMMER LOVIN'



12:03

Tänk att det kan ta så lång tid för att se klart en film, började på Harry Potter 3 igår och såg klart den nu. Men nu väntar det lite städning och diskning för idag kommer Sanna och Daniel på besök och bor kvar över helgen. Ikväll väntar bad på romerska men innan det blir det även lite mer packning, lika tråkigt som det låter och sjukt jäkla svårt att packa. VAD SKA MAN TA MED SIG, VAD KOMMER JAG ATT BEHÖVA? Ska jag klättra i berg, ska jag skjuta pilbåge, ska jag hoppa hoppsäck eller tälta? Tänk vilka lyxproblem man får ha. Hej då barn för nu måste jag ta tag i det här.


18:17

Sitter i denna sekund och äter bland det godaste jag kan laga! Trotts att det är en väldigt enkel sak att göra så är det suveränt gott! Min middag idag är kokta nudlar med stekt gullök, mumma. Man måste koka nudlarna och sen hälla ut vattnet för vi vill inte ha soppa. Sen så häller man över nudlarna till stekpannan där löken ligger och småmyser och kryddar sen med nudelkryddan och cayenne. Kvällens smak var biff så det betyder biffkrydda till nudlarna. Och självklart äter jag maten med pinnar, annars räknas det inte men bild saknas, orkar inte :)

OBS!

 
Skänker bort mina kläder som inte får följa med till det avlånga grannlandet:

Det handlar om 5 par baggy jeans och 2 tajtare jeansmodeller, 6 par kjolar och 8 par leggins som både är i jeans, svart och andra färger. Hänger över 30 st "överdelar" kvarlämnad på pinnen och överdelar betyder allt från klänningar, linnen och cardigans. Bara att plocka på sig så ni vet, puss.




-

 


Jag har gått för långt och kan inte sluta gå
för hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.
I ett ensamt rum blir en sekund till tusen år för ljus att nå så djupa sår.
Så jag sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
men jag vänder om, än en gång.
Orden fastnar halvvägs och jag vet inte hur jag bär mig åt
det är samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt.

Allting börjar om, jag kan börja om.
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig när allting börjar om.


16:19

Just nu sitter jag hemma i ämbarbo i sällskap av syster, Vincent och käre far och jag ska bli bjuden på middag. Skönt att slippa laga mat själv, skulle nog ha blivit fiskbullar i värsta fall (fortfarande lika gott, but you know.) Snart helg, helgen kommer att bli fin och bra. Fredagen bjuder på bubbelbad och spel på romerska med dom bästa vännerna och samma gäng på lördag då det blir Party med stort p (visuellt) och mat! Sanna kommer hem också och det var ett bra tag sen jag träffa henne så att hon kommer hem innan Norgetrippen passar ju utmärkt. Tanten har även hunnit fyllt 21 så vi firar även henne lite i helgen och samma sak gäller våran lillesyster Linn som fyllde 19 i torsdags. Så det blir bra, fint.

Jobbigt att planera in alla så man hinner ses, men jag hoppas att jag träffar på många i helgen så att ingen känner sig bortglömd eller utanför. Men som sagt, mycket att göra och säga på sån kort tid. Men hör av er om det känns omöjligt, puss.

my true colors






17:49

MIDDAG:
fiskbullar i dillsås tillsammans med isbergssallad och stekt gullök.


12:50

Harry Potter är ju inte bra, orkade kolla igenom första och har ca 284 stycken kvar och det ser tungt ut. Igår var i alla fall en bra dag, pappa dök upp här lite tidigare än tänkt så jag fick snabba mig och packa till gympan sen drog vi och käka kinamat på gamla GK's och det var urgött! Jag åt tigerräkor till förrätt och nudlar med kyckling till varmrätt och det bara slukades för jag var råhungrig. Sen fick jag skjuts till passet och där var Sandra Svedman också för from då jag flyttar kommer hon få ta över så hon fick delta under passet och springa runt med damerna. Sen fick jag blommor och ett fint farväl av deltagarna trots att jag kommer tillbaka nästa måndag också, dom verkar ha missat det eller så var det bara önsketänkande?

Nu sitter jag hemma, städat och ganska fint då jag tycker ordet fint är en tolkningsfråga. Senare ska jag ta kyrkan runt med Sofie Hägg och jag avslutar kvällen hos Tobias. Ser ljust ut med andra ord.

15:45

Sovit 3 timmar, typiskt.


Simon har hunnit kommit och gått men vi tillsammans har även hunnit gått till hälsoboden och varit hälsosamma och så har jag även inhandlat nagellack och läppstift (wow) har äntligen hittat ett matt som jag är nöjd med. Annars så har jag insett att jag och Simon är väldigt fin ihop, därför fina bilder nedan och om 15 minuter ska pappa bjuda mig på mat.
Sen näst sista gympapasset med damerna och efter det Harry Potter-kväll med Simon!




Irland, bildbomb

Torsdag - Söndag = Enjoy.
Wax museum, Guinnes Storehouse, kulturella ting, mat, shopping och massa taxiresor. Och killen ni kan se dyka upp på vissa bilder är mammas gamla arbetskollega som nu flyttat till Irland och det var hos honom vi bodde nu över helgen.






































05:44

Inser att klokan är kvart i 6 på morgonen och här ligger jag i min säng hemma i Ljusdal.
Har snart varit vaken i ett dygn och inser att av det dygnet har jag rest ca hälften av tiden. Jag är inte nå trött utan jag tror detta kommer bli en väldigt konstig dag istället. Irland var i alla fall sjukt bra, bilder kommer när jag fått ordning på mig själv... men just nu inväntar Simon, han ska bara vakna först sen kommer han och hälsar på mig i min fina lilla lägenhet, som bara är min i en vecka till.
Känns tråkigt men samtidigt fint för snart ska jag besöka dessa fina människor i detta fina område:


17:42

Jag har sett 2 av alla Harry Potter filmer som finns och om jag minns rätt så är det första och typ fjärde jag sett, inte så väldigt imponerad då jag helst ser verklighetstrogna filmer. Men Harry Potter är väl en barnfilm? Och såna gillar jag ju egentligen. Så nu sitter jag snart på de 6 första filmerna så när jag kommer hem från Irland så ska jag och Simon ha en Harry Potter kväll, eller dag? För det lär ju ta ett antal timmar att kolla igenom alla. Men det ska ske för nu går jag in för det här 100%!

Simon satt och tjuvläste jag vad jag skrev och jag citerar: Ja det blir många timmar det, vi får tjuvladda med redbull... Simon älskar den drycken och såg sin chans. 

15:31

 
Ni fick den fördelen igår att se min frukost så idag presenterar jag min lunch:



(Knorr's tomat oh basilikasoppa storkryddad med cayenne, vitlök och svartpeppar
serveras tillsammans med en god, men underskattad, morot
)

P.s Imorgon drar jag till Irland, känns sjukt jävla bra.
Igår fick Emma äntligen sitt lilla barn Isac så stort grattis till henne.
Jag har hunnit gått 1 mil idag och det med sendrag i högra låret.

Och det var nog allt jag ville ha sagt idag, kanske känner för något annat/mer senare?

19:43


14:13







Jacka - HM
Stjorta - Pappa's gamla fjällräven
Skor - Ljusblå converse

musli och yoghurt










15:28

Jobbigt att vakna imorse när jag insåg att jag inte hade någon frukost. Så det fick vänta insåg jag då Simon "vaktar" mitt kort så jag inte ska kunna göra mig av med mina pengar (så sjukt vuxet av mig) Så hungrig drog jag mina ben till fam. Eriksson där Simon satt och bjöd mig på en apelsin. Sen tog vi varvet runt kyrksjön, vilket jag gör varje dag så jag funderar om jag kanske ska få en egen passage där någon dag? Efter det gick jag och handla: yoghurt, nudlar och morötter. Jag tycker att morötter är oerhört underskattat för hur gott är det inte att knapra på dom? Ikväll blir det gympa som vanligt men ikväll så ska jag och Simon kolla på en skräckis. Bad om lite inside-hjälp igår på fb och jag röstade "the last exorcism" till vinnare. Men jag gillar inte den typen av filmer egentligen utan jag är oerhört svårimponerad men jag kikade på trailern igår och den såg ändå bra nog snuskig ut, blä...

I can make you smile in 60 sec.

Gå in på www.youtube.com och kopiera in följande i sökfältet: Rene Higuita - Best Goalkeeper Save. And this cause it never gets old och det är hur man snabbt kan skapa sin egen glädje. Hihi. 

tycker om/inte om

"Född till den optimist jag är"
TYCKER OM:

1. Smarta människor
2. Brunetter
3. Folk som är ärliga
4. Människor som kan släppa loss
5. Charmiga killar
6. Sofie Hägg
7. Folk aom faktiskt fattar begreppet Sanning
8. Nagellack
9. Sommarklänningar
10. Trocadero



TYCKER INTE OM:

1. Översittare
2. Folk som är korkade (säger sig sjävt)
3. Människor som gör allting så mycket svårare
    än vad det egentligen är.
4. Dominoeffekten
5. Omogna människor
6. Att allt som är gott gör dig tjock
7. Cupcakes
8. "Härmapor"
9. Ljusdal
10. Dr. Pepper

Jag vill inte tro att jag är en pessimist för enligt mitt CV är jag inte det. Men fan vad mycket enklare det var att hitta 10 saker jag inte gillade. Jag blev nästan tvungen att lätta upp stämningen med lite dr pepper. Men det är sant, igår när jag gick hem från mina farligheter börja jag tänka på hur mycket det finns som jag inte samtycker med. Och mitt i mitt negativa kraftfällt kom det en ful jävla volvo som tyckte att han skulle få tuta åt mig. Jag vill inte att han ska tro att han får det, jag blev bara mer irriterad då kände jag. Lämna dina tutor åt tjejer med mamma och pappa's snodda hb-petflaska i handväskan. Jag önskar jag hade fått sagt det till honom ist för att sura här. Men sen kom jag på att jag har en 10sek regel så nu är jag befriad från eländet och ska nu kolla på en rolig film.
Sen senare ska jag nog hjälpa Martin och Tobias att städa lokalen vi hade igår, sen varvet runt med Häggen och sen ikväll ska jag inte göra något alls! Förutom att vara med Simon kanske?

00:15

Mindre fina cupcakes, finare klänning och snygga halsband gjorda av ballonger och "hjärtan chips"
Eller kortfattat: en mycket bra dag och väldigt charmig kväll med bättre vänner.










16:33

Vad har jag gjort idag... Jo följande faktiskt:

  • Vaknade 08:00.

  • Gick hem till Ämbarbo kl 09:00.

  • Åt hembakat bröd och kladdkaka till frukost.

  • Åkte till kajvall (eller kajevall, pick your favvis) 11:00
    Fick även ett mycket omtyck samtal vid ca 12:00, massa mys.

  • Kom hem, bakade cupcakes till barnkalaset ikväll.

  • Insåg runt 15:00 att jag inte kan baka
    och allt som kan gå fel när man bakar gick fel.

  • 16:00 är jag hemma i lägenheten, målar naglara vackert blåa.

Nu ska jag väl göra all det där som det är meningen att jag ska göra, typ duscha och göra mig presentabel för ikväll blir det gung på hsb och gamla gk's.


22:02



Hurru ni-ni... Visst ser jag lång ut?
Och ja sen jag slutade jobba så bor jag i mina träningskläder, men dom är i alla fall sköna.

Nu kommer Andreas.

15:06

Nu sitter jag på Romeos salong och hälsar på Eveline, kollar på när hon färgar en kvinnas hår samtidigt som jag suger på en grön klubba Eveline bjöd mig på - MUMMA.
Ska egentligen gå hem och städa men det lockar inte så mycket, har varit ute och gått en längre tid idag och vill egentligen inte heller sitta inne men ändå sitter jag här. Så sjukt härligt väder ute och bättre skulle det tydligen bli imorgon och då ska jag försöka lura med mig någon till Kajvall och leka i snön. Men mer om det någon annan gång nu ska jag sno vatten av Eveline och sedan fortsätta min promenad hem och börja städa.

22:23



en snyggfis som passade alldeles utmärkt i sin fina present, brun kille i shorts i sommar - wow

17:02

Ja äntligen kom det efterlängtade paketet hem till mig, dock så åker ca 70% tillbaka till butiken. Men jag behöll i alla fall ett par chinos, en jacka, klänningx2, trosor och en hemlig present till en mycket omtyckt person. Så den tar jag ett kort på när personen i frågan har testat och godkänt.
VAD ANNARS? Jo Simon kommer hit ikväll och håller mig sällskap och vi ska äta massa glass, lättare sagt marängsviss! Jag älskar marängsviss för er som undrade. Men nu lägger jag ner det här med att skriva, vill ändå påpeka att mina antal läsare har dubblats den senaste månaden och det gillar vi (ger en tydlig tummen upp) och nu slänger jag upp lite bilder, orkade bara fota 2 plagg så...

UPD: Insåg nu att linnet på första bilden påminner om min nya klänning, bra gjort Mikaela.






10:13

Uh, Tobias tipsa mig igår om domkumentärprogramet "Dokument inifrån" som finns på svt play. Hur som helst så var det ett specifikt utdrag han tyckte jag skulle se och det var avsnittet "Säljsekten" och efter att avklarat dom där 57 min så kunde jag knappt tro det jag just sett, helt sjukt. Jag har lagt upp klippet på FB för er som vill kolla på det, och snälla kolla. Just nu kollar jag på samma program men ett annat avsnitt: Generation utanför, lika mycket skandal där.

Igår var jag med fröken Hägg och vi var ute och gick sen drog vi våra ben till Tobias och kollade på film, en film som jag inte gillade fullt ut. Sen kom jag hem och sov, gött mos. Ska snart äta frukost och sedan ut och springa i detta fina vårvädret. Hoppas leveransen från HM kommer idag!

16:50

Seg dag idag, fy vill inte ha en till liknande dag på ett tag. Ikväll blir det i alla fall film hos Tobias och det skulle tydligen bli Fighter som levererar ikväll. Men innan det blir det varvet runt med Häggan och sedan följer hon med till Tobias, yeay! Mitt paket från HM kom inte idag som jag hade hoppats på så vi får väl se om det kanske kommer imorgon ist. Men nog om det, längtar tills det blir helg och folk vaknar till liv. För så slipper jag garanterat dagar som denna.

Har faktiskt tre fina helger att se fram emot nu:
Helgen som kommer nu så firar vi Tobias och Martin som fyller 46 år, tillsammans. Så då slår dom till stort och bjuder allmänheten på pizza och festligheter.
Helgen efter så åker jag som sagt till Irland med mamma och mina systrar. Det ser jag verkligen fram emot! Ska bli kul att se lite andra saker för omväxlingsskull.
Sen kommer vi till den tredje helgen vilket blir min sista helg hemma och Sanna kommer hem! Så då blir det bubbelmys och festligheter hela helgen lång. Och med det sagt kom jag på att jag borde börja packa snart så jag har det under kontroll. Jag har iaf 50 kilo till godo men hur jag ska få plats med allt har jag ingen aning om.


12:19

Easy come, easy go cause that's just how you live.
Take, take it all but you never give.
Should of known you was trouble from the first kiss
cause you had your eyes wide open, why were they open?
I gave you all i had and you tossed it in the trash!
You tossed it in the trash yes you did.
To give me all your love is all i ever asked
cause what you don't understand is that i'd catch a grenade for you.

Black black black and blue beat me till i'm numb.
Tell the devil i said hey when you get back to where you're from.
You're a mad man, bad man and that's just what you are
and you'll smile in my face then rip the breaks out my car.
But what you don't understand is that i'd catch a grenade for you.

I'd throw my hand on a blade for you.
I'd jump in front of a train for you.
Yeah you know i'd do anything for you - oh.
I would go through all this pain and take a bullet straight through my brain!
Yes i would die for you baby but you won't do the same.

But darling i'll still catch a grenade for you.

<3



20:36

Har varit i Gävle idag med mamma, syster och Vincent. Fjärran höjderbadet blev en besvikelse då det var för kallt i vattnet för min smak. Så istället blev det stan med shoppning och lunch. Åt så mycket så jag blir nog aldrig blir hungrig igen, eller inte på ett bra tag iaf. Shoppingen hade jag under kontroll den första timmen då jag hela tiden tänkte "detta har jag, detta behöver jag inte" osv - ja ni andra alkoholister fattar. Men sen hamna jag inne på HM ändå och dom levererar som alltid. Så att gå från lite nagellack, snoddar och ett par leggins hade jag nu kläder för en fyrasiffrig summa. Men glad är jag ändå och ännu bättre känns det när jag vet att mitt paket från, WAIT FOR IT: HM kommer imorgon. Men nog om det, nu är jag hemma och sitter i min soffa med världens bästa Simon. Ska kolla på gårdagen och dagens repris av halv 8 hos mig sen en film som Simon har varit duktig och hyrt.


Klänning nummer 1 och 2








Midjekort topp




Och min första jumpsuit
(men bilden gör den inte rättvis)



middag à la Mikaela

Har varit ute exakt hela dagen och gått, skönt som tusan. Svängde även in på Dollar i tron på att dom kanske skulle kunna ha gröna smycken till min Irlandsresa men nej, inget jag skulle kunna klä på mig. Men nu är klockan 17:00 och jag ska iväg igen om 30 minuter för att träffa mina måndagsdamer sen åker jag och kramas med min mamma lite, med co så klart. Innan det ska jag visa hur man lagar mat i mitt kök och för er som räknar kcal så innehåller min middag 120kcal så ni vet. Kalkon is the shit.

Steg 1:
Skiva en paprika och en gullök och släng ner i pannan, eftersom jag tycker smör är äckligt så använder jag ingenting att steka i, det funkar bra ändå.




Steg 2:
Släng i tok för mycket cayennepeppar, svartpeppar och vitlök för det är som godast så, häv på soya och hacka isbergssallad och avsluta med att slänga i lite kalkonkött.




Steg 3:
Det är det som är det fina i det hela, det finns inget mer att göra förutom att äta den mat som kanske inte finner sig fin för blotta ögat men gud så gott. Och jag äter alltid mat med pinnar, så länge det är möjligt för det tycker jag är väldigt kul.


Jeg ønsker å gå nå






10:18

Efter att ha avnjutit en glassfrukost och kollat på gårdagens avsnitt av solsidan så sitter jag ganska nöjd i min säng. Ska om ca 2 timmar sno med min lillesyster på ett varv runt kyrksjön och efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Ikväll har jag iaf mitt ledarpass som varje måndag, efter det åker jag till mamma för imorgon åker hon, jag, Madelene och Vincent till gävle för att göra dagen så lång som möjligt. Först en runda på stan sen bada på fjärran höjder och jag har längtat en massa efter att få äventyrsbada - undrar om dom har något bra bad i Olso? Nej men nu ska jag v'äl sluta sitta här och fortsätta klaga på Alexander som aldrig ätit glass till frukost... Han är för seriös.

ten fun facts -

10. Äntligen nr 10 (andas ut) Nu ska jag berätta för er vilka bloggar jag läser och varför. Egentligen läser jag inte så många bloggar och dom flesta bor här i Ljusdal med mig. Brukade läsa dom där pinsamma bloggarna som Kissie, Dessie osv men sen insåg jag att jag inte orka kolla på och speciellt inte skänka pengar till dom varje gång jag var in där!

http://deelilah.blogg.se/ - Hanna Strömberg, sen hon börja blogga med hjälp av foton så börja även jag läsa hennes blogg. Jag gillar hennes bilder, hon är duktig på att fotografera. Och jag har alltid gillat fotobloggar så därför "läser" jag hennes blogg. Fortsätt så Hanna!

http://www.nattstad.se/Isabell.Andersson - Isabell Andersson, min gamla klasskompis som jag saknar. Men jag gillar att hålla mig uppd och genom att läsa hennes blogg vet jag vad hon sysslar med. Väldans go och trevlig, fan att du flyttade från Ljusdal Bells.

http://fanvadjaghatarbloggar.blogg.se - Frida Bergström, min fru om jag själv får bestämma. Så sjukt jävla snygg och det säger jag inte för att hon är min fru. Utan jag kan helt ärligt påstå att hon är bland de snyggaste här hemma. Hon är ju så verbalt lyckad och hennes bilder... oh puss på dig frugan.

http://josefineehansson.blogg.se/ - Josefin Hansson hittade jag via Moa Helsing's blogg och sen dess har jag läst den. Varför? Jo hon är ju så söt och så är hon tillsammans med en väldigt mysig kille som råkar vara en vän till mig.

http://juliasteggo.blogspot.com/ - Julia Steggo och jag behöver inte säga mer än att hon är sååå söt!

http://keela.se/ - Michaela Nilsson, hon bloggar om andra saker än alla andra och jag gillar att hon är så färgglad när hon skriver. Sen att hon är snygg och brunett gör ju inte saken värre. Även kul att se hur känd hon blivit i bloggvärlden.

http://kenzas.se - Kenza är ju så jävla snygg och klär sig som en gudinna. Hon skriver bra och jag skulle kunna sitta och kolla på hennes självpoträtt hela dagarna, så snygg tycker jag att hon är.

http://isabellphe.blogg.se - Isabell Persson är så sjukt charmig och levnadsglad så man dras med. Hon och jag har alltid uppskattat varandra på vårat vis och jag gillar hennes texter.

http://isabellewendin.blogg.se - Isabell Wendin hennes blogg börja jag läsa när vi hamna på samma jobb. Hon är så liten och söt och det märker man i hennes blogg.

http://maddeluttten.blogg.se - Madelene Larsson, mamma till mosters lilla ängel. Denna blogg läser jag för att det är min syster och jag vill veta vad hon sysslar med även också för hon bloggar mycket om Vincent med bilder osv och jag vill ju helst inte missa något.

http://moahelsing.blogg.se - Även här en fotoblogg jag gillar att läsa, hon är även duktig på att skriva och väldigt söt så det blir som pricken över i:et.

http://sandrasvedman.blogg.se - Sandra Svedman GRRR..

http://sannatrosell.blogg.se - Sanna Trosell, min syster som nu bor i fjällen. Hon är galen och kreativ och det känner man av i hennes blogg. DOCK så bloggar hon aldrig längre så fyy för dig Sanna.

http://victoriya.tumblr.com/ - Victoriya Jensen med hennes bilder och texter. Älskar det.

sundance kid

Det var en gång för så länge sen då du och jag slogs mot dumheten.
Vi följdes åt till våra drömmars stad med vind i håret och vår sikt låg klar.
Vi visste allt pojkars övermod, ett farligt vapen var vår blinda tro.
Det var en gång i ett annat liv, ett annat dom mot ett annat vi - och jag.

Ambitionen var ett långsamt gift och du höll ut länge men du föll till sist
Och jag den svage, jag står ensam kvar. En sista rest av en utdöd art - och jag.
Ammunitionen tog slut till sist, ja nu kan ni kalla mig the Sundance Kid.
Den fria viljan var vår tonårsdröm men vi är bara instinkt, bara djur och allt är lögn

Hör du mig hör du mig, kan du höra mig?
Allt det här är för dig!
Hör du mig hör du mig, kan du höra mig?
Allt vi sagt, allt vi gjort blev till en sång för dig.

19:58

Skrivbordet på datorn ska vara fint och städat, sa den pedant som jag är. Kolla in detta och wow'a:



Annars så har jag en av de mysigaste kvällarna på länge, har även hunnit ändrat min HMbeställning ca 3 ggr idag och då är det endast idag. GRR vad jag vill ha mina saker nu och mina skyhöga skor.


16:18

Idag har det varit sjukt fint väder, om vi bortser från blåsten. Så idag har jag varit ute väldigt mycket, först ute och gick med Simon och vi trampa runt lite på byn för jag skulle leta gröna kläder till Irland eftersom jag blir nypt annars! Men sanningen är att det finns inga snygga gröna kläder, eller jo jag hittade en cardigan men blir det kallt så måste jag ha jacka så då spelar det ingen roll, och jag likt Ross i vänner bruises like a Peach så jag har inte råd med en massa blåmärken nu. MEN ÄNDÅ så hittade jag något att köpa, dock väldigt långt från grönt men väldigt uppskattad ändå. Bilden kommer nedan, så hold on please. Hittade också Proffs rosa hårspray vilket jag trodde dom slutat sälja här i ljusdal and i love that hairspray. Den hjälper till med tovarna. Men hej då nu slutar jag.


-



             men ska jag falla
             så ska det finnas tid
             att falla fritt

Simon Eriksson

Detta inlägg tillägnar jag dig. Inte bara för att du är den snällaste person jag känner eller att du är den enda i hela världen som orkar tillbringa flera dagar i rad med mig utan att skaka ihjäl mina hjärnceller. Dessa kommande rader får du för att du är: DU.

Sen jag träffade dig första gången, natten till den 27de december 2009 så har du varit världens goaste. Trots att jag många gånger har skällt på dig och alla de gånger vi bråkat så kommer du alltid vara världens bästa människa. Att vi har avslutat våran relation kommer aldrig att stå ivägen för faktan att du betyder allt för mig, för ingen ställer upp så som du. Ingen orkar gå med mig i alla de affärer du får göra, ingen orkar lyssna på mina faktanoter och ingen står ut med min musik som du alltid har gjort. (Trots att jag tycker min musiksmak är den bästa, så jag slutar försvara den nu.) Jag ska inte gå in så mycket på detta egentligen, det är ingen idé som alla klyschiga människor skulle säga. Men jag ville bara att du skulle veta hur det känns för mig att få ha en sån fin kille som du i mitt liv.

ten fun facts -

9. Hade en liten läckageskada i mitt hemliga nät så nu vet säkert alla redan vad som händer. Så här är det i alla fall att jag flyttar till Norge (INTE ALASKA) den 29de denna månad och går allt som det ska så blir jag kvar där så länge som möjligt. Vad jag ska göra är enkelt, jag ska jobba som au pair i en familj med två barn på 7 och 4 år. Ett tredje kommer nu i sommar och föräldrarna är båda två psykologer och bor på en Ö 23 minuter med färja från Oslo. Dom bor i ett sommarparadis och jag bara längtar... också att jag får vara där den 17 maj och fira en riktig nationaldag! Så nu blir det nationalfirande i Irland och Norge, grymt för mitt kulturella lockande.

Det kommer bli tråkigt att säga hej då till alla, men jag ska styra upp något till sista helgen hemma vilket blir löningshelgen. Som det ser ut nu blir det bubbel på romerska med bra tjejer men inget är bestämt och andas, inga inbjudningar har gått ut heller. Så nu ska jag klä på mig och fixa min flygbiljett över till Norge för jag tänkte att reseshoppen skulle få hjälpa mig med det eftersom jag inte riktigt fattar det är med bagagevikt osv för mitt pack kommer nog väga massa mer än 20 kilo. Så puss och hej.

P.s Min medlare i Norge tipsa mig om en tjej som också åker nu, Frida. Hon trodde vi skulle komma bra överrens så jag hittade henne på fb och fick se till min glada förvåning att hon lyssnar på melissa horn. CHECK! Henne kommer jag nog att gilla.

lw - hjärter dams sista sång


16:40

Jag är en mätt, busig tjej som älskar sin familj och sina vänner till typ ja allt det där fina. Jag älskar när mitt hår är tovigt men jag vet att min frisör hatar det. Jag tycker om min juice som står i kylen och kyler ner sig innan servering och jag tycker om att jag ska hem till Tobias ikväll och umgås med dom. Puss


ten fun facts -

8. Jag jobbar inte längre kvar på Lius och detta sen en vecka tillbaka. Nej precis för nu är jag arbetslös fram till den 29/3 för då börjar förhoppningsvis mitt "nya" liv och vad det innebär blir ten fun facts nr 9 tyvärr, jag måste ju dela upp detta för jag insåg snabbt att det inte finns 10 roliga faktastämplar hos mig så just nu skapar jag dom. Men jag kan nästan säga att jag vill skriva ett tackbrev till Stepstone som såg till så att jag inte längre kunde jobba kvar och nu sitter jag här med en bättre sak i knät. Så nu hoppas jag än en gång att allt går med strömmen för då kommer jag bli en lycklig liten tjej. Kan ju säg att jag ska flytta bort!

   

10:42

Tänkte att tiden var inne för ett inlägg som skulle rimma
så nu börjar jag innan det blir försent och det lägger sig en dimma.

Idag ska jag äta lunch med min mamma
Ja hon som bor i Vallsta, lovar att det är samma!
Vi ska till vårat speciella ställe där vi älskar att äta
där det finns buffé och inga portioner går att mäta.
För då är det allra bäst
när man får äta som en hungrig häst
och sedan slippa laga middag i sitt egna lilla hus
för ist lämnar vi smulorna kvar till herr mus.

Sen blir det nog en vandringsslinga i det fina vädret
värmen gör så jag kan ta den lilla jackan -
och lukta på lädret.
För det är vad den är gjord av min fina lilla jacka
men istället blir jag tvungen att en väska packa!
För på den finns det inte mycket plats över
för alla de saker som en flicka i mina skor behöver.
Det ska vara tuggummi läkerol och en bok
för med en pocket i fickan kan alla bli klok.

Sen hoppas jag att Wallan W kommer på besök
nykter och utan småkrök.
För det är alltid något annat han ska göra
och när han kommer hit ska han på annat få höra!
Men sen ska jag vara den snälla person som jag är
och inte vara för han ett besvär.
För roligast har man när man är snäll
och får smaka på en karamell
utan något snuskig innebörd
För med mina ord blir jag ändå förd.

vilken blir din favorit?

Frukost:


Lunch:


Middag:

16:21

Alltså, jag kan inte säga annat än att jag blir helt 100% tillfredställd av detta vårväder! Och jag hoppas det håller i sig hela vägen fram till sommarmånaderna. Inte för att jag tror på det hela vägen ut men det skulle sitta fint för jag har glajerna på liksom.

Igår fick jag ett efterlängtat samtal från Bollnäs - min dator har kommit tillbaka från sin lagning. Verkar som om jag fått en ny fin fungerande dator nu och det skulle inte sitta fel. Även så blir det lunch på kina imorgon tillsammans med mamma, Madelene och lilla fina Vincent. Så nu går det bara rakt fram och snart blir det IRLAND! Nu ska jag återgå till mitt, vilket innebär att jag sitter och håller tummarna för detta.... det kan bli jävligt bra.


RSS 2.0