10:01


med en otroligt sårig hals, huvudvärk som krävde lite tabletter och blå sönderslagna ben drar jag med mitt pack och pack till Borlänge stad för att vara otroligt eftersmart och impulsiv.

08:48

Love that will not betray you, dismay or enslave you -
it will set you free and be more like the man you were made to be.
There is a design, an alignment to cry cause at my heart you see
the beauty of love as it was made to be.

15:53


P&L PACKLISTA:

Kamera
Gummistövlar
Ombyte
Alkohol
Biljetter samt ID
Pengar
Våtservetter
Mobilladdare
Handduk + badkläder
Spelschema
Förnuft och självkänsla


många kräver variation men jag har en checklista och det mesta är avcheckat faktiskt.

15:22

"Jag har hört att man övergår till att vara som den man sällskapar med. Fördenskull passar
det utomordentlig bra att dricka bort några hjärnceller från och med imorgon.
Fredstid och passion i Borlänge stad."

                                                                                     - Mikaela Larsson 110628

13:04

Coca cola light, en bikin som lämnar spår från solen, Sanna och en sjukt varm dag.
r det så här det känns att vara liten?)

Middag hos mamma ikväll och det ser vi fram emot då det var länge sen jag träffa hela den där ligan, få se på systers stora gravida mage och min älskade lilla systerson! Efter det blir det drum drum följt av plättar och jag kan faktiskt växa till att fatta tycke för detta.



p.s fortfarande rastahår d.s

08:54

Sitter vaken i timmar som jag sa skulle vara min första sovmorgon på länge, när vaknar jag?
Jo 08:03 visar mobilklockan och jag joinar duschen och ser att solen är så där väldigt fin idag. Ska dra mina ben till körskolan idag, göra det folk förväntar sig så även jag kan köra min bil en dag. Jag skyller på Norge och andra saker under en 3 års period. Eftermiddagen bjuder på en tripp till Bollnäs med Sanna och Daniel och jag ska passa på att besöka glasbanken för min kommande festivalvecka!! OH MY GOD I CAN'T BELIEVE IT för om tre dagar ska jag hoppa högt med stövlar i takt till v.m - inga kläder ♥

Nej nu ska jag torka håret, försöka kamma ut mina rasta-tovar och ha det fint på min semester.


18:39

Sen var det något ordspråk som gick; den som vill vara fin.
Men den som bara vill ha det fint då, utan massa tickande atombomber och smaksatta lökar?

Om man bara vill ha en som kan trumma
och ha vänstarhanden i schack likt Joey Jordison då han blev utsedd till bäst.
Känna dubbelslaget mot pulsen, hakuna matata.


00:54



en väldigt bra midsommar
tusen/miljarder myggbett men så värt.
e & p.å's bröllop bjöd på tårar
åt för mycket av den goda maten

den som väntar på något gott...?

23:09

As the winter winds litter London with lonely hearts
oh the warmth in your eyes swept me into your arms.
Was it love or fear of the cold that led us through the night?
For every kiss your beauty trumped my doubt.

And my head told my heart: Let love grow
but my heart told my head that this time no, this time no.

21:28

Nesöya, poppar Eva Dahlgren via youtube och ska nu dra på IKEA liksom den svenska drömmen vi lever i här. Ge oss en volvo, lite SEK och blodpudding så ror vi hem detta. Jag och Maria sitter här och gråter av skratt för att allt är tokigt och nu kom regnet så vi sitter och är ledsna över att vi missar vår 2 timmars promenad fram och tillbaka till Sandvika för där ska vi byta in våra (håll i hatten) tjugotvå jävla smileys vilket betyder 11 liter läsk och slå det ni, mer blir det nu då vi får 4 st 50cl och det här med aspartam och så, vad var risken nu igen? Och ja jag vet att du läser detta pappa men jag har läst att man kan dricka en massa aspartam utan att ta skada då jag citerar "Läskedrycker sötade med aspartam får innehålla högst 600 mg/l, och i och med att många innehåller mindre, kan en person hålla sig under rekommenderat dagligt intag med maximalt fyra liter sötad dryck per dag om personen väger 60 kg." Så nu vet vi det, men om det är sant skiter vi i.

Måste även visa min fina Bob Hund tröja som ska med på P&L och ska invigas på plats, ha det.

15:26

Ja, regnet och åskan kom som trott men idag har jag och Lea hunnit med frulle, gått på tur, fiskat efter krabbor och ritat my little pony i timmar. Nu är hon på snigeljakt med pappa Kjetil och jag passa på att fly fältet och hamnade här tydligen. Ska försöka åka här ifrån med 18:00 båten och sedan ta mig till Nesöya och hänga med Maris (vilket jag tror att jag sagt tidigare?) höh. Vädret suger så vi får se vad våran kväll har att bjuda på, skit samma snart hemma igen i vilket fall.

Fredag: Äcklig lång tågresa, maskeradfirande
Lördag: Bröllop, grattis Emma och Per-Åke och det blir ett bröllop på hemmaplan, awsome.
Söndag: Ska försöka göra Sanna och Daniel en tjänst och flytta mina grejer från lägenheten
samt tillbringa tid med en enormt saknad människa, fluff.

00:42

Nej nu borde jag verkligen sova, magen är tjock och jag är enormt törstig. Har sovmorgon till 08:00 imorgon och det var så denna uppesittarkväll började men nu har det spårat och jag borde verkligen sova så jag orkar med sista dagen imorgon. Men det blir en bra dag då jag har Lea för mig själv hela dagen och det ska bli mysigt, dock lovas det regn men jag vill fiska och tänker därför trotsa vädret ännu en gång. Inte riktigt klar med packningen heller men det är bara det sista som ska ner och tvätt som ska torka, huset är i alla fall städat och fint så jag kan glädja mig att komma tillbaka i augusti till ett rent hushåll. Men dit är det långt och innan ska jag njuta av en lång semester.

Nej nu borde jag verkligen försöka sova, men innan ska jag göra några exta situps så denna mage försvinner snart - blääää! Sen ska jag dricka en liter vatten, tugga tuggummi och sova så puss på er alla som säkert redan ligger och sover? Jag avgudar er, eller något i den stilen i alla fall.

18:41

Jag vill också ha sommar och sol.
Bäst det håller i sig och det säger jag genom att trotsa yr.no så det håller.

today's drug


10:03

REKORDTID!

Klockan är 09:55 (just nu när jag skriver) och jag är klar med dagens sysslor, eller i alla fall det jag ska göra på morgonen och ja - woooow tycker väl ni men lyssna på detta för jag har hunnit dammsugat hela huset samt damma och skura, hängt tvätt laga frulle och bäddat sängar! Så sjukt jävla skönt att veta att jag är klar med allt det där men nu ska jag tvätta min egna tvätt och städa mitt egna hus för imorgon kväll sticker jag till Nesöya och på fredag morgon åker jag hem till Ljusdal, suger att det tar 11 timmar och att åka tåg ensam så länge är ingen höjdare för man får tråkigt fast att jag har datorn och filmer, böcker och pepsi max. Men vetskapen av att snart vara hemma är en humörpuff.

Resten av dagen ser ut på följande vis: Städa klart inför semestern då mitt fina hus står tomt i en hel månad, packa färdigt det mesta senare ska jag laga middag och idag blir det äntligen lite tacos och det har jag inte ätit sen... ah jag vet inte sist faktiskt, inte sen jag flyttade till Norge i alla fall. Anledningen till den goda maten är för att Lea bad mig eftersom hon får sommarlov idag och det ska vi fira med mat. Men nu ska jag sluta skriva och köra igång innan jag märker hur jävla trött jag är.

20:38

mina favvisar - second hand byxorna som blev mina "baby got back" shorts and now it's pure love.

19:31

Och äntligen kom det lite sommarvärme till min del av världen, äntligen säger jag igen för nu var det verkligen länge sen. Det ska firas och det gör jag med glass, självklart. Ska bara orka ta på mig kläder igen och gå upp för den långa uppförsbacken till butiken, men glassen ska bli värd resan uppför.

Onsdag och torsdag kvar.

15:33

Nästan så att man skulle ha stannat hemma i Sverige och behållt sitt jobb som trädgårdsmästare för jag får ju ändå agera så här, bättre betalt hade jag också (höhöh) Men nu har jag donat klart och ska om 15 minuter gå och hämta Lea på skolan och med sig hem har hon Anine och hon är söt. Sen får vi väl se hur sent jag få sluta ikväll, sånt man aldrig vet här. MEN SNART HEMMA, jippie.



Jag och Maria har nu 16 coca cola smileys och behöver 8 st till för att på torsdag norpa åt oss två 50cl cola var och det skulle ju passa fint till vår sista kväll tillsammans på ett tag. Så om ni har några liggandes hemma så ta eran packning över gränsen och kom hit typ nu? PUSS


19:55

Haft en helt okej dag idag, morgonsysslor följt av en lång promenad i solskenet. Kommer hem och dammsugar huset, fixar med tvätten och går sedan ut till mitt lilla hus och sen kom ovädret - åska, blixtrar och spöregn. Slutar regna vid sån 15:30 och jag leker ute med barnen och åker strax på trädgårdsarbete och sedan laga middag följt av barnvakt fram tills nu då jag äntligen är fri igen. Men nu ligger jag här med min farris med en naturlig smak av citron och ska kolla på desperata hemmfruar för jag har faktiskt lyckats tagit mig igenom hela första säsongen och börjar gilla det, tragiskt nog. Men ha det bra tills imorgon och puss och sånt.

P.s för jag måste visa mina nya fina jeans som kostade endast starx under 300 NOK så enjoy? D.s

13:55

Jag har mycket bra människor runt om mig, för många så det borde bli omöjligt att tänka på de dåliga. Jag vill bara tacka er för att ni finns och för att ni får mig glada ♥













-


10:43



21:16


-

Så typiskt Ljusdal.
Tror ni inte jag hör hela vägen från Sverige hur ni skvallrar?


18:19

Shoppingfynden från i lördags då budgeten sprack men ändå sitter jag här så glad och nöjd då jag införskaffat mig en rad nya saker, saker som:

- En puderrosa midjekort jacka
- Ett par jeans och ett par svarta midjehöga shorts
- Ett randigt långlinne i rak modell med tillhörande midjeskärp
- Två tublinnen och ett svart helt vanligt
- Nya solbrillor
- VITA NYA LÅGA TYGSKOR, ett måste
- Ett blommigt oversize linne
- En blommig klänning
- En rosa stickad midjekort långärmad
(Tror det var allt, orkar inte kika i påsen ifall jag glömt något)




(Jag orkade inte fota allt så här har ni lite att suga på ist, enjoy)


18:06

Au pairer är vi allihopa - dock inte André men han får hänga med oss trots att han jobbar på Farris.
En flott helg vi har hatt, igjen. Tusen takk kjære au pairer.









VIKTIGT ATT VETA
Här lagar jag min goda, omtalade pytt men vi kunde inte enas om det skulle kallas pytt eller inte.


23:05

Tycker att folk som kvällsbadar, när man själv står fullt påklädd, är vettig i huvudet. Men det är alltid kul att få se på folk flämtande och skrikandes för att kylan sticker dom i kroppen. Om 6 dagar sitter jag i alla fall hemma i Ljusdal så med det i bakhuvudet flyter det mesta på, surru.

15:21

Sitter ute i nesöya tillsammans med Maria, Sandra, Frida och Madde och snart kommer det lite fler folk för ikväll har vi grillfest trots att vädret sviker. KANSKE JUST DÄRFÖR? Har även snott pengar från semesterkassan min för idag gick det hårt till inne på h&m och lite cubus fel också. Men nu har jag allt jag behöver och saknat så nu får jag nöja mig hela sommaren och kanske köpa glass för resten?

Ja men jag ville bara skriva en rad så ni vet vart ni har mig. Kommer du förbi snart Häggis?

13:43


 Utan risk att skaffa för höga förväntningar:
 Men PEACE AND LOVE kommer utan tvekan bli det bästa jag gör denna sommar!!!


11:32

Trodde det var omöjligt att finna mer uppgifter men tydligen finns det fler luckor, ett kylskåp som ska städas och samt ett helt hus. Sängkläder som ska bytas, tvätt som ska hängas och ännu en hög som ska tvättas. Men kära ni, det är fredag och eftersom min dag börjar 06:30 så kan jag meddela er om att jag redan är klar med allt det där och ser nu fram emot några timmars ledighet, men 15:30 kör vi igång igen men till skillnad från andra kvällar så kommer jag ikväll somna i Maria's soffa så sköt om er.

P.s Jag tycker pojkar är äckliga, lättfotade och lortiga och borde kanske se runt ett varv eller två? D.s

20:03


Använd naturell yoghurt istället för creme fraiche och gräddfil (eller vad du vanligtvis brukar använda) Naturell yoghurt innehåller mycket mindre kcal och ger en godare smak om ni frågar mig. Brukar även köra på lättyoghurt men vad som händer då är att dippen bli lite slaskigare men det fungerar fint om man så vill. Så nästa myskväll så köp in lite yoghurt, äpple, morrötter, gurka och allt annat som du tror funkar fint med din nu kcal-fattigare dipp (och självklart lökdippen för den är godast)
Testa även salsa, det är det bästa valet men det har jag sagt tidigare i ett tidigare inlägg.

ca. kcal
En morot = 30 kcal
En hel gurka = 30 kcal
Ett äpple = 50 kcal
3 dl yoghurt = 90 kcal
En påse dipp = 100 kcal


        


18:10

Trots att jag var lagom så där skitsur tidigare idag sitter jag nu och ler lagom stort. Efter att ha skurat köksluckor, klippt gräsmattan som idag tog ganska precis 2 timmar och lagat middag x2 kom jag på att jag är så jävla awsome så orka sura? NEJ TOK HELLER för ikväll ska jag se (håll i er alla ni svenska filmer lovers) ja jag ska se Yrrol och jag älskar den, den är perfekt. Så orka som sagt sura då jag samtidigt är väl medveten om att det är fredag imorgon och på lördag har jag ett sånt där viktigt möte vid 17:00 som jag håller tummarna för.

Ska försöka hinna med stan på lördag också, utnyttja gina tricot's reafeber samt hitta det där skitsnygga linnet jag aldrig köpte för det och p&l kommer gå hand i hand i sommar.

-



                     they may not save me but they will set me free

10:22

För första gången på länge önskar jag nu lite regn så jag slipper klippa den äckliga gräsmattan som jag så fint med mango, mjölk och hallon har laddat inför, dock känner jag mig väldigt tjock om magen idag - hatar dom dagarna. Så efter en timmes promenad imorse blev jag satt i arbete och är nu klar med köksluckorna och har "bara" gräsmattan kvar som tog mig 2-3 timmar att klippa förr och en hel del träningsvärk i mage/armar då man måste skjuta den framför sig hela tiden = pissgöra.

Vad ska jag göra här näst? Sjukanmäla mig och rymma till Nesöya kanske... Hih det skulle var grymt.

22:37





en rolig historia...

Lea drog en rolig historia för mig, på norska såklart men ni får den på svenska:

En liten pojk var ute på promenad med sin mormor då han fann ett tuggummi på marken och sa
- Mormor, får jag ta det tuggummit?
Mormor svarar genom att säga att man inte ska plocka upp gamla saker från marken och går vidare.
Det dröjer inte länge förrens pojken åter igen stannar upp och säger
- Mormor, får jag ta upp den där godisbiten?
Mormor svarar åter igen genom att säga att man inte ska plocka upp gamla saker från marken.
De fortsätter att gå gatan fram men plötsligt faller mormor ner på marken och ropar
- Oh snälla lilla pojk, hjälp mormor upp från marken!
Pojken står länge och kollar undrande på mormor och säger
- Men mormor man får ju inte plocka upp gamla saker från marken, det sa du ju...


Hihi, jag vet inte om det var Lea i egen person som fick mig att skratta då hon satt mitt framför mig vid middagsbordet och berättade historien för mig, men jag skrattade hårt och länge för jag tyckte det kändes väldigt kul när mormorn ligger så där halvt utslagen på marken.

19:46

Dagen har väl varit bra, så som jag själv gjort den ska jag kanske säga. Solen har varit framme men det har också molnen men det har varit varmt hela dagen ändå och det liker vi. Har även blivit satt i skitjobb som alla andra dagar: öppna upp alla dubbelfönster och putsa, torka och inte orka. När ska dom komma ihåg att det inte är MITT jobb att ansvara för städningen i huset? Ja jag får väl skylla mig själv när jag inte har den där norrländska ryggraden i mig och på det viset kunna stampa foten i marken och säga nej nej, fy norris! Och imorgon blir det mer sånt där tråkerier då jag ska plocka ur alla köksskåp och luckor samt damma och torka ur dom och i med allt igen. Misstförstå mig inte, städa kan jag göra med ett leende på läpparna det är grejen att jag inte får bra betalt för det för allt i min värld handlar om pengar nu tydligen(?) SKIT SAMMA snart helg och den tillbringar jag hos Maria med grillfest på lördagen, jippie! Nu ska jag vila bort min pannkakskoma <3

Förresten så är det så att jag inte fått mina 10 kramar idag, fått 2 utav Lea så nu tycker jag att ni kommer och älsar på mig ute på Nesodden lite, har ju 4 timmar på er och allt.

today's drug


09:57

Ändrade planer: 9 dagar till semester.

Kommer hem redan under midsommarhelgen då fredagen bjuder på maskerad med temat R och lördagen bröllop som lockar allra mest, känner att jag missat en hel del som händer inom familjen nu. SÅ vad gjorde jag åt saken - jag log så där charmigt och sa snälla och vipps så kommer jag hem nästan en hel vecka tidigare än planerat! SÅ nu ber jag till vädergudarna att vi får fint väder på lördagen då vi vill njuta av sommaren, sommar som det idag är i Norge faktiskt så hej då på en stund?

20:14





Varit ute på Hellvik i solen och lyssnat på Lea's sommarkonsert med skolkören, det var mysigt och 40% av låtarna som dom sjöng var svenska så lite kunde jag tralla med. Men nu är jag helt slut av någon konstig anledning så efter min date med Häggen på skype så blir det nog sängen, hej.


11:21


 dom säger att jag låter old school, baby


-



i wish i could heal you
and i wish you could heal me to.


09:33

Ska nu städa och för uppmuntandes skull har jag världens bästa spellista på spotify i bakgrunden. Men jag behöver ingen uppmuntran för idag insåg jag att det är 2 veckor kvar till jag får semester och åker ner till Borlänge för att påverkad dra fötterna efter mig på en festivalcamping med min fru och de bästa herrarna! Vem fan kan inte le så som jag nu? Till och med August var mysig idag då han grät floder för att han så gärna ville vara tillsammans med mig idag i stället för att vara på dagis.

20:14


                                                           sommaren tvåtusenelva

obs varning...

...för en extrem intressant och energikrävande bildbomb.

Då jag, Maria och Sandra har varit på roadtrip genom Norge - Sverige det senaste dygnet och ja, lika jävla underbart som det låter. Det började med att jag och Maria vaknar upp hos henne på söndagsmorgonen, drar till Sandra för vattenkrig och bestämmer på plats att vi ska bygga på den tidigare idén att tälta då de planerna förde oss till Fredrikstad för att träffa Magnus (en gammal bekant till mig sen gymnasietiden) så vi packade med sovsäckar och alla möjliga tillbehör för att åka 2 timmar rakt ner i landet. Väl framme rör vi oss vidare till en kille vid namn Christian och hos honom tillbringades den kvällen. Efter ett antal timmar får vi lift tillbaka till Magnus där vi parkerat våran bil men tillbehörande kvällspackning, vi tar bilen och åker runt ett tag för att hitta ett ställe att slå upp vårat icke existerande tält, då det slutade med att vi ställer oss på en parkering till en livsmedelsbutik och bäddar ordning i bilen i brist på vett i skallen. Jag sover fram med växelspaken i höften och Maria med Sandra bak i baksätet = inte mycket sömn den natten och uppe med tuppen var vi, gick in på butiken som öppnade kl 08:00 och köpte något i stil med frukost. Sen tror jag att planen var att vi egentligen skulle bege oss hemåt men satan i gatan vad fel vi hade, vi åker inåt och mot fina Sverige men på vägen dit besöker vi fina platser som Gamla Fredrikstad, Nordby köpcenter och slutligen Strömstad där vi åt mat, knallade omkring och hade det för bra för vårt egna bästa och med de orden sammanfattar jag våran roadtrip som helt omöjligt bara kan ha varat i 1 dygn för det känns som om vi har hunnit med för mycket för att få det att gå ihop.

















Väl hemma så längtar jag inte till morgondagen så den bjuder på jobb och åter igen jobb. Men så är det med det, har i alla fall helgen att se fram emot! Älskade människor ♥

18:59

Maria Sandra och jag sitter hos Magnus i Fredrikstad och hur fnken hamnade vi 2-3 timmar i fel kurs i jæmførelse med oslo? Det tar vi imorgon før nu ska vi ivæg och æta mat hos Magnus kompis.

18:39

Drog in till stan vid så där 13:00 och försökte redan då få tag på Maria och insåg snabbt att det var något riktigt fel på min fula norska telefon (säger mycket) men jag tänkte att det fick båten och dess begränsade mottagning stå för. Väl framme på aker brygge inser jag att det inte blir bättre och tänkte att nu går det åt helvetet med mig och Maria och visst gjorde de det, vart var hon och vart var jag liksom? Lyckades i alla fall hitta några fynd på stan och allt på samma ställe - carlings som alltid vet vart skon klämmer och mina favvis-högmidjade-shorts som jag gått och kollat på hela våren var nu på halva priset! YIPPIE men den lyckan var som en nål i en höstack, men den stack lite i alla fall.
Sen blev det 2 linnen och en lång t-shirt samt ett flätat skärp eftersom min plan att norpa Sanna's gick åt skogen, höhöh. Nej det skulle jag väl aldrig kunna genomföra?



Men vad nu då, nu sitter jag ju ute på min ö tänker ni i min ensamhet. Och sant är väl det men vad ni inte vet är att trots mina resor fram och tillbaka idag har jag inte gett upp på att få träffa kosiga Maria idag så kl 20:00 sitter jag på båten igen för att gå på en korvfest i Oslo tillsammans med henne, se vad norrmännen levererar. Hörs imorgon, tjoo alla fina jag är mätt i magen idag.

vill du veta en hemlighet?


Du kan aldrig misslyckas med blått.


10:27

Det gör mig så sur när jag vet att det är "svimmande hett" hemma i Sverige och här har det regnat KONSTANT sen i söndags, 6 hela dagar. Har i alla fall hunnit duschat, tar 13:00 båten in till stan för att ha ett socialt liv en regnig helg som denna, men innan: Måla naglarna i en fin färg.

21:22

Wow, slutat för ikväll efter att ha klivit upp 06:30, lagat frulle och levererat barn, städat huset, sagt fula ord till detta konstanta regn, bytt bajslöja och slitit av mig håret. Läst böcker för en 3 åring som vägrar sova "Thomas hvor ar bestefar?" Jävla Thomas att finnas i August's alla böcker. Men imorgon blir det fridag och fy fan vad jag ska njuta, lika mycket som jag sitter och njuter av att lyssna på live verisionen av l.w - du hade tid. Eller ja i alla fall nästan lika mycket.

Förresten så sitter jag nu och ogillar tanken på att jag igen sålde min stolthet, förbannade facebook.
Och i stället för att dränka mina sorger med hjälp av alkohol tar jag ett glas (läs kanna) fun light ice tea.

-


I think i'm drowning - asphyxiated.
I wanna break this spell that you've created,
you're something beautiful- a contradiction
I wanna play the game, i want the friction.

You will be the death of me.

I wanted freedom, bound and restricted.
I tried to give you up but i'm addicted,
now that you know i'm trapped - sense of elation,
you'd never dream of breaking this fixation!

You will squeeze the life out of me

Bury it, i won't let you bury it, i won't let you smother it, i won't let you murder it.
But our time is running out, our time is running out.
You can't push it underground and you can't stop it screaming out.
How did it come to this?


today's drug


10:50

Städa städa varje fredag och så varje jul, vem fan tycker det är kul?
Jo Pippi Långstrump tycker det, men samtidigt så bodde hon i villa villekulla och var stenrik.

Snor åt mig lite andrum, ska jobba sent idag och fyfasiken vad det tog på mitt lilla topphumör jag hade kvar. Regnar som bara den gör det (fortfarande) och nu tar Linn studenten så grattis kära lillesyster! MEN SNART DRAR JAG HÄR IFRÅN i en hel jävla 4 veckorsperiod. Vad annars? Jo äntligen helg snart och då ska jag fan i mig träffa lite Maria och sno åt mig lite power från hennes delsbomål, praktiskt taget hemma för mig. Skit på er jäkla norrbaggar, ge pengar till välgörenhet...
Niclas är full, det är han alltid tycker jag. Jag frågar varför och han svarar: Min lillebror tar studenten idag. Då tänkte jag, ska jag också vara full idag? Det skulle sitta fint men nu får jag väl vänta till peace and fucking jävla love där jag ska gå lös tillsammans med fulla Niclas, han kan man lita på. Så nu poppar jag Movits som vi ska se live om bara några tiotal dagar.

22:30



      


16:21

-

djävul, djävulen, hin håle, hin onde, hin, den onde, den lede, satan, ondskans furste, Lucifer, jäveln, tusan, fanken, fasen, sate, rackare, fähund
.

Skit samma i vilket ord jag väljer, men fyfasiken vad det vred till i magen - tack hjärtat.
Men samtidigt väldigt skönt på ett sånt där perverst vis för nu har jag båda fötterna på jorden igen.


09:47


    Tihii, här var vi små kära syster, tror jag är ganska precis 14 och ska fylla 15 vilket gör dig till 17.
  Men väldigt söt var vi när vi var så små och inte visste något om hur det skulle bli att vara vuxen ;p

Hur som helst, nu ligger jag utslagen i sängen efter att blivit klar med mina morgonsysslor.
Det fortsätter att regna likt igår medans ni i Sverige har bra finare väder. Så nu ligger jag och smålängtar till min semester samidigt som jag ligger och pratar med Maria, skulle jag inte haft henne skulle nog min semester kännas sjukt jävla långt bort nu. Så henne ska jag träffa i helgen som de senaste helgerna, hon är cool? Men nu ska jag starta min spellista på spotify som endast spelar gamla godingar idag. Det får mig att bli så där mysig som folk gillar.

today's drug


-

Ligger i min norska säng och lyssnar på Sister Hazel och är 15 år igen, tillbringar alla mina lediga timmar i Järvsö med den tidens bästa grabbar i världen. Jag tjuvkör moppe och äter smågodis efter skolan slutar. Ska snart fylla 16 år för det är sommaren 06 och jag blev så där väldigt kär.

20:02


10:26

Torsdagen fick jag som sagt besök av Frida och Maria, kvällen spenderas ute i Sandvika/nesöya tillsammans med Maria då vi satt vid bryggan hela kvällen och dygna nå rejält.




På lördagen åkte jag och pappa för att kolla på cirkusdjuren och efter det begav jag mig tillsammans med grabbarna grus till Järvsö för att kolla på balen. Kvällen spenderas sedan med en kär väldigt fin person som jag kollade på film tillsamans med, en skum sådan.










Upp tidigt på söndagsmorgonen för att hinna med ett litet träningspass innan jag skulle bege mig till "svullo kryssningen" som blev väldigt lyckad. Min mormor fyllde 60 år så vi hade i smyg planerat att smyga iväg med henne utan hennes vetande vart. Hon blev väldigt brydd verkade det som men det dygnet och den resan blev väldigt lyckad, man misslyckas aldrig med en båt.







På måndagen så var vi framme i hamnen vid 15:30 och då gick jag och morbror till slussen för att möta upp en kär vän vid namn Johan Olsson som hade lovat att låta mig övernatta en natt tillsammans med honom eftersom mitt tåg till Oslo inte skulle gå förens på tisdagen. Vi mötte i alla fall upp honom och satt oss ute på en uteservering tillsammans med hans vänner i 25 grader och sol, helt jävla underbart. Efter ett flertal timmar och många cider efteråt så begav jag och Johan oss hem till honom och hade nattbio - Fucking jävla kuk Åmål.

Tisdagen bjöd på samma värme så vi trallade runt ute på stan tills mitt tåg gick tillbaka kl 15:30 och självklart blev tåget försenat och jag kom in senare till Oslo och igår var jag väldigt trött, men inte alls i jämförelse med nu. Så hej då och njut av alla mina fina bilder tills vidare.

23:54

Framme i Norge, slut som en soldat. Haft en sjukt fantastiskt bra helg, en av de bättre. Får mer att bita i imorgon för nu måste jag verkligen försöka sova lite. Bjuder på en bild och citerar mamma "Mikaela köpte en vinare men hade ingen korköppnare. Morfar slog vad med henne. Bar hon honom på ryggen fram till taxfreen så köpte han en öppnare åt henne. Och tjurig som hon är så blev korköppnaren hennes" 100kg på ryggen, se så stark jag är samt världens finaste klänning och de grovaste benen:


<3


               obotligt, galet kär.

bal 2009

Igår kollade jag på 92's bal i Järvsö och det var mysigt, alla var fina och söta.
När jag väl var där börja jag tänka på min egna bal och att det var 30+ den dagen och hur irriterad jag var när alla drog i en för att dom ville knäppa kort (haha vilka problem) men nu i efterhand så gillar jag det. Jag gick på balen med Tobias som då var min pojkvän och jag hade absolut inte velat göra om det med någon annan! :D



14:44

the drummer begins to drum...

Sitter hemma hos tobbebias och ugglar medans han är hem och äter, ska sedan leverera en bil(?) och sedan beger vi oss till balen på slottet för att kolla på osäkra människor i klänning, och så Linn så klart. Kollade även in djuren på cirkusen som sagt, pappa och jag. I år fanns det inga elefanter så nu slipper dom åka långt i trånga utrymmen får vi hoppas, stackars elefant. Ikväll blir det bara lite av det där mysiga och sen försöka lägga sig i tid och ha det göj i Stockholm.
Annars så känns det väldigt konstigt att sitta i den här lägenheten igen, ensam, då den för bara 2 år sen var mitt andra hem. Men det funkar och se vart vi kan hamna ibland men ha det bra och dö i solen.

10:07

Så hemma och så på plats. Badade igår för första gången, picknick på stranden och myggbiten från topp till tå. Har en hals som sviker till tusen men det skiter vi i, på med klänning och converse nu ska jag ner till storbyn och träffa folk. Efter det åker jag och pappa för att se på cirkusdjuren och sedan blir det bal i järvsö - yippie. Lillasyster Linn har blivit stor, puss.

01:23

Häng hos Maria efter en lång promenad, godis och brygghäng med securitas och dricksvatten från havet som vi funderar över om det var rent eller inte. Nu sitter vi i alla fall ute i Nesöya och om 6 timmar går mitt tåg och de 11 timmar det tar att åka planerar jag att sova tungt och där utav sitter vi nu vakna efter massa socker i magen och lortigt(?) vatten. Men det var nog de jag hade på hjärtat för idag, Maria och Frida gjorde min dag ute på min öde ö och servitrismannen svettades floder på kvittot, ifall ni undrade liksom.

11:51

Nu tar jag mina nya second hand "home made" baby got back - shorts och påbörjar årets längsta ledighet, det gör jag tillsammans med fina svenskar och fint väder som gärna får bli lite finare och hålla i sig hela vägen till morgondagens Sverige. Ha en fin dag, kanske jag tar modet att bada idag?


08:03

Efter att ha snott en kär väns svenska spotify kan jag äntligen poppa daniel adams-ray igen. Detta hjälper mig på traven då jag tydligen sen igår fick order om att idag på min lediga dag ska tvätta fönster, putsa fönster och städa trapp+toa... men vet ni vad? jag tänker skita i det.


23:07

TUSENFRYD




FÖDELSEDAG, TEMA FILMSTJÄRNA


22:00

Hej dagboken.
Jag spyr på mitt begär
och jag hatar den komiska balansen
av att byta ett behov
till ett annat.

Så där lagom betydelselöst.

13:30

Vaknade av att solen sken in genom fönstret och värmde upp mina fötter, gick in till huset för att göra mina morgonsysslor och efter att barnen befann sig på skolan/barnhagen så blev det till att städa det huset med alla de 984 rummen som skulle dammas, torkas och sugas. När jag äntligen är klar så är det fullt med moln på himlen och solen är inte alls lika varm så där rök bikinisolningen, ist ligger jag ute med kläderna på och läser traci lords. Om 2 timmar börjar allt om igen men idag är min sista arbetsdag på en vecka då jag kommer tillbaka från Sverige på tisdag kväll, så jag klagar inte.

Imorgon kommer det tydligen bli ännu bättre väder och då har jag fri hela dagen lång, underbart!
Även så är farfar-per på besök hos oss idag och han gillar jag, kanske mest också? Nu sitter han och bygger uppe i mitt badrum och ska även skruva upp min spegel. Nej nu ska jag typ träna, puss.


RSS 2.0