13:00

Tänkte att jag skulle börja packa lite, bara lite så jag har lite ordning på sakerna. Det slutade med att mitt lilla hus är städat, dammat och i toppskick. Alla mina saker ligger nerpackad och sakerna som ska användas fram tills på tisdag ligger praktiskt nerpackad i handbagaget. Har aldrig njutit så mycket över att få packa faktiskt, vet att det bara är 4 dagar kvar men väntan är olidlig ja nästan barbarisk. Och massa jobbiga saker kvar så som jobb idag/kväll och natt + halva lördagen. Vanlig arbetsdag på måndag också, oh vad tråkigt... men sen så. Fan vad jag gnäller?

Längtar även som ett barn tills på lördag då jag och tjejerna ska byta lag och ha en toppkväll. Besöket på Vinmonopolet är avklarat och imorgon tar jag 15-båten in till Oslo/Sandvika och möter upp alla fina människor. Men nu ska jag ta mig en vilare och sedan gå och hämta August på dagis.

Kommentarer
Postat av: Sanna

snarare jag som ska handla åt dig, för du fyller år snart! vad önskar sig damen?! :D

2011-08-26 @ 15:16:18
URL: http://sannatrosell.blogg.se/
Postat av: I JUST CAME TO SAY HELLO!

Trevlig helg ♥

2011-08-26 @ 18:26:35
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hej fina du! :) Var gärna med i min nya tävling! Du kan vinna tre valfria Misa nagellack! :D http://adaras.se/2011/august/vinn-3-valfria-misa-nagellack.html#comment

2011-08-26 @ 21:10:08
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0