roadtrip med hjärtat

Jag och Johan är på mini-semester längst västkusten just nu. Började med en tripp ner till Ullared för att handla lite saker till lägenheten och sedan bila vi till Varberg och badade i havet alldeles intill fästningen, hur varmt som helst ute och solen bara gassade! Vi åkte vidare in till självaste Varberg för att hitta tältplats men åkte till stranden istället tills regnet kom! Helt omvänt väder på några sekunder bara...

Hittade tältplats på Södra Näs Camping och där hade vi det hur gött som helst. Satt på en bänk uppe på en kulle mot havet och käkade godis tills natten kom. Vårat tält var av det minsta lagret och man kunde inte ligga raklång men vi klara oss genom natten och drog vidare till stan, loppisfyndade och käka frukost.

Drog vidare uppåt mot Göteborg, stannade i Åsa och badade, solade på klipporna tills klockan blev så pass att vi måsta fortsätta mot Göteborg för att hinna till GAIS-matchen som började kl 16:00 och väl på plats kom regnet ikapp oss och i 78'e minuten blir matchen avblåst och jag och Johan åker vidare. 

Denna gång åker vi till Ljungskile och vi är idag fortfarande kvar och har just avnjutit en frukostbuffé av bra klass och ska nu snart åka till uddevalla för att inhandla resterna till lägenheten på Ikea, se vad det blir härnäst...?

Kommentarer
Postat av: Madde

Mys! Synd på regnet bara <3

2014-07-27 @ 22:05:49
Postat av: Madde

Mys! Synd på regnet bara <3

2014-07-27 @ 22:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0